kavurma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 temsilci : iyi akşamlar görüşmelerimiz kayıt altındadır. ben : buyrun dinliyorum temsilci : milyonlarca fırsattan yararlanabileceğiniz kredi kartı başvurunuza istinaden aramış bulunmaktayım. nakit avans çektiğiniz zaman faiz uygulanmıyor, cart curt, işlem güvenliğiniz için baba adınızı öğrenebilir miyim? ben : pardon ben kredi kartı başvurusunda bulunmadım? temsilci : evet, başvurunuzu almak üzere aramış bulunmaktayım. ben : çok teşekkür ederim kredi kartı başvurusunda bulunmak istemiyorum. temsilci : elinizin altında bulunsun hem filanca model olduğu için taksit imkanlarından faydalanabiliyorsunuz. ben : çok teşekkür ederim kredi kartı başvurusunda bulunmak istemiyorum. temsilci : peki neden kredi kartı kullanmak istemediğinizi açıklar mısınız? ben : şimdi nedenlerimi sıralayamayacağım o yüzden çok teşekkür ederim kredi kartı başvurusunda bulunmak istemiyorum. temsilci : maaşınızı bankamızdan aldığınızı görüyorum kayıtlardan, maaş müşterilerimizden kredi kartı kullanım aidatı kesilmemektedir. ben : çok teşekkür ederim kredi kartı başvurusunda bulunmak istemiyorum. temsilci : elinizin altında bulunsun.. . .. .. . . . . . . . ben : (burada gülmeye başladım bildiğin kahkaha atarak) çok teşekkür ederim kredi kartı başvurusunda bulunmak istemiyorum. temsilci : peki vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. ben : çok teşekkür ederim kredi kartı başvurusunda bulunmak istemiyorum. temsilci : asdşiösaişdösaişdösaişd bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ben bigün temsilciyi kaldıracaktım az daha yeter ki al diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 asdfasdf tesekkur ederim kredi karti basvurusunda bulunmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 sabırlısınız abi. ben toplantıdayım diyorum, sizi daha sonra arayalım o zaman diyorlar, bende aramayın ilgilenmiyorum diyorum. aramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben genelde sert sesle ilgilenmiyorum diyip kapatıyorum hem onun zamanı hem benim ama bi kere bank asyaya küfrettim direk sormadan kredi kartı yollamıssınız o kart su an kapanıyo yoksa adıma izinsiz kart cıkarttınız diyr dava acıcam diye tehdit ettim eahuheafdasuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben açıp masaya bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben direk yok sağol diyip kapatıyorum, okulda gelenler çok feci yapışıyo ama ya bi gitmiyolar acıtasyonlar falan pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben kusura bakmayın kişisel algılamayın kapatıyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bingildak said: sabırlısınız abi. ben toplantıdayım diyorum, sizi daha sonra arayalım o zaman diyorlar, bende aramayın ilgilenmiyorum diyorum. aramıyorlar. beni öyle aratıkları zaman çok kibar oluyorum ya teşekkür eede ede kapıyorum teli niyeyse ama bi sorun olup ben aradığım zaman küfür ede ede kapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben telefonun ustune kakami yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ben banka telefonlarını reddedilenler listesine attım, çalmıyo bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Cons said: ben telefonun ustune kakami yapiyorum Abi kakam yok.. http://store.donanimhaber.com/70/f6/36/70F6365271FE98791021BDDA7960172D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben ne sunarlarsa ''benim ondan x bankasından olanı var'' diyorum. çat kapatıyorlar.. ''ilgilenmiyorum'' yerine ''başka bankadan var'' deyin. özellikle özel sigortalar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben karsi satisa geciyorum ya, bigun aramislardi finans bank mi ne, diyorum, hah iyi oldu bende sizi aricaktim sdfsdf yazilim guvenligi sirketimiz var, istemisiniz sizin bankaya uygulayalim, cok uygun fiyatlar vs.. bunu benimle gorusemezsiniz diyo.. ver diyorum kimle gorusucem telefonunu o zaman. tesekkur ederiz diyip kapatiyolar dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bende müşteri temsilcisiyim ben satayım dicem ararlarsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 siz kaç veriosunuz dicem 2 katını veriom alıon mu dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Aklıma Cenk ve Erdem'in telefonla arayıp bişiler geçirmeye çalışan müşteri temsilci diyalogları geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Garanti kredi kartımı iptal etmeye çalışırken azar isitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 beni de aradıydı böyle biri. dedim ki "sadece çalıştığım bankanın kartını kullanıyorum bana kart satamazsın", "yok bence satarım niye sadece onu kullanıosun ki?" gibi senli benli olmaya başladı direk. en son çok kızdı bana suratıma kapadı telefonu. ne tuhaf kafalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 aynen aynen, Kapatma sebebi olarak başka kart kullanıyorum dediğimde, "iyi o zaman diğerini kapatın. Bonusları kullanırken iyiydi" gibi bi şey dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ben daha dinlemeden Hayır diyip kapatıyorum. epey etkili tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ShadowFax said: aynen aynen, Kapatma sebebi olarak başka kart kullanıyorum dediğimde, "iyi o zaman diğerini kapatın. Bonusları kullanırken iyiydi" gibi bi şey dediydi. asjkdash ama benim en bombası, "iyi günler şu an dizi kanalı seyrettiğinizi görüyoruz niye film paketi de almıyorsunuz ki?" diye soran ve bunu gayet ciddi soran digiturk temsilcisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bi dahaki aramalarında kuran incil mincil satmaya falan çalışıcam ben. "Peki siz günahlarınızdan arınıp doğru yolu bulmak ister misiniz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 once gel bi günaha girelim derse napcan qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kurta kuzu soruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar