diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Olum cok super muhabbetim var lan benim. Kiraniza , derdinize , dogalgaziniza ortak olurum. Raki icek mi lan? Sorusuna cevabim hep "evet" olur. Manita yaparsaniz bacim olur (delikanli) "Gotun yiyosa barcelonayi alma" tartismasina girerim surekli pes te yenilirim. Bulasik yikamayi severim. Ev supururum ama silmem. Silme konusunda tabularim var. Download yapmam. Sifon cekerim , klozeti kapagini kaldiririm iserken. Kedi severim kopek yalarim. Bana bi oda verin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Tanısan çok seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 gideri yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bi foto koy bakalim dicem de penisini koyucan diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 download yapmayan ev arkadaşı istemezdim ben şahsen. ya akşamları gelip survivor izleyecek yada radyo dinleyip bağlama çalacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 benim bir kız arkadaş var okuldan, o arıyordu birini hisarüstündeki eve, söyliyim seni o zaman desem mesela ne dersin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 lan imam sdfsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 senin mi cok super muhabbetin var asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ahirda kizi icirip kusturan da sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 imamizer said: download yapmayan ev arkadaşı istemezdim ben şahsen. ya akşamları gelip survivor izleyecek yada radyo dinleyip bağlama çalacak kesin. Ahahahahahahahahahahaha Hahahahaahahahahahahah Olum kahkaha attim lan. Yok oyle degil be. Wow oynarim warrock falan oynarim. Download isim olmaz ondan dedim. Heee pazartesileri direk izleme sitelerinden dizilerimi izlerim. O kadar da degil. Davul caliyom olum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aquila said: bi foto koy bakalim dicem de penisini koyucan diye korkuyorum. Ahahafdaahahfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Fistan said: senin mi cok super muhabbetin var asd Ya olum bi tanisan beni keske. Sabahlari operek falan uyandiririm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 warrock mı? olm siz bizi warrocktan banlatmadınız mı lan? şimdi gelip ev mi istiyonuz yazıklar olsun. şaka bi yana ankarada olsaydın evimi açardım panpa boş odam da var. mis gibi. minimal de para isterdim valla. bok var istanbulda çünkü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 adam kiz gibi ev arkadasiymis (hani kiz gibi araba filan derler ya, onun gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 votka içirip sarhoş eder fotonu türk forumlarına yayar sonra da whatsapp'dan çükünün fotosunu yollar. kanmayın arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 kendisine kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Maslak 1453 te kalıyorum gel bi oda verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 xetraynex said: adam kiz gibi ev arkadasiymis (hani kiz gibi araba filan derler ya, onun gibi) ya zaten kızsa ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 kıyamams canım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 pontipati said: xetraynex said: adam kiz gibi ev arkadasiymis (hani kiz gibi araba filan derler ya, onun gibi) ya zaten kızsa ;D evet olta da attım yukarda cevap da vermedi.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://inciswf.com/7362incix8913837.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 said: votka içirip sarhoş eder fotonu türk forumlarına yayar sonra da whatsapp'dan çükünün fotosunu yollar. kanmayın arkadaşlar! ahaha ideal ev arkadaşı bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 goldbären said: kendisine kefilim Eyvallah brocum Oruc tutanin yaninda sigara icmem , seytana bakire kurban edenin isine karismam. Ter kokmam , ayagim kokmaz. Kolay kolay sarhos olmam olursam da kusmam. Rejim yapana uyarim kilo veririm. Abdominal kasanla abdominal kasarim. "Kanka markete gidiyom bisey istiyo musun?" Insaniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar