Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Yani bak şimdi.

Pazar akşamı atladım uçağa Ereğli'ye gittim iş için, çarşamba gününe kadar orada kaldım.

Çarşamba gece atladım uçağa geldim İskenderun'a toplantı için yine.

Hep de diyodum ki lan bu hafta ağzım yüzüm birbirine girdi ama cuma günü akşam eve dönüp oyun oynarım mis gibi.

18.30 da uçağa binip gelecektim Adana'dan, 9.30 10 gibi evde olurum diye hesaplıyodum.

Uçak iptal oldu abi, tee 8 uçağıyla sabiha gökçene inicem, oradan nişantaşına kimbilir kaç yılda giderim.

Oturdum havaalanında laptopumu açtım içiyorum, bana farm bulun lütfen bari :/

abi uçağı ben iptal ettirdim ne yazık ki, dışarı çıkıyoruz bugün, bensiz oynamanı istemedim. lütfen anla, bizim düşündüğüm için yaptım bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaç 33'lüğe tekabül eder ki? Hiç hayatımda içkili araba kullanmadım deli prensipliyim bu konuda, bilmem o yüzden ilk defa böyle bir olay denk geliyor. Bi de geçen hafta kız arkadaşım arabanın önünü tıklattığı için plaka düştü, polis banko çevirir yani görürse sdkjfhsd
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Kaç 33'lüğe tekabül eder ki? Hiç hayatımda içkili araba kullanmadım deli prensipliyim bu konuda, bilmem o yüzden ilk defa böyle bir olay denk geliyor. Bi de geçen hafta kız arkadaşım arabanın önünü tıklattığı için plaka düştü, polis banko çevirir yani görürse sdkjfhsd

çiçek sen git taksiyle sakin sakin. vur kafayı uyu. yarın ben kasarım seni. gemine kimseyi yanaştırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...