Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 AHAHAHAHAHA ABİ GLADMIR GELMİŞ BANA EL SALLIYO ADAMI KESTİM PATPAT DİYE ÖLDÜRÜNCE FARKETTİM SDKJFHASJKDFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Hata bende, /wave edecegime sikacaktim oklari pesinen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 AHAHAHAHAH Abi iki saattir o kadar çok üstünlükte ki sizin adamlar farm manyağı oldum karşımda görünce refleks olarak girdim hunharca çok pardon dskjfhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bi de 10 metre havaya falan kaldırıp ölümlerin en kötüsünü verdim abi, gerçekten düşmanımı öldürmek üzere kurulmuştum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ama mighty den kacamadin sanirim ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Adam guildi toplayıp geldi sdfjkhdsjkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Spirits mighty mi? Reskille bağladı abi adam dsjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Yok abi bizde olmaz ole sey, Annen inc. gordun mu wave edip geciyoruz biz. Tyre, mighty nin nick i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Abi gerçekten keşke hepimiz doğuda olsaymışız ya. Bu tarafta hiç bir dayanışma bir bok yok insanlarda, savaş sırasında ağzımız yüzümüz birbirine giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bende nicke bakmadan sizin duo ile baya kapıştım ama stunlocktan çıkamıyordum hiç asdasdasd sonradan gladmir'i görünce dank etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Xaenin said: Abi gerçekten keşke hepimiz doğuda olsaymışız ya. Bu tarafta hiç bir dayanışma bir bok yok insanlarda, savaş sırasında ağzımız yüzümüz birbirine giriyo release de beraber oluruz heralde, mighty kimseden habersiz dogu da acmisti, bende ona istinaden dogu da actim. @Bingildak Nick neydi senin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dreamfury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Haaa yahu senmiydin dreamfury, eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 evet baya daldım size 2v1 asdasd stundan çıkamadım hüsranla bitti hep asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bugün 40% ile gördüm kesmiyeyim ayıptır dedim aldım kayığımı selam vermeye geldim, kayığımı patlattınız. ühühühüü artık bu dünya ikimize dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ahaha kayığı patlattığımız sen miydin ya? dreamfury ile ts'de bi yandan konuşup, bi yandan lvl kasioduk hatta kayık summon edince baya bi muhabbeti yapmıştık. hehe ya oturtuk bide işimiz yok gibi kayığı patlattık lol kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şimdi combatın ortasında double pull yapıp health mana kalmamışken karaklığın içinde bir adam çıkıyor mal gibi yanınızda duruyor,yetmiyor birde kayık açıyor :D neden acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Burayı okuyup, gidip bir hevesle aldım oyunu. Dowvload u bekle insin bitsin. bas play e cryengine reklamına gelince atsın oyun. Giremiyorum kafayı yicem. bi el atın. Eşşeğimi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 atmak derken? noluyo? cry engineden sonra esc spamlamak yarıyo ise bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 amamdır, bende 1-2 yabancı forumdan araştırdım. ESC spamlama yı diyor onlarda. Yaptım halloldu Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bazıları yogunluktan oynayamam diyordu. hype train driver olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Abi imamın en son tiz ses tonuyla AY DUR BEN Bİ BİRA ALIP BALIK TUTUCAM DUR DUR demesi gerçekten inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 İmam balıga acıldı bayıldı , ne güzelmiş ben artık dönem burdan diyor ... sandalı ile acıldıgı acıklarda kayboldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 full release ne zaman olur bu oyun? temmuz sonuna kadar oynayamayacağım ama 99 dolarlık paketten alsam mı diyorum? paket içeriklerinden pek anlamadım ama değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar