moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/chkle.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 sdfsdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 AHHAAHAHAHAHHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 jager tam bir kaslı gülüşü yaptı üzgün kaslı değil ama normal kaslı. protein tozlu ilaçsız benchte 145 giren kaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 moriarty said: http://www.reactiongifs.com/r/chkle.gif adını bulabilecek bi abi var mıydı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 OHA LAN how i met your mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 anan ve ben kanal d carsamba 22:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 mori kendini feda etmiş espriyi yaparken asfdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 op un mesajı çok samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Black-ice said: whatsapp'dan çükünün fotosunu yollar. kanmayın arkadaşlar! bu arkadaş mıydı o klasjdslkajdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Olum benim is oldu. Hala sevimliyim. Var mi ev arkadasi arayan. Kacirmayin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 İstanbul'da olsam alırdım valla yanıma. Yapmayı sevmediğim ne varsa yapıyor adam. Bakkala git de gitsin. Süpürge, çamaşır, bulaşık, ütü... Yerleri silmeyi de ben seviyorum zaten. Hatta kedinin kumunu da değiştirirdi. Ah lan ideal hizm... aman ev arkadaşı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 barınakta kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 diaboliq said: Davul caliyom olum ben http://img6.mynet.com/ha7/r/ramazan-davul.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 warrock ne lan csgo dışında fps oynayan herif evlerden ırak olsun ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 cod4 oynayıp zorluğundan şikayet eden ev arkadaşım var. oynayıp görmeliymişim yani o kadar zormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 beyler bence bu adam kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iyice kopek yaptiniz adami kacmaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sen bilmiyorsun galiba gerçek hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 *Kira, aidat, mutfak masraflarına %50 ortak *2 adet köpeğin tuvalate çıkarma - ev temizlik paylaşımını yapar. Köpeklerin mama, aşı, traş v.s giderlerine karışmaz. *Kız harici arkadaş getirmek yok. Belki 1 tane kafa dengi erkek olabilir. *Her türlü alkol ve sigara serbest. En ufak uyuşturucu madde kalıntısı gördüğüm anda narkotiğe ihbar ederim. *Kendisine ayrılmış tek kişilik yatağı olan oda da kalır. *100gb kotanın 50gb sini kullanabilir. *Üst komşunun takunya sesi fiyata dahil. Şartlarım bunlar. 60" plazma 5+1 sistem 50mbit fiber digitürk film&/dizi paketi mevcut Projeksiyon bulaşık - çamaşır mak mevcut Kira 900, aidat 200 ısınma dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 E said: jager tam bir kaslı gülüşü yaptı üzgün kaslı değil ama normal kaslı. protein tozlu ilaçsız benchte 145 giren kaslı dsfsadfgadsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 stormeagle said: *Kira, aidat, mutfak masraflarına %50 ortak *2 adet köpeğin tuvalate çıkarma - ev temizlik paylaşımını yapar. Köpeklerin mama, aşı, traş v.s giderlerine karışmaz. *Kız harici arkadaş getirmek yok. Belki 1 tane kafa dengi erkek olabilir. *Kendisine ayrılmış tek kişilik yatağı olan oda da kalır. *100gb kotanın 50gb sini kullanabilir. *Üst komşunun takunya sesi fiyata dahil. Şartlarım bunlar. 60" plazma 5+1 sistem 50mbit fiber digitürk film&/dizi paketi mevcut Projeksiyon bulaşık - çamaşır mak mevcut Kira 900, aidat 200 ısınma dahil. threesome döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 stormeagle said: *Kira, aidat, mutfak masraflarına %50 ortak *2 adet köpeğin tuvalate çıkarma - ev temizlik paylaşımını yapar. Köpeklerin mama, aşı, traş v.s giderlerine karışmaz. *Kız harici arkadaş getirmek yok. Belki 1 tane kafa dengi erkek olabilir. *Her türlü alkol ve sigara serbest. En ufak uyuşturucu madde kalıntısı gördüğüm anda narkotiğe ihbar ederim. *Kendisine ayrılmış tek kişilik yatağı olan oda da kalır. *100gb kotanın 50gb sini kullanabilir. *Üst komşunun takunya sesi fiyata dahil. Şartlarım bunlar. 60" plazma 5+1 sistem 50mbit fiber digitürk film&/dizi paketi mevcut Projeksiyon bulaşık - çamaşır mak mevcut Kira 900, aidat 200 ısınma dahil. köpek derdi olmasa çok iyi aslında sdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 evli olmasam bu adamı alırdım :D Ev açardım la sana :D arada bi uğrardım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 60" plazma, projeksiyon, 50mbit fiber bence bir çay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar