stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bumf6utIQAAXhXe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 souldarkorn said: Ağa iş başında. http://www.sporx.com/yildirim-takipte-idmani-boyle-takip-etti-SXHBQ399853SXQ serefsiz ya benzinci isletiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 fenerbahçe'nin de aslında bu içinde azizci futbolcu tayfasından kurtulması lazım. volkan selcuk gg emre falan bu adamlar profesyonel futbolcu değil de başkanın adamları gibi anasını satayım. çıkıp atarlı atarlı konuşuyorlar bi durum olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 madcow said: said: "Ersun Yanal'dan nefret ediyorum" Habertürk muhabiri Feridun Niğdelioğlu, Ersun Yanal'ın istifasını değerlendirdi. Niğdelioğlu, aynı zamanda önemli iddialarda da bulundu. 10 Ağustos 2014 Pazar - 09:58 Haberturk Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasının yankıları devam ediyor. Spor muhabiri Feridun Niğdelioğlu, Ersun Yanal'ın istifasından sonra çok önemli bir iddiada bulundu ve Fenerbahçeli bazı futbolcuların teknik direktör Ersun Yanal hakkında söylediği sözleri açıkladı. İşte Niğdelioğlu'nun açıklamaları; "Bir futbol kulübü düşünün, oyunculardan sadece iki isim; Alper Potuk ve Caner Erkin, hocalarının kalmalarını isteyecek. İkinci oyuncunun, Ersun Yanal'ın kalmasını istemesi her şeyin özeti aslında... Geçtiğimiz sezon Kuyt'ından Emenike'sine, Emenike'sinden Sow'una; hiçbir oyuncu Ersun Yanal ile iletişim kuramamıştır. Emenike, "O beni sevmiyor, ben ise ondan nefret ediyorum" diyecek kadar durumu taşımıştır. Kimse ağzını açıp tek bir kelime etmesin. Ersun Yanal, geçen sezon tüm bu yaşananlara rağmen Emre ve Volkan'ın "Başkan sen, son haftalarda gelmeseydin şampiyonluk kaçardı; iyi ki geldin" demesine rağmen Ersun Yanal ile Aziz Yıldırım, 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ancak Ersun Yanal, bunun kıymetini bilemedi. Ben, Fenerbahçe'yi yıllardır takip ediyorum; Aziz Yıldırım'ı bazı konularda haklı gördüm, bazı konularda eleştirdim. Bu konuda Aziz Yıldırım'a laf söyleyen taş olur. Çünkü Ersun Yanal, ne Fenerbahçe'nin ne taraftarının ne de dostlarının kıymetini bilmedi. Aziz Yıldırım'ı tahrik etti, kendisini kovdurmaya çalıştı. Ama Aziz Yıldırım faka basmadı. Çünkü Fenerbahçe Futbol Takımı'nın antrenörü olmanın ağırlığını taşımak başka bir meziyettir. Buna Ersun Yanal haiz olamadı. Ersun Yanal, artık şununla övünür; "Fenerbahçe'yi şampiyon yapan yerli teknik direktörler içerisinde üçüncüsüyüm" der ve inşallah torunlarına bunu anlatır. Aziz Yıldırım yine çıktı televizyona; "Özel hayatından dolayı değil" dedi. Çünkü; 1- Oyuncularla iletişimi sıfırdı. 2- Özel hayatına dikkat etmedi. (Uyarılara rağmen) 3- 4. yıldızı takacak kuvveti kendinde bulamadı. İşte bütün bunların özeti budur. Kaçmayı ve kendini kovdurmayı seçti. Satrançtan örnek verirsek; Aziz Yıldırım, Yanal'ı mat etti. Bundan sonra ne olur? "En kötüsü" denir ama bence en iyisi Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu Samandıra'da vakit geçirir, İsmail Kartal teknik direktör olur ve Fenerbahçe şampiyon olur. Bu belki herkesçe en kötü ihtimal ama bence değil. Çok değerli hocaların ismi geçiyor; Mustafa Denizli, Roberto Carlos gibi... Bu isimler de Fenerbahçe'yi şampiyon yapar. Önümüzdeki günler Aziz Yıldırım'ın ne kadar doğru bir karar aldığını herkes görecektir. Tebrikler Aziz başkan..." http://www.sporx.com/ersun-yanaldan-nefret-ediyorum-SXHBQ399815SXQ baskasına olunca izlemesi eglenceliymiş bu dramaları asdf Azizi yalamış basın başka bişey değil. Yanal her futbolcdan max verim aldı 90dk koşturdu it gibi. Narin