Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 lucesku falan gelirse aysal'ı döverim. bu arada fenerbahçe'nin en büyük düşmanı aziz yıldırım ama hala anlayamadılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Kompleksini sevdiğimin azizi. Harbi ölmeden kurtulamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 http://www.gunlukolaylar.com/wp-content/uploads/2014/06/ersun-yanal-kantinde-kankimle-kiz-keserken.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 aziz yıldırım büyük galatasaray projesi falan bence. baktı galatasaray 4. yıldızı almakta sıkıntı çekecek. hemen gerekeni yaptı düzeni bozdu sdfs klupteki ajanımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Kutsal bok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Biyik said: zaten ucundan fenerliyim ersun da kovulursa tamamen birakicam artik. aziz'in oyuncagini izlemekten biktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 uuu ayvayı yediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Ya anlatılanlar doğruysa Aziz'in yaptıkları da doğru da adamın işine son verecek şekilde mobbing yapmak nedir... ya da işte istifaya sürüklemek. Ben Ersun'un abartıldığı kadar iyi hoca olduğunu düşünmüyor, ama o kademeye birkaç adımının olduğunu düşünüyordum. FB'nin Avrupa'ya gidemeyeceği bir sezonda yerel liglerin en iyi üç hocasından biri hem takımı daha kurcalayarak daha iyi bir sistem oturtabilir hem de gerekli eksikliklere iyice kafa yorup seneye nokta atış transferlerle takımı ve kendisini de üst seviyeye çıkartabilirdi. Ama işte sağolsun Aziz, adamın ayağını kayırdı... Ersun sağlam bir uluslar arası tecrübe yaşayamadan kariyerinden kaç yıl çöpe gitti. Fener'i de çok rahat yıllarca götürürdü. Çok yazık oluyor şu Ersun hocaya... Kulağını çek, başkan olarak tavır koy yeterliydi. İstifa ettirmek nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ulan ahahahha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 aziz'le tayyip düello yapsınlar, aynı anda birbirlerini vursunlar yoksa bize rahat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 he bir de bilic kovulursa koltuk için ilk adayda böylelikle belli oldu adfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ersun yanal overrated. fiziken ezemediği takımlar testis oğlanı yaptı feneri geçen yıl boyunca. taktiği, ileriye uzun vurup, dönen toplara baskı yapmaktan başka bişey olmayan bir takım yarattı herif, azıcık ayağı top yapan takımlar karşısında hep zorlandılar. fatih terim gelsin fenerin başına lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Lan Tayyip neyse bu ülkenin başında Aziz de biz Fenerlilerin başında öyle.Bir klüp başkanı bu kadar takımının başarısına köstek olmaya çalışır ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 daum - zico - ersun basarili hoca katliami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Çok iyi oldu. Yabancı hoca gelsin Canere öne çıkma arkada çakılı oyna desin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 III. daum dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 guernica said: ersun yanal overrated. fiziken ezemediği takımlar testis oğlanı yaptı feneri geçen yıl boyunca. taktiği, ileriye uzun vurup, dönen toplara baskı yapmaktan başka bişey olmayan bir takım yarattı herif, azıcık ayağı top yapan takımlar karşısında hep zorlandılar. fatih terim gelsin fenerin başına lütfen. abi eldeki kadrodan çok saçma ama yerel ligi %90 oranında domine eden bir sistem çıkardı. Hani Ersun'un tek sistem anlayışı bu olsa yıllardır neyse deriz ama bu şekilde öyle ya da böyle şampiyonluk getirdi. Adam yerel lig düzeyinde açık ara bulunabilecek en tecrübeli adamlardan biri. Ha Avrupa maçlarında da bu şekilde oynarsa yok ederler. BJK bile geçen yıl iki maçta üstünlük kurmayı başardı oyunun önemli kısımlarında ama işte üstüne koyup koyamayacağı bilinmiyordu. Koyardı, gelişirdi vs. bilinmez, ben daha iyi olacağına inanıyordum çünkü düz kafa FT bile kalıplaşmış sistemlerini değiştirip, Avrupa'ya uyarlayıp çeyrek final gördü. Ersun mu yapamayacaktı? Yazık yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Vay be . hic umudum yoktu bu sene umutlandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Şampiyon olup yollanan kacinci hoca oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 son donemlerde ilk (hatta aziz doneminde ilk galiba) (son edit: denizli sampiyon olduktan sonraki sene ilk yarinin sonunda yollanmisti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bu arada kesin kalp hastaligi yuzunden istifa etti diye aciklama yaptircaklar ersun'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 fenere yeni puppet hoca lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 DarKRideR said: guernica said: ersun yanal overrated. fiziken ezemediği takımlar testis oğlanı yaptı feneri geçen yıl boyunca. taktiği, ileriye uzun vurup, dönen toplara baskı yapmaktan başka bişey olmayan bir takım yarattı herif, azıcık ayağı top yapan takımlar karşısında hep zorlandılar. fatih terim gelsin fenerin başına lütfen. abi eldeki kadrodan çok saçma ama yerel ligi %90 oranında domine eden bir sistem çıkardı. Hani Ersun'un tek sistem anlayışı bu olsa yıllardır neyse deriz ama bu şekilde öyle ya da böyle şampiyonluk getirdi. Adam yerel lig düzeyinde açık ara bulunabilecek en tecrübeli adamlardan biri. Ha Avrupa maçlarında da bu şekilde oynarsa yok ederler. BJK bile geçen yıl iki maçta üstünlük kurmayı başardı oyunun önemli kısımlarında ama işte üstüne koyup koyamayacağı bilinmiyordu. Koyardı, gelişirdi vs. bilinmez, ben daha iyi olacağına inanıyordum çünkü düz kafa FT bile kalıplaşmış sistemlerini değiştirip, Avrupa'ya uyarlayıp çeyrek final gördü. Ersun mu yapamayacaktı? Yazık yani, ersun'nun gençler, denizli zamanlarını da biliyorum abi ben. hemen hemen aynı topu oynatıyordu, 8 kişi haldır haldır hücum, top kaybedilirse yugoslav faulu, faul yapılamazsa rakip kaleciyle 1 e 1 kalıyordu zaten asdfsd. adamın taktik olarak değiştirdiği tek şey dmc yi stoperlerin arasına sokup takım hücumdayken 3 lü savunmaya dönmek, bekleri ileri salmak, kanat forvetleri de ceza sahasına sokmaktan ibaret. ardı ardına 2 90 dakika oynayacak kondisyonu vardı fenerbahçedeki çoğu oyuncunun ama pasla çıkabilen takımlara kondisyon pek işlemiyor ki belli bir seviyenin üstündeki takımlar zaten yemiyordu o tip baskıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 yoksa bacak bacak üstüne mi atmış ersun yanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar