Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Connection problem dedi atti oyundan, simdi de client acildiktan sonra Authentication problem diyor. Basina gelen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 User klasörünün altındaki glyph şeyini silmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Xaenin said: Yani bak şimdi. Pazar akşamı atladım uçağa Ereğli'ye gittim iş için, çarşamba gününe kadar orada kaldım. Çarşamba gece atladım uçağa geldim İskenderun'a toplantı için yine. Hep de diyodum ki lan bu hafta ağzım yüzüm birbirine girdi ama cuma günü akşam eve dönüp oyun oynarım mis gibi. 18.30 da uçağa binip gelecektim Adana'dan, 9.30 10 gibi evde olurum diye hesaplıyodum. Uçak iptal oldu abi, tee 8 uçağıyla sabiha gökçene inicem, oradan nişantaşına kimbilir kaç yılda giderim. Oturdum havaalanında laptopumu açtım içiyorum, bana farm bulun lütfen bari :/ abi uçağı ben iptal ettirdim ne yazık ki, dışarı çıkıyoruz bugün, bensiz oynamanı istemedim. lütfen anla, bizim düşündüğüm için yaptım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bende de cry engine'den sonra masaüstüne atıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben oyunu aldığımda da öyle bir problem vardı server patlamıştı logodan sonra masaüstüne atıyordu forumlara bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Xaenin said: Yani bak şimdi. Pazar akşamı atladım uçağa Ereğli'ye gittim iş için, yalan. uçak yok oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Aman uçak demişim lan arabayla gittim, o kadar dağılmış kafam. Değiştirttim bu arada Atatürk'e gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 işte hayatınız böyle yalan sizin. sandbox diye diye yutturdunuz millete. ama noldu? illa birisi çıktı foyanızı ortaya çıkardı. i m da boss! http://static.giantbomb.com/uploads/scale_small/0/26/10151-damnd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Yalnız ben arabam Atatürk'te kaldı zaten yarın alabilicem diye havaalanında 3 bira içtim lan. Çevrilip patlama sınırı kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 0,50 promil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kaç 33'lüğe tekabül eder ki? Hiç hayatımda içkili araba kullanmadım deli prensipliyim bu konuda, bilmem o yüzden ilk defa böyle bir olay denk geliyor. Bi de geçen hafta kız arkadaşım arabanın önünü tıklattığı için plaka düştü, polis banko çevirir yani görürse sdkjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Sorduğun soru bünyeden bünyeye çok değişir. Bende 3 birada çıkmıyor mesela, üzerine birşeyler ye, emilim hızlansın, mide boşsa belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu arada oyunu almayı düşünen varsa satabilirim hiç vaktim olmuyor girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 50 lira trink hemen right now. al bak hatta uzatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Xaenin said: Kaç 33'lüğe tekabül eder ki? Hiç hayatımda içkili araba kullanmadım deli prensipliyim bu konuda, bilmem o yüzden ilk defa böyle bir olay denk geliyor. Bi de geçen hafta kız arkadaşım arabanın önünü tıklattığı için plaka düştü, polis banko çevirir yani görürse sdkjfhsd çiçek sen git taksiyle sakin sakin. vur kafayı uyu. yarın ben kasarım seni. gemine kimseyi yanaştırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Araba valede olm popişkoya ekstra sokmaya gerek yok, sonra nasıl gidicem te havaalanına bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 valla bu gün cuma. cevirme ihtimali yüksek. promilden takarlar. ehliyeti alırlar, arabayı bağlarlar, gaz sıkıp döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 saçma sapan alkollü trafiğe çıkma lan gezi olaylarından dolayı herkes gergin gözünün yaşına bakmazlar ehliyeti verirsin. valedeyse valede yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 VALEYSE VALELİĞİNİ BİLSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 VALELELELELE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Is cikisi florya bakirkoy kavsagin orda cevirme vardi, aman dikkat, bugun cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kaan valeye veyıl denmiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 VALEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ArcheAge servers will be down for maintenance this morning starting at 8:00am PDT/16:00 BST. Estimated downtime is ** 90 minutes **. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 burda saaç kaçta oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar