Dei Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 akame ga kill de rezalet. boşa zaman harcamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ShadowFury said: Gekkan Shoujo Nozaki-kun çok eğlenceli ya, aşırı tatlı. Barakamon da güzelmiş. +1 ana karakter cok net odun olmasi ana kiza yazik olacak. bide dramatical murder mi ne.... uzak durun indirmeyin kotaniza yazik kotaniz olmasa bile su an favorim aldonoah zero cok saglam basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ShadowFury said: Akame ga Kill çok iyi (tu) favorilerime ekledim bunu da dünden beri yemin ediyorum aklımda şu. görmemiştim rezalet derken de, abi demin, aynı şeyi mi izleidk lan acaba diye açtım tekrardan animeyi. yanlış şeyi izledim sandım. off, hiç tereddüt etmeden hemen öldürdü, hemen assasin yapalım. la daşak mı geçiyorsun seyircinin zekasıyla? birden yandan ieyasunun herşeyi desteklemek için çıkışı. tüm diyaloglar zorlamaydı be abi hikaye ilerlesin diye. susun lan artık istedim. esas oğlanı da tokatlamak istedim. hepsinde de kafam güzeldi yani. zevk almamam imkansız şeyden, tüm sıradanlığı yüzünden nefret ettim. açık açık diyim ama ya ben zevksizim, ya sen zevksizsin diye çok düşündüm. my anime list puanına baktım. 8 puanı yakalamış 1. bölümden daha. biraz gücendim doğrusu ama aga ben zevksizmişim. de yine de yapmayın agalar, ayıptır, bunun hype ı mı olur? neyse hanayamata eğlenceliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://i.imgur.com/aNl3oVS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Tokyo ghoul, Kroshitsuji circus hen, Zankyou no terror bunların dışında yorumları iyi gelenlere bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 İyi geldi bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 bu sezondan aldnoah zero ve soa 2 var kesin izleyecegim. onun dısında bakarım diye dusundugum akame ga kill ve rail wars var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 hanayamata'nin palet cok kotu geldi bana. glasslip'deki mc korkunc, o ne oyle? nozaki-kun guzel. blue spring ride'a bakayim dedim ama cok shoujo cikti o da. locodol zaten tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ao Haru Ride... Niye sevdim ben bunu bu kadar? Sabagebu! inanılmaz. Muhteşem. Bu