Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun bıngıldak. yazık olmuş en azından release değil işte. nasıl olsa betada silinecek birkaç haftaya yani.

benim de başıma en son ffxivde gelmişti daha sonra authenticator kullanmaya başlamıştım. geçen günde biri benim boş trion hesabımın şifresini değiştirmeye çalışmış. belki adam hesaba girdi baktı benim haberim yok. uplay, ebay gibi dev account databaselerini patlattıkları zaman o şifreleri bir daha asla kullanmamak lazım

1 ay 100k için restorasyon beklemiştim adamlar restorasyon yapana kadar 5m para yapmıştım sonra allah belanızı versin restorasyon yapmayın demiştim, bi aptallık yapıp progressimi silerler diye dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun beta değil işte öyle bir şey var, daha 3-4 ay release olmadığı için bu karakterlerle oynamaya devam edeceğiz. ondan sonra yine release'de bunlar silinmeyecek PTR'e taşınacak. 1.0 patchi falan geldiğinde build denemek için falan gear/gold restore etseler iyi olurdu.

benim tarlalar gitmiş mi abi biriniz baksa ya.
Sosyal ağlarda paylaş

chatte çok görüorum 3:1 oranında logları lumberla değiştiriolar. beleşten labor veriolar sana direk lumbera dönüştürebilirsin bu şekilde ama bende uğraşmıorum satıorum ah'dan 100tanesi 4.5g'a direk. bide arada aspen hardwood düşüo 6g civarıda onu satıosun. 10k logging'i geçtim ağaç dikmekten.

en karlı iş hala worm bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Hello CEM,

Thank you for contacting us regarding ArcheAge.

At this time we are very limited in to what we can provide restoration wise for hacked accounts as we are still in our Alpha stage of testing. That being said we have returned the 186 gold to your character Dreamfury, as well as restored this character and Wolfsbane from deletion.

Regarding your Villa and Farm, these were demolished due to lack of tax payment, not from your account being compromised.

imkansız tabii böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...