Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sonuçta hepimiz düşünen varlıklarız. en iyisi olduğunu ya da bize yapılabilir gelen eylemleri yapıyoruz. belli ki düşünmüşsünüz/düşünmüşsün karar vermişsin. yapman gereken şeyi yapmaya karar verdikten sonra kötü hissetmek seni sadece yorar. karar verirken bilinçaltının seni aksini düşündürtmeye zorlayacağını biliyorsundur. buna karşı counter yap. sonuçları olabileceğini bildiğin bir seçeneği seçtin. ya şöyle olsaydılı cümleler kurma yani. tercih yapman gerekiyordu ve yaptın. sonuçta tercih yapmadan yaşlanamıyoruz. bazıları diğerlerinden zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bilgi vermek ayıp olur zaten burdada, durum ağır evet sakin olup sonuca bakıcaksınız, bence doğru secimi yapmıssınız. belki rahatlatıcı bilgi olarak, edward sendrome yasıyan bebeklerin ciddi bir kısmı kız oluyo diye biliyorum, o yüzden şans sizden yana her yönüyle. sakin olup bekliyceksiniz işte. eüer test negatif cıkarsa sahane, dahada üstüne pimpiriklenmenin alemi yok, heleki cocuk erkekken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Şükürler olsun, Selam arkadaşlar. Geçen hafta Perşembe günü amniyosentez işlemini yaptırdık. Sonraki 2 gün boyunca çok dikkat ettik ve kötü herhangi birşeyle karşılaşmadık. (Halsizlik ve biraz ağrı dışında) %50'sini atlatmıştık. (Düşük olayı gerçekleşmedi.) Doktor bir hafta sonra kesinleşmemiş sonuçların çıkacağını söylemişti ve kesinleşmemiş sonuç bugün çıktı. Aradık doktorumuzu ve öğrendik. Çocuğumuzun %99.9 herhangi bir genetik hastalığın olmadığını söyledi. O kadar büyük bir yük kalktı ki beynimden anlatamam. İyi dileklerinizi, dualarınızı bizden esirgemediğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Gerek özel mesajla, gerekse bu konuda destek verici ve yapıcı düşüncelerinizi paylaştığınız için tek tek hepinize teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sevindim çok çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Özel hastaneyse ne kadar kitlediler çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 oh! çok sevindim be khazadum. gözünüz aydın! kasımda mı göreceğiz bebişin fotolarını paticikte? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gözünüz aydın :).Çok güzel bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 khazadum said: Şükürler olsun, Selam arkadaşlar. Geçen hafta Perşembe günü amniyosentez işlemini yaptırdık. Sonraki 2 gün boyunca çok dikkat ettik ve kötü herhangi birşeyle karşılaşmadık. (Halsizlik ve biraz ağrı dışında) %50'sini atlatmıştık. (Düşük olayı gerçekleşmedi.) Doktor bir hafta sonra kesinleşmemiş sonuçların çıkacağını söylemişti ve kesinleşmemiş sonuç bugün çıktı. Aradık doktorumuzu ve öğrendik. Çocuğumuzun %99.9 herhangi bir genetik hastalığın olmadığını söyledi. O kadar büyük bir yük kalktı ki beynimden anlatamam. İyi dileklerinizi, dualarınızı bizden esirgemediğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Gerek özel mesajla, gerekse bu konuda destek verici ve yapıcı düşüncelerinizi paylaştığınız için tek tek hepinize teşekkür ediyorum. çok sevindim. Umarım bebiş hayatı boyunca sağlıklı ve mutlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Of sendeki rahatlama kimsede yoktur. İçin içine sığmıyodur ha. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 oh be nası rahatladım ya. büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 elbbetta yanı, cuce adamın sağlam cocuğu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 geçmiş olsun, sağlıklı mutlu bir şekilde capsleri de bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 çok sevindim geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 :)-D Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gecmis olsun! Veletler cok saglam ve inatci hayatlari konusunda. Benim yegen de korkutmustu bizi boyle, simdi masallahi var. Test hatali cikti tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 topiği şimdi gördüm, tebrikler. büyük sıkıntı yaşamışsınız, geçmiş olsun. engelli doğum riski çok ürkütücü. hele de ülkedeki engellilere yönelik devlet politikaları ve insanların davranışı düşünülürse çok çok ürkütücü. ailemde engelli eğitimiyle uğraşan 5 kişi var, anlattıkları yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 geçmiş olsun çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Geçmiş olsun, güzel haberi nihayet verdin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 geçmiş olsun o kadar melyor spermden birinci gelen adam dandik bi hastalığa pabuç bırakmaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 khazadum said: Şükürler olsun, Selam arkadaşlar. Geçen hafta Perşembe günü amniyosentez işlemini yaptırdık. Sonraki 2 gün boyunca çok dikkat ettik ve kötü herhangi birşeyle karşılaşmadık. (Halsizlik ve biraz ağrı dışında) %50'sini atlatmıştık. (Düşük olayı gerçekleşmedi.) Doktor bir hafta sonra kesinleşmemiş sonuçların çıkacağını söylemişti ve kesinleşmemiş sonuç bugün çıktı. Aradık doktorumuzu ve öğrendik. Çocuğumuzun %99.9 herhangi bir genetik hastalığın olmadığını söyledi. O kadar büyük bir yük kalktı ki beynimden anlatamam. İyi dileklerinizi, dualarınızı bizden esirgemediğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Gerek özel mesajla, gerekse bu konuda destek verici ve yapıcı düşüncelerinizi paylaştığınız için tek tek hepinize teşekkür ediyorum. Çok büyük geçmiş olsun hocam, evham yaptınız baya umarım şu amniyosentez testinin düşük riski de ortadan kalkmıştır da rahat güzel bir nefes alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kaça patladı bu işlem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Çok büyük geçmiş olsun. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar