barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 3-4 tane conax module var. hangisi en iyi görüntüyü veriyor? görüntü farklılığı olur mu bu kartların kalitesi yüzünden? bir de donanımhaberde bir module için 1sn daha hızlı demiş ama adam onu satıyor. güvenemedim. var mı bilen, araştırmış birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ben kullanıyorum. http://www.hepsidvb.com/asp/product/6/Yeni-2014-Neotion-Conax-Dual-Descrambling-Modul buradan aldım , bir önceki modeli. Kablo tv de gayet işe yariyor.Çok rahat oluyor tek kumanda ile. Site güvenilir.Orijinal satıyor, (çakması çok dikkat et) 2 adet aldım şimdiye kadar hiç sorun olmadı. Satıcılar da ilgili. DH de hangi konuda gördün bilmiyorum ama, bende siteyi DH den görüp almıştım. Conax modül kanal değişme hızı ve görüntüyü etkilemez. Sadece kanal deşifre hızını etkiler. Kanal değişim hızı tamamen televiziyona bağlı , görüntü kalitesi yayına bağlı. Ben LG ve Samsung televizyonda kullanıyorum. LG bu: http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LS570S-led-tv/technical-specifications Samsungun Modeli hatırlamiyorum CI bağlantısı var. Herhangi bir CI bağlantısı olan televizyonda kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ben alsancakta bir dükkandan almıştım, bir model falan yazmıyordu hatırladığım. d5500 sammy üzerinde yaklaşık 1.5sn bekleme süresi oldu hd kanallarda. bana göre 2 kumanda kullanmaktan iyidir ancak evdeki yaşlılar rahatsız oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bir ara kullanmıştım en iyisi technisat marka olanı alman malı, üzerinde kırmızı biber resmi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bu nedir abi ? Çok yabancıyım konuya. Bende de var teledünya. Faydalı bir şey ise alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 teledunya kuran adamlar getirmişti bana philpse taktım Neotixion marka bişi. Kanal geçiş falan gayet temiz bir sorun yok 2 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben de neotion aldım bimeksten. ama kaç yılı bilmiyorum 2014 mü 2013 mü nedir. yarın gelecek teledunyadan adamlar. yazarım update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Jeeztro said: Bu nedir abi ? Çok yabancıyım konuya. Bende de var teledünya. Faydalı bir şey ise alayım. yeni led tvlerde (hemen hemen hepsinde) uydu alıcısı var. ufak kart girecek büyüklükte birşey. buraya teledunyanın şifresini çözecek bir modul takıyorsun. teledunya conax kullanıyor. adamlar gelip sana kartı veriyor. sen de bu kartı bu module takıp, modulu de tvnin arkasına takıyorsun. ortada kutu mutu olmuyor işte. daha az görüntü kirliliği. bir güzel yanı da direk tv kumandasıyla kullanabiliyorsun. ekstra kumandaya gerek yok kutulardaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Vulcan_Lionheart said: ....üzerinde kırmızı biber resmi var.. Bunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Jeeztro said: Bu nedir abi ? Çok yabancıyım konuya. Bende de var teledünya. Faydalı bir şey ise alayım. Olağanüstü bir şey.. Milyarlarca para verip özelliklerini kullanamadığın TV dönemini bitiriyor.. 3 kuruşa aldığın uydunun özelliklerine mahkumiyete de son veriyor.. Tek kumanda ile televizyonda keyif yapıyorsun.. http://www.bulabilirim.com/televizyonlar/televizyon-aksesuarlari/dark-dk-ac-tvcamsmit-conax-modul-teledunya-uyumlu-hd-modul.html linkinden hem inceleyebilir hem de detayları okuyabilirsin.. Bu arada darkta sağlam modüldür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bende de neotion vardı galiba. hızı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 aman diyim. conax modüllerin çakmaları piyasada oldukça fazla. öyle her yerden alıp ya da 5-10 lira şurada daha ucuz diye gidip aldanmayın. hepsi dijital iyidir bu konuda. türkiyede 1 numara herifler. orijinal ve stoktan son teknoloji ürünleri temin ederek çalışıyorlar. http://www.hepsidijital.com/moduller ayrıca conax modüllerin farkları tve göre değişmemekte. kalite ve hd kanal geçişleri arasında yalnızca mini saniye farkları var. technisat bu kartların en iyisi diyorlar (eskiden smit üretiyordu bunları) artık kendi smit üretmiyor, kendileri kasıp fabrikalarını açtılar ve üretime geçtiler. 2014 kalitesi nasıldır bilmiyorum ama 2013 technisat conax modüllerini açıp içine bakarsanız smit chipini görebilirsiniz. herneyse, özetlersem technisata falan 40-50 lira fazla para vermenize gerek yok. smit iyidir. hem kaliteli ve dayanıklı, hem de o kadar pahalı değil. http://www.hepsidijital.com/teledunya-icin-hd-conax-modul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 elinde olup, artık teledünya kullanmayıp satmak isteyen var mi? 120 TL vermeyeyim durduk yere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Teledunyanin verdigi kutuyu mu istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bende olabilir bi kaç ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kutu istemiyo, pcmcia kartı istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 abi teledünyanın yeni kutusu aşırı kötü ya bende eski bi tane vardı p ile başlayan onun hdsi olan varsa alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar