Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2014 - 2015

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Bu bir tek benim mi ilgimi çekti? Aşırı komik , yayıncı kuruluş ve tff iç içe.

Lig TV Genel Müdürü Kadir Kardaş ile TTFF Genel Sekereteri Emre Alkin yer değiştirdi.

Lig TV Genel Müdürlüğü'nden istifa edip TFF'ye Genel Sekreter olan Kadir Kardaş'ın yerine TFF'nin eski genel sekreteri Emre Alkin getirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bu bir tek benim mi ilgimi çekti? Aşırı komik , yayıncı kuruluş ve tff iç içe.

Lig TV Genel Müdürü Kadir Kardaş ile TTFF Genel Sekereteri Emre Alkin yer değiştirdi.

Lig TV Genel Müdürlüğü'nden istifa edip TFF'ye Genel Sekreter olan Kadir Kardaş'ın yerine TFF'nin eski genel sekreteri Emre Alkin getirildi.

kimse konuşmadı bunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trabzon BLD. Eylül ayı meclis toplantısında, Trabzonspor'un yeni stadının isminin 'Recep Tayyip Erdoğan' olması kararı alındı

Sponsoru Reza olan takımın stadının isminin böyle olması ne normal asdfasd

gaza gelip türk telekom arena'nın ismini de davutoğlu arena yapmazlar umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdmanyurdu'na deplasmanda 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından hakemlere isyan etti ve yabancı hakemlerin gelmesi gerektiğini söyledi.

"Türkiye'ye bir an evvel yabancı hakemlerin gelmesi gerekiyor. Ben güvenmiyorum. Böyle hakemlik olmaz. Ben anlayamıyorum. Faul nedir, kart nedir? Bu hakemleri anlayamıyorum. Mersin sahayı, zemini, hakemleri iyi kullandı. Biz sahayı, zemini, hakemleri kullanamadık"
Sosyal ağlarda paylaş

8 tane tartışmalı pozisyon verildi.

mersin'in verilmeyen 2 penaltısı, gole giderken ofsayt kalkan temiz pozisyonu var.

bursaya cıkmayan bir kırmızı var, bursa aleyhine tek karar cıkmamıs, hakem leş maç yönetmiş, bursayı kurtaramamıs yine. ona kızmıştır şenol.

Büyük takım maçları olunca daha cok dikkat çekiyor da, hakemler cidden cok yetersiz ve leş ya, keşke yabancı hakemler gelse cidden, bursa 3-0 4-0 falan kaybederdi bugun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...