Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sordum

Once your account has been secured, our Restorations team will look into any losses that occurred during this time. After your restoration is complete, your temporary ban will be lifted and you will receive a notification of this via email.

demişler hadi bakalım
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun bıngıldak. yazık olmuş en azından release değil işte. nasıl olsa betada silinecek birkaç haftaya yani.

benim de başıma en son ffxivde gelmişti daha sonra authenticator kullanmaya başlamıştım. geçen günde biri benim boş trion hesabımın şifresini değiştirmeye çalışmış. belki adam hesaba girdi baktı benim haberim yok. uplay, ebay gibi dev account databaselerini patlattıkları zaman o şifreleri bir daha asla kullanmamak lazım

1 ay 100k için restorasyon beklemiştim adamlar restorasyon yapana kadar 5m para yapmıştım sonra allah belanızı versin restorasyon yapmayın demiştim, bi aptallık yapıp progressimi silerler diye dsdsf
Mesaj tarihi:
ya oyun beta değil işte öyle bir şey var, daha 3-4 ay release olmadığı için bu karakterlerle oynamaya devam edeceğiz. ondan sonra yine release'de bunlar silinmeyecek PTR'e taşınacak. 1.0 patchi falan geldiğinde build denemek için falan gear/gold restore etseler iyi olurdu.

benim tarlalar gitmiş mi abi biriniz baksa ya.
Mesaj tarihi:
abi sen çok uzak kalmışsın 1.0 patchi iptal. 1.2 patch gelio.

farmını göremedim ben cinderdaki bölgede ama tam yerini de bilmiorum.
farm gitse bile, farm yeri sorun değil ya zilyon tane spot boşalıo, ayarlarım onu sana. en son düşüneceğin şey olsun.
Mesaj tarihi:
chatte çok görüorum 3:1 oranında logları lumberla değiştiriolar. beleşten labor veriolar sana direk lumbera dönüştürebilirsin bu şekilde ama bende uğraşmıorum satıorum ah'dan 100tanesi 4.5g'a direk. bide arada aspen hardwood düşüo 6g civarıda onu satıosun. 10k logging'i geçtim ağaç dikmekten.

en karlı iş hala worm bence.
Mesaj tarihi:
totemic said:

inek koydum ben tarlya 100 tanesi vendora 4 goldda satıyorum.

1 inekten kaç tane süt gelio, bide kaç saatte bir alabiliyorsun?
bi tane archery/battlerage/shadowplay-auromancy olan bir karakter açıcam. husbandry çalışıcam onda hep, önceden öğreniim şu işleri.
Mesaj tarihi:
bal için kovan başına 50-60g lazım ya, o kadar para yatırmak istemiyorum. bide inek işinde en kötü kesip etini satıp, çok zarar etmiosun ama 6 tane kovan koysan 300g bide royal jelly fiyatı 100g'a kadar düştü millet kovanlara abandı heralde.
Mesaj tarihi:
650 tane combined feed yaptım onlar bitene kadar ineklerle takılcam sonra worme devam. bu arada dun 3.5k wormden 1.5k worm harcadım 11xbox 1xsack dustu 2 tane 50 lvl silah düştü.
Mesaj tarihi:
@bilgildak
geçmiş olsun üzüldüm yaw. o Kadar emek ver bi şerefsiz gelsin silgi çeksin hepsinin üstüne.
Supporta baskı yap güncelleme testi için kullanılacak hale getirsinler hesabı.
Mesaj tarihi:
Hello CEM,

Thank you for contacting us regarding ArcheAge.

At this time we are very limited in to what we can provide restoration wise for hacked accounts as we are still in our Alpha stage of testing. That being said we have returned the 186 gold to your character Dreamfury, as well as restored this character and Wolfsbane from deletion.

Regarding your Villa and Farm, these were demolished due to lack of tax payment, not from your account being compromised.

imkansız tabii böyle bir şey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...