XX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 madcow said: cnn turkte konusan prof depremden sonra artcılar oldu o yuzden oncu olması ihtimali cok dusuk dedi. 6.5 ten sonra 5.0 4.7 falan daha olmus. Artci dedigin 10 km yi gecmez merkezden o olan depremler saroz korfezinde biri biri de yunanistana dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 6,5 sonrası 4,8 ve 4,3 Coming soon galiba. 7 yeter zaten istanbulun yarısını almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 XX said: madcow said: cnn turkte konusan prof depremden sonra artcılar oldu o yuzden oncu olması ihtimali cok dusuk dedi. 6.5 ten sonra 5.0 4.7 falan daha olmus. Artci dedigin 10 km yi gecmez merkezden o olan depremler saroz korfezinde biri biri de yunanistana dogru Adam profesörden daha iyi biliyor. İşte çabukvpn farkı. sdfğogk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 lanet olsun HAARP sitesi kapanmış illuminati komploları kuracaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Esnaf said: ahahaha Süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 hangi oyun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 natural selection at its best asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bütün uzmanlar iyiki denizde oldu diyor.. yoksa gitmiştik la şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 yıllar sonra istanbula geri taşındım ya hemen üstüme yıkılsın şehir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bi ben hissetmedim galiba. bursadayım. hatta foruma şimdi girip lan kesin 2.3 çıkıcak yine pimpirikliler diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26478917.asp suana kadar yorumu alınmıs kisiler boyle demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 6,5 karada da olsa çok yıkmazdı eski veya yığma binalar giderdi, belli noktadan sonra üslü üslü artıyor zararı. Ha istanbulda olsa 6,5 bile bikaç bin kişiye mal olur şu anki yapılarla ve kalabalıklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 anladığım yüzeye yakın olduğu için çok hissettik - aslında büyük bir hareket olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 madcow said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26478917.asp suana kadar yorumu alınmıs kisiler boyle demis. Ahmet Ercan şöyle dedi sansüre gitmiş ora. "depremin İstanbul depremiyle bağlantısı yoktur gündem Soma'dır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 madcow said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26478917.asp suana kadar yorumu alınmıs kisiler boyle demis. abi şu haberde okadar çok "MARMARAYI ETKİLEMEZ", MARMARAYI TETİKLEMEZ" kullanılmış ki insan kıllanıyor maybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: 6,5 karada da olsa çok yıkmazdı eski veya yığma binalar giderdi, belli noktadan sonra üslü üslü artıyor zararı. Ha istanbulda olsa 6,5 bile bikaç bin kişiye mal olur şu anki yapılarla ve kalabalıklan. yanılmıyorsam van da 6.7 olmuştu 600 den fazla can kaybı olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Depremimizin sesini dinlemek isterseniz: http://www.iris.edu/dms/nodes/dmc/tools/event/4639758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 fenris said: bingildak said: abi kedi beni de yüz üstü bıraktı çok fena aynen ya, baktım güneşte yatmış, yalanıyor. ulan aynı lan. belki de kedilerin depreme tepkisi budur. güneşe karşı göt serip yalanmak. yataktan fırladım ben, taşakları açmış bana bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Vanda evler gecekondu gibiydi ve 6,5 ile 6,7 farkı az bile dursa zarar farkı çok, ha istda da evler çok farklı değil laz mütaaitler sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Şuna sinir oldum, EGEDE oldu deprem amk EGEDE! Herkesin konuştuğu İstanbul'u tetikler mi? Ulen İZMİR BALIKESİR KENT DEĞİL Mİ? Bu nasıl bencil salak bir ruh halidir? İzmir'in amk bize bişe olmasın zihniyeti mi? Biz de fay hattı üstünde yaşıyoruz yıllardır? Ha sadece İzmirmiş oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Kocaeli izmir konya üçgeni baya hissetmiş diyolar. Kesin godzilla geluyor lan. Baska aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 sostizm said: Şuna sinir oldum, EGEDE oldu deprem amk EGEDE! Herkesin konuştuğu İstanbul'u tetikler mi? Ulen İZMİR BALIKESİR KENT DEĞİL Mİ? Bu nasıl bencil salak bir ruh halidir? İzmir'in amk bize bişe olmasın zihniyeti mi? Biz de fay hattı üstünde yaşıyoruz yıllardır? Ha sadece İzmirmiş oke. dis bunu demeye gelmiştim. İstanbul'a koyiyim afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 arkadaşlar insanlar doğası gereği bencil birinin bunu size söylemesi gerektiği için üzgünüm bencil yaratıklarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Liebe said: annem tekirdağda hiç bir şekilde ulaşamadım, komşu ulaşabilmiş bir şekilde camlar falan kırılmış evde çok hissedilmiş orda. of benim de ablam orada yeni ulaşabildim baya baya sallamış. biblolar falan gg. 5 yaşında çocuk var ağlamış oda baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar