Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 eşyaları geri verme gibi bi olayları yokmuymuş bu arada onu sormuşmuydun?gerçi alpha die sallamicaklardır ama gene de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 sordum Once your account has been secured, our Restorations team will look into any losses that occurred during this time. After your restoration is complete, your temporary ban will be lifted and you will receive a notification of this via email. demişler hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 eheh abi alphada değil miyiz, müşteri hizmetlerinin hızını test ediyosun işte daha ne ? :) bence 1 haftadan önce dönmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 5 dk'da döndüler, 3. mesajı attım demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bebişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ahaha abi boş bıraktınız guildi hortumladı elemanlar bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hiçbir şeye üzülmem abi. ne karakter, ne kastığım para, ne gear. o eve verilen emek çok fazlaydı ya. sadece ona yanarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 wipe yiyecek alpha oyunda acc hacklemek ne lan asdaf uğraşıyon hackliyon, eşyaları transfer ediyon, sonra wipelanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 geçmiş olsun bıngıldak. yazık olmuş en azından release değil işte. nasıl olsa betada silinecek birkaç haftaya yani. benim de başıma en son ffxivde gelmişti daha sonra authenticator kullanmaya başlamıştım. geçen günde biri benim boş trion hesabımın şifresini değiştirmeye çalışmış. belki adam hesaba girdi baktı benim haberim yok. uplay, ebay gibi dev account databaselerini patlattıkları zaman o şifreleri bir daha asla kullanmamak lazım 1 ay 100k için restorasyon beklemiştim adamlar restorasyon yapana kadar 5m para yapmıştım sonra allah belanızı versin restorasyon yapmayın demiştim, bi aptallık yapıp progressimi silerler diye dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ya oyun beta değil işte öyle bir şey var, daha 3-4 ay release olmadığı için bu karakterlerle oynamaya devam edeceğiz. ondan sonra yine release'de bunlar silinmeyecek PTR'e taşınacak. 1.0 patchi falan geldiğinde build denemek için falan gear/gold restore etseler iyi olurdu. benim tarlalar gitmiş mi abi biriniz baksa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi sen çok uzak kalmışsın 1.0 patchi iptal. 1.2 patch gelio. farmını göremedim ben cinderdaki bölgede ama tam yerini de bilmiorum. farm gitse bile, farm yeri sorun değil ya zilyon tane spot boşalıo, ayarlarım onu sana. en son düşüneceğin şey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 inek koydum ben tarlya 100 tanesi vendora 4 goldda satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 cidden en karlı şey ne şu an tarlada bıkkınlık geldi ağaç ekmekten 1k log oldu laborsuzluktan elleyemiyorum sdf satsammı acaba ilerde işime yararmı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 chatte çok görüorum 3:1 oranında logları lumberla değiştiriolar. beleşten labor veriolar sana direk lumbera dönüştürebilirsin bu şekilde ama bende uğraşmıorum satıorum ah'dan 100tanesi 4.5g'a direk. bide arada aspen hardwood düşüo 6g civarıda onu satıosun. 10k logging'i geçtim ağaç dikmekten. en karlı iş hala worm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 totemic said: inek koydum ben tarlya 100 tanesi vendora 4 goldda satıyorum. 1 inekten kaç tane süt gelio, bide kaç saatte bir alabiliyorsun? bi tane archery/battlerage/shadowplay-auromancy olan bir karakter açıcam. husbandry çalışıcam onda hep, önceden öğreniim şu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 husbandry arttırmak istiyosan en hızlısı bal işi die okumuştum bu arada öle dursun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 büyük + küçük tarladan toplam 6g çıkıyor 6 saatte bir, süt/inek ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bal için kovan başına 50-60g lazım ya, o kadar para yatırmak istemiyorum. bide inek işinde en kötü kesip etini satıp, çok zarar etmiosun ama 6 tane kovan koysan 300g bide royal jelly fiyatı 100g'a kadar düştü millet kovanlara abandı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 hayvancılıkta kesimle pelt sayesinde kar ediyorsun. 3g olan pelt en son kontrolümde 1.2g'du. para kazanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 botlar pelt getiren şeyleri kesiyolardı en son gordugum 3 5 ayrı mob sanki onu farmlıyo gibiydi son 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 aynen botlara engel olmadıktan sonra hayvancılıktan kesim ile para kazanamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 650 tane combined feed yaptım onlar bitene kadar ineklerle takılcam sonra worme devam. bu arada dun 3.5k wormden 1.5k worm harcadım 11xbox 1xsack dustu 2 tane 50 lvl silah düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 @bilgildak geçmiş olsun üzüldüm yaw. o Kadar emek ver bi şerefsiz gelsin silgi çeksin hepsinin üstüne. Supporta baskı yap güncelleme testi için kullanılacak hale getirsinler hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Oyun alphada ve daha şimdiden bot, hack furyası dönüyor. Çıkınca feci olacak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Hello CEM, Thank you for contacting us regarding ArcheAge. At this time we are very limited in to what we can provide restoration wise for hacked accounts as we are still in our Alpha stage of testing. That being said we have returned the 186 gold to your character Dreamfury, as well as restored this character and Wolfsbane from deletion. Regarding your Villa and Farm, these were demolished due to lack of tax payment, not from your account being compromised. imkansız tabii böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar