Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bu bir tek benim mi ilgimi çekti? Aşırı komik , yayıncı kuruluş ve tff iç içe. Lig TV Genel Müdürü Kadir Kardaş ile TTFF Genel Sekereteri Emre Alkin yer değiştirdi. Lig TV Genel Müdürlüğü'nden istifa edip TFF'ye Genel Sekreter olan Kadir Kardaş'ın yerine TFF'nin eski genel sekreteri Emre Alkin getirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yeni mi fark ettin içe içe olduklarını hacı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Darksun said: Bu bir tek benim mi ilgimi çekti? Aşırı komik , yayıncı kuruluş ve tff iç içe. Lig TV Genel Müdürü Kadir Kardaş ile TTFF Genel Sekereteri Emre Alkin yer değiştirdi. Lig TV Genel Müdürlüğü'nden istifa edip TFF'ye Genel Sekreter olan Kadir Kardaş'ın yerine TFF'nin eski genel sekreteri Emre Alkin getirildi. kimse konuşmadı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 olm adamlar reyting için playoff yaptı bu nedir ki yani ? sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tmsf turşusunu mu kurcak dijitük ün satmıyorsa yapsın beleş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 said: Trabzon BLD. Eylül ayı meclis toplantısında, Trabzonspor'un yeni stadının isminin 'Recep Tayyip Erdoğan' olması kararı alındı Sponsoru Reza olan takımın stadının isminin böyle olması ne normal asdfasd gaza gelip türk telekom arena'nın ismini de davutoğlu arena yapmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Her ilde bir Atatürk stadyumu, salonu olurdu şimdi de RTE onun yerini almaya başladı, bu kaçıncı stad ve salon acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/113501/takimi-sahaya-ben-cikaracagim ahah azizin fantazisini %100 gercege donusturen baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 off konyaspordan torje ne gol atmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 kalecinin top gol oluyor mu diye kontrol ettikten sonra tlayışı da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor hayırlı olsun. Büyük ihtimalle isminin haberlerde ve maç anlatımında böyle söylenmesi gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 SAİK Erciyes spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 souldarkorn said: Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor hayırlı olsun. Büyük ihtimalle isminin haberlerde ve maç anlatımında böyle söylenmesi gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Gekas son dakika golü ile 3 puan getirmiş Akhisar'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 said: Digitürk, Ferit Şahenk / Doğuş Grubu tarafından satın alındı. ee tabii başka kime gidecekti ki asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 o zaman NTv simdi şifreye girmez dimi, d-smart da bunların değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 LigTv 'yıldırım demirören yeter' tezahüratının sesini kıstı az önce Mersin-Bursa maçında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 haberlere düşmemiş daha kaçtan satıldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 özette gördüm civelli şerefsizi,adamın karnını yumruklamış suna 4-5 maç ceza verseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından hakemlere isyan etti ve yabancı hakemlerin gelmesi gerektiğini söyledi. "Türkiye'ye bir an evvel yabancı hakemlerin gelmesi gerekiyor. Ben güvenmiyorum. Böyle hakemlik olmaz. Ben anlayamıyorum. Faul nedir, kart nedir? Bu hakemleri anlayamıyorum. Mersin sahayı, zemini, hakemleri iyi kullandı. Biz sahayı, zemini, hakemleri kullanamadık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 8 tane tartışmalı pozisyon verildi. mersin'in verilmeyen 2 penaltısı, gole giderken ofsayt kalkan temiz pozisyonu var. bursaya cıkmayan bir kırmızı var, bursa aleyhine tek karar cıkmamıs, hakem leş maç yönetmiş, bursayı kurtaramamıs yine. ona kızmıştır şenol. Büyük takım maçları olunca daha cok dikkat çekiyor da, hakemler cidden cok yetersiz ve leş ya, keşke yabancı hakemler gelse cidden, bursa 3-0 4-0 falan kaybederdi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 akhisarı biçiyorlar herhalde maçı izlyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 applev0dka said: o zaman NTv simdi şifreye girmez dimi, d-smart da bunların değil mi Aydın doğanın d smart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 said: Samsunspor Başkan Yardımcısı Recep Hun: “İcra memurları kulübün kasasındaki 113 TL'yi alıp gittiler. 3 TL madeni parayı bile almışlar." Serdar Özkan icraya vermiş. Parayı almaya gitmişler asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar