Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim toprak icin hic umudum yok forumları okuyorumda kimisi hemen ev alıcaz diyor 24 gilda daha cabuk kasarız kimsi altlara ufak farmları genis sekilde alıcam diyor. herkes strateji peşinde . inanıyorumki 4 gün once başlıyanların cogu bile evsiz kalıcak.
Mesaj tarihi:
ev alanları yetersiz gerçekten server sayısını arttırdıkça da bu sefer adam sayısı azalacak server başına düşen. inanılmaz çok kullanılmayan farm var yanlız piyasada %50'si boş piyasadaki farmların milelt koyup, koyuğ gidio mu napio anlamadım ki
Mesaj tarihi:
en temizi account wide 1 x 8-8 , 1 x 16-16 farmville'e çevirmenin alemi yok 100 tane altla. zaten 1.0'da farmstation için scarecrow requirement kalkıyor olması gereki, direkt 16x16'a atabiliyorsun 8x8 i sökmeden.
Mesaj tarihi:
server başına account wide 1-16x16 1-8x8 olması bence de.
offical forumlara bakıyorum pek yazı yazan yok, reddit bile daha iyi official'dan. var mı başka aktif forum bildiğiniz.
Mesaj tarihi:
bir kesim 3 tane alırken diğer kesim hiç alamıyorsa oyunun mekaniklerinin değişmesi gerekiyor demektir. öyle salak şey mi olur 2 ay sonra oyuna başlayan adam hiçbir zaman tarla veya eve sahip olamayacak mı?
Mesaj tarihi:
zaten 3. adada işgal var evini başına yıkıyorsun .
Trion zaten zenginden yana politikası bu . aklı fikri vergi almakta gecen 2 farm evi bir kac tarlası olan birine rastladım 196 gold vergi veriyormuş
Mesaj tarihi:
3 ayrı guild pirate bossu kesmeye giderken birbirleri ile karşılaşıyor. ...
Biz ise anca you tubeda izliyoruz.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=IwyQkmXVcfY?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
bingildak said:

ağaçları sökmüş biri, teori kanıtlandı "nereye ekersen ek biri bulur" hehe

ahah bindilgak var mı ss fln bi göstersene nereye ektin, bide kaç saatlik ağaç ekmiştin.

ben toplardın logları diye düşünüodum ya
Mesaj tarihi:
hic bir yer yok .... 15-36 level tipler blaze agac yetiştiriyor .

orda ozel minarel waterla beslenen seedler besliyor .

minarel water her yerde oludugundan ciftciliklerde kazanc cok daha fazla.
Mesaj tarihi:
şu topiği okudukça taşak mı geçiliyor ne oluyo anlamıyorum.
yok birisi durakta otobüs minibüs bekler, bir başkası nehre yakın yerlerde ağaçlar daha iyi yetişiyo der, diğeri iklim der noluyoz ya?
Mesaj tarihi:
akşama tarlamdaki bamboları kesip olta yapacağım. sonra da ektiğim patates tohumlarından çıkan kurtcukları alıp, yelkenlimle okyanusa açılarak balık tutacağım..
Mesaj tarihi:
hmm kuzeyde hava çok daha iyi orada zaten dogal minarel kaynak sular var , birde giden görür büyük ormanlar yanmış orda bu yüzden toprak çok daha verimli bir hal almış
Zaten vergiler ve hayat şartları daha agır kuzeyde . orada evinin içinde ölü bulunan ve tarlasında çalışırken ölen bir çok ciftci
var.
Evet hayat zor ve hatta vergiler daha yüksek ama getiriside çok yüksek buna karşılık.
hava şartlarının daha iyi olması ekinlerinizin daha kısa zamanda daha çok hasat vermesine olanak veriyor bu arada.
Ama yazdıgım gibi zor bura bir toplu taşıma yok hava ulaşımı yok. zaten traktör kullanacak olsanız burda sizi tekerleklerinden anıt yaparlar.
Mesaj tarihi:
Rus versiyonda parasını basarak istediğin yere ev kurma varmış. Arsa için de geçerliyse ve Trionda aynısını yaparsa. Zaten Alpha Paket satın alanlar arsa kavgası değil. Deniz manzarası kavgası yaparlar...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...