Sowu savaşçı yaptı, artiz Emenikeyi adam etti, deli Caneri carlosa çevirdi daha neler neler. Madem nefret ediyordu niye defansa bile geliyordu Sow Emenike?? Alternatifleri bile yoktu takımda isteseler oynamaz devrede transfer olurlardı nefret etseler. Bu olay tamamen Azizin egosu ve 2. Zico vakasıdır, Alexte efsaneleşti diye kovuldu, Azizin üstüne çıkan hoca da topçu da kovulur burası FB cumh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bizim millet hakkaten aptal yahu illa tapacak bir sey ariyor, kendi benligi yok herhalde bu insanlarin kimi tayyipe, kimi azize dayanir, kimi haci hocaya. ha bi de hangisi daha cok silkelerse kitlesi daha buyuk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 FB teknik adam yetiştirip tecrübe kazandırma okulu olmuş İsmail Kartal geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde azizin fotoğrafını zarfa koyup oy atan var memlekette. Gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ismail kartal olacaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Yılmaz Vural'a yazık valla. Adamın en büyük hayali FB yi çalıştırmak. Ölmeden görseydi. Zaten TR liginde oynayacaksın, var mı böyle cv :D http://www.yilmazvural.com/cvTR.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Aziz'e kukla lazım. Yılmaz Vural 2 aya kovulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 souldarkorn said: Cumhurbaşkanlığı seçiminde azizin fotoğrafını zarfa koyup oy atan var memlekette. Gayet normal. lannnn super fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 takimin icinde paralelciler var ya kayit sizdiriyolar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 https://soundcloud.com/gerceklerortayacikar/ersun-yanal-gercegi said: Ersun Yanal'ın ses kaydını sızdıran kellenin hemen uçması lazım. hemen. bugün şahsi çıkarı için hocayı satan yarın takımı satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bu kaydı yönetimden biri duyduysa hiç şansı kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ya siz inanıyor musunuz kaydın aziz yıldırım'ın haberi olmadan yayınlandığına? Aziz "tek adam" imajı yaratmamak için salmış kaydı işte alın bu adam da böyle pislikti boşuna kavga etmedim diyor. paralelbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 o kaydi bariz aziz yayinlatmistir. volkan, emre acilen gonderilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 akp ve fb benzerlikleri her gecen gun artiyor. bosuna demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 geldi bizim liseli akopo fobo bonzorlogo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 eline kayıt cihazı alan ajan kesiliyor anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Yalnız bu kayıt sanki Ersun'un lehine gibi. Aziz kamp mevzusuna çakıyordu da bu konuşma eğer soyunma odasında filan geçmişse, konuşmanın gidişatına bakılırsa Ersun erken bir tarih söylemiş topçular da buna tepki vermiş sonra da Ersun patlamış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Abi adam milleti azarlıyor muhtemelen gene antreman yüzünden, bu yüzden herifin altını kazdılar oyuncular bilerek. alman t.d.'lerden beri kondisyon nedir bilmeyen takıma zorla antreman yaptırdı, volkan ayısı bile normal insan ölçülerine doğru geldi ersun yanal'ı niye sevmedikleri ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Bu arada kaydı Aziz servis ettirmiş. Ama kaydın öncesini merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 kim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 yine iyi karıştık amk sezon öncesi. bizim kadar kendi ayağına sıkan takım yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar