mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Gökçeada da umarım bir şey yoktur iletişim sağlanamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 pati'nin bu görüntüsüne hastayım:) gündem değişince güncel başlıkların hepsi aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 istinyede güzel sallandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Hamit gündemi değişsin diye subzero tarafından tetiklendi deprem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Deprem sayesinde baya post kasıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Öncü deprem olabilir diye evlere bir süre girmemek lazım. Bu şiddette bir öncü deprem (veya tetikleyici deprem) 8 civarı ana deprem getirebilir peşinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ben de köpekler niye coştu diyordum. Ben hissetmedim gerçi, İst maltepede. Carefourda yanımdan geçenlerden duydum şimdi gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 BORSA DÜŞER Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 cnn turkte konusan prof depremden sonra artcılar oldu o yuzden oncu olması ihtimali cok dusuk dedi. 6.5 ten sonra 5.0 4.7 falan daha olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 delihan said: kedidir kedi Kesin kedidir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Fay hattını çıkar da siyasete gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bizim kedi hiçbi şey hissetmedi. Deprem olurken yalanıyodu? Hani hayvanlar önceden hissediyodu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Belki o dün hissetti nerden biliyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 SeaGle said: Belki o dün hissetti nerden biliyon? bisey olmaz diye sallamamıs senınkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 abi kedi beni de yüz üstü bıraktı çok fena vertigo var tam anlayamıyorum kafamın içinde mi oluyor yoksa gerçekten deprem mi oluyor diye, bir baktım yanımdaki su deli gibi sallanıyor, 2 yanımda kedi var birine bakıyorum uyuyor diğerine bakıyorum gözünü ucundan açmış "ne var la hırrım" dercesine suratıma bakıyor. giyindim hemen attım kendimi de 8. kat merdivenle indim mal gibi sanki merdivende yakalasa daha kötü gebermiycez. asansöre binsen daha kötü. herhalde bir yere yatıp beklemek daha iyi asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Suark said: bizim kedi hiçbi şey hissetmedi. Deprem olurken yalanıyodu? Hani hayvanlar önceden hissediyodu la Abi benimki uyuyodu kafayı kaldırdı baktı uyumaya devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 balkondan atladım ben hastaneden yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bi de kedileri bırakıp evde tüyerken kendimi çok kötü hissettim lan, every man for himself oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü ezberleyin beyler ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Fin said: donun üstüne boxer giydim telaştan şuna 5 dakika güldük ailece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bingildak said: abi kedi beni de yüz üstü bıraktı çok fena aynen ya, baktım güneşte yatmış, yalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.kandilli.info/2014/05/24/122501/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar