Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 1.0 bekliyorum

pvp'i adam etmeleri gerekiyor, bu haliyle hiç zevk almıyorum. cc diminish return olmayan oyunda pvp yapılmaz. herkeste min. 10 sn cc var. ayrıca tok saçma sapan düşük. 40% dmg. red.'ım var, plate giyiyorum, adam archer instant 6k vuruyor, bende max. hp 7.8k. bu düzende pvp yapılmaz.

oyunda pve olmadığını düşünürsek baya sıkıntılı bir durum endgame için. ben öyle tarlaya falan bakmaya giriyorum.
Mesaj tarihi:
Abi Wildstar birlikte oynaması baya keyifli ama Archeage kadar uzun soluklu olmaz merak etmeyin. 1.0 gelene kadar, bilemedin release'e kadar idare eder sonra zaten buraya akarız.

Ama o zamana kadar en azından Mert'i bekliyoruz Wildstar'a.
Mesaj tarihi:
hahah hangi hype trene atlayacağını bileceksin şükrü

iyi inceleyeceksin veya hype ı sen yaratacaksın.

bu arada wildstarda über bi hype yok ya 5 kişi falanız oynayan çoğu zaman maks

darkfalldaki gibi 20-30 kişi değil ^^
Mesaj tarihi:
hehe aynen ya bende AA'dayim. sırf şu korsanlık muhabbeti zevkli baya.

ne zaman nereyi tutacağında belli oluyor, boş boş beklemiyorsun. ne zaman ynstrere/hakyona/sanddeep peace'e geçsin direk eznanla bekliceksin limana yakın bi yerlerde radarla pozisyon alıp biniceksin tradeship+clipperin tepesine.

ben kayığı limana yakın yerde açıp, stealth beklediğimde bile 2 kere clipperdaki elemanın packini aldım. gerçi herifler kayığı boş zannedip üstüme sürdüler resmen onunda etkisi oldu tabi gemiye atlamada :)
Mesaj tarihi:

farm biraz bayınca laborsuzluktan fishing kasamayinca hafifte 40 50g biriktirince gittim dalış ekipmanları craft ettim biraz treasure hunting deniyim diye

böle bişi buldum önce su altında thunderstorm gibi bulut gibi anlamsız?
Bir sürü shipwreck buldum boş

Jellyfishlerden kaçtım shipwreck etrafında gezinirken

Şöle bi ışık fark ettim genelde bu ışıkların etrafında jellyfishler var nedendir bilinmez

Uzakta bir shipwreck göründü..

Mutlu son

bunlar çıktı

chestten çıkanlar 2 gilda 2 nui 2 archeum crystal
sonra gittim baktim rare mapin ederi 4 gold imiş başka maplerde var acayip para eden
şans bu kadar güldü malesef
acaba ne çıkıyor diğerlerinden

keyifliydi ama genel olarak bilinçsiz ilk runda bişiler çıkarmak hoş oldu.
bu arada bulduğum relic necklace 7 golda alıyor npc satmaktan karlı oldu yani mapi
Mesaj tarihi:

ilk farmhouse'umu attım, hatta kimse gelmedi yıkıma çok ilginçti.
farmın invulu kalktı, bekledim bekledim kimse yok tedirgin olmaya başladım bi 3 dakka fln fazladan bekledim sonra gittim yıkıp, yapıştırdım. :)

ilginçtir, yıkılan farmhouse'da 45/45dekor vardı ve bahçesinde ekilmiş mahsüller vardı, hatta mahsülleri eken adamda etrafta dolaşıyordu ama evin sahibi başkasıydı.

cinderstoneda bizim farmların olduğu yerde hatta Xaenin'e komşu bile olabilirim.

yalnız çok pahalı geldi ya kurması, 150g fln gidicek. önce satıorum diyip, birinden şu malzemelerin parasını scamlemem lazım heralde.

Mesaj tarihi:
bende de birikti ama satacam her türlü. pvp gearı almak istiyorum paraya kıyıp. 1.0'da düzelmezse pvp archer, stealth, will'e geçicem. 6k 6k instant yabıştırıcam.

ah'den satma bu arada aldığı vergi saçma sapan yüksek.
Mesaj tarihi:
valla bu ay beta başlayacaktı ay sonuna geldik hala ses seda yok. beta 2-5günlük eventlar şeklinde olacak. Bu kadar beklemişken betayı bekleyin derim. ama release tarihi en erken 1-2ay sonra olacaktır. ben oyunu oyniim diosanız alphayı alın gitsin zaten içindeki $$ ile fln patron status alıp, pek zarar etmiosunuz releasede.

ayrıca beta serverları açıkken alpha serverları kapalı olacak.beta aslında content denemek değilde server stress test gibi bişi olacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...