Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Ayıp etmiş. Azarlama az bi laf kaldı gerçi. Gerizekalı diyor kısık sesle. Şu durumu bi muhafazakar profesör, eşine yapsaydı. Bütün ülke başına yıkılmıştı. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64617/26477936/canli-yayinda-esini-azarladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 inovasyon butthurtu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Türkçe kelime olmamasından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/t1.0-1/c12.12.155.155/72531_482329025137465_2074207149_a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 kimki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ya ne salak insanlarmış bunlar ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Salak demeyelim de bunadi biraz sanirim. Turkce konusunda takintili bi herif sinanoglu, o yuzden sinirleniyor bu kadar zaten. Yoksa akademik olarak baya asmis bi insan. Ama turkce konusunda gereksiz bi fasizmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 hacı abi isterse dünyanın bütün bilgilerine sahip olsun. insanlara aktaramadıktan sonra yemişim profluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Eğitim cehaleti alır gerisi baki kalır diye bir yorum okumuştum, sanki öyle olduğunu göstermiş bu olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Dille uğrasan adamlar kesin obsesif bozukluk sahibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ya ben izledim bu programı ama bir halktv de uğur dndarı,bir burayı izliyordum.birkaç kez denk geldim,adam bunamış diye düşündüm birkaç abuk subuk tavrına,tepkisine.şu diyaloğa denk gelmemiştim. çok ayıp etmiş. ve dahi insanların ille de kafadan birkaç conta yakması mı gerekiyor sorusunu yine sordurttu bana izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 canlı yayında eşini ezmek... süper bir insanmış. hanımına sabır dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bilim adamımız bile bi boka yaramıyo,gerçi karısıda salak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Boş kafalıymış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Simdi anliyormusunuz farki anti-makarnacilar ? Dunyaca unlu profesor karisi ile nasil konusuyor... makarnacilar karisi ile boyle konusmaz (kendim makarnaciyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ideal evlilik makarnacı evliliği zaten. ben bilmem beyim bilir sağlıklı evliliklerin formülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ben de arık buna inanıyorum sanırım. zeki kızla olmuyor. sen bilirsin beyim diyecek mutlu olacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Neden tersi olmasın? Ben bilmem hanım bilir evliliği de mutlu olmaz mı bu denkleme göre? A=B ==> B=A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ben bilmem beyim bilir A = B mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ahmedinejad said: Dille uğrasan adamlar kesin obsesif bozukluk sahibi bence. ney ney sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 muhafazakar profesor mu olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dil konusunda bu kadar katı olmak mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 tiLi said: ahmedinejad said: Dille uğrasan adamlar kesin obsesif bozukluk sahibi bence. ney ney sahibi Dur simdi söyletme. Söyleteceksin dur simdi. Kelimenin kullanımına yol acıyorsun dur. Acma o konuyu bırak. Tam adını yazmadım ne var alla alla. https://eksisozluk.com/obsesif-kompulsif-bozukluk--232118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ülkenin aydın sayılması gereken bilim adamı olması gereken kişileri bile magandadan hallice mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar