Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-modena-2012-giulietta-otomatik-plusf1-pluscam-tavan-plus11.000-km-165216938/detay *2014 sıfır, otomatik fiyatları 81k dan başlıyor. 65k istemiş 65 degil de pazarlıkla fln. 60'dan aldıgımızı düşünürsek. (piyasa fiyat aşağı yukarı böyle) *Sizce alınır mı ? 1 sene kullanıp başka araba alıcam (çok km yapmam) satmayı düşünüyorum. Servis ücreti pahalıdır evet onun farkındayım... *benim tek çekincem 1 sene sonra 10 bin fln. düşer mi aracın piyasa fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 niye alınmasın güzel araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bu arada 2014de makyaj yedi bunu göz önünde bulundurmak lazım. Özellikle konsol değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yıl 2012 diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 alınır tabi senko said: niye alınmasın güzel araba bi an ben yazdım sandım. bu imza nerden çıktı derken fark ettim.. yazıcaktım vazgeçmişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 selam, alınır sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 serjuhan said: Bu arada 2014de makyaj yedi bunu göz önünde bulundurmak lazım. Özellikle konsol değişti. dışta ne değişti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 xaty said: alınır tabi senko said: niye alınmasın güzel araba bi an ben yazdım sandım. bu imza nerden çıktı derken fark ettim.. yazıcaktım vazgeçmişim.. ne çok ortak noktamız var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bi akşam yemeğe mi çıksak napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 beybi beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Masticore said: serjuhan said: Bu arada 2014de makyaj yedi bunu göz önünde bulundurmak lazım. Özellikle konsol değişti. dışta ne değişti ? Dışta ne değişti tam bilmiyorum. Ama içini biraz düzelttiler. Burada var biraz bilgi: http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/85794/alfa-romeo-giulietta-updated-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Araba ucuz Servis pahali degil Kontak cevirdigin an 10k duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 2. el de niye okadar düşer ki ? Ben alırken zaten 2.el olmuş araç o arada yemiş baltayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 2.el alıyorsan tabi ki zaten o -10k'yı yemiş bir araç alıyorsun. Orada sorun yok esasen. Makyaj da çok etkilememiş piyasayı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Simdi gercek piyasa ile gonul piyasasi ayri. Sahibindende hala facelift oncesi 20k yapmis arabalarina 0 araba parasi cekenler var. Ama etmez yani o alet yapacak bisey yok. golf bu kadar ediyorsa benim arabam da bu kadar eder diye mi dusunuyorlar nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 66k ya 2. el Alfa... bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Onu almayı düşünenin şu genelde kafasını karıştırıyor: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-ds4-e-hdi-dsport-kusursuz-8500-km-158394742/detay Al senin de kafanı karıştırsın. Not: Yakın zamanda satmak için ikisinin de mantıksız olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 dandik citroenle de alfayı kıyaslamayın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Laguna nasıl renault değilse; ds serisi de citroen değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 farkını söyle de aydınlanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 alfanın tarzı dışında kaliteli neresi var, 2. el birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 malzeme kalitesinde ds4 , julyetten fersah onde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yakıt, donanım ve fiyat/performans açısından DS4 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ne olursa olsun 3 ay sonra araba dökülemediği taktirde alfa dururken citroen bence alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Citroen'in dökülmesinden kasıt nedir? Belli yıl ve km üzeri araçlarda parça sıkıntısı mı çıkıyor? Gevşeyen ve ses çıkaran yerleri mi oluyor? Yıllar irtibarıyla yakıt tüketimi artıyor fakat performansı mı düşüyor? Citroen ve Peugeot markalarına karşı bu tutumun kaynağı nedir? Birisi anlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar