2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Archeage #2
aqua farm kuran varmı hic ? yer varmı acaba ?
Abi ben farmdan falan vazgeçtim ya artık aramıycam, denk gelirsem patlatırım.
kuzeydeki bölgede boş alan var mı?
daha hiç gidemedim ama lvl40'dan önce de gidemem heralde.
daha hiç gidemedim ama lvl40'dan önce de gidemem heralde.
hic bir yer yok .... 15-36 level tipler blaze agac yetiştiriyor .
orda ozel minarel waterla beslenen seedler besliyor .
minarel water her yerde oludugundan ciftciliklerde kazanc cok daha fazla.
orda ozel minarel waterla beslenen seedler besliyor .
minarel water her yerde oludugundan ciftciliklerde kazanc cok daha fazla.
şu topiği okudukça taşak mı geçiliyor ne oluyo anlamıyorum.
yok birisi durakta otobüs minibüs bekler, bir başkası nehre yakın yerlerde ağaçlar daha iyi yetişiyo der, diğeri iklim der noluyoz ya?
yok birisi durakta otobüs minibüs bekler, bir başkası nehre yakın yerlerde ağaçlar daha iyi yetişiyo der, diğeri iklim der noluyoz ya?
akşama tarlamdaki bamboları kesip olta yapacağım. sonra da ektiğim patates tohumlarından çıkan kurtcukları alıp, yelkenlimle okyanusa açılarak balık tutacağım..
hmm kuzeyde hava çok daha iyi orada zaten dogal minarel kaynak sular var , birde giden görür büyük ormanlar yanmış orda bu yüzden toprak çok daha verimli bir hal almış
Zaten vergiler ve hayat şartları daha agır kuzeyde . orada evinin içinde ölü bulunan ve tarlasında çalışırken ölen bir çok ciftci
var.
Evet hayat zor ve hatta vergiler daha yüksek ama getiriside çok yüksek buna karşılık.
hava şartlarının daha iyi olması ekinlerinizin daha kısa zamanda daha çok hasat vermesine olanak veriyor bu arada.
Ama yazdıgım gibi zor bura bir toplu taşıma yok hava ulaşımı yok. zaten traktör kullanacak olsanız burda sizi tekerleklerinden anıt yaparlar.
Zaten vergiler ve hayat şartları daha agır kuzeyde . orada evinin içinde ölü bulunan ve tarlasında çalışırken ölen bir çok ciftci
var.
Evet hayat zor ve hatta vergiler daha yüksek ama getiriside çok yüksek buna karşılık.
hava şartlarının daha iyi olması ekinlerinizin daha kısa zamanda daha çok hasat vermesine olanak veriyor bu arada.
Ama yazdıgım gibi zor bura bir toplu taşıma yok hava ulaşımı yok. zaten traktör kullanacak olsanız burda sizi tekerleklerinden anıt yaparlar.
Rus versiyonda parasını basarak istediğin yere ev kurma varmış. Arsa için de geçerliyse ve Trionda aynısını yaparsa. Zaten Alpha Paket satın alanlar arsa kavgası değil. Deniz manzarası kavgası yaparlar...
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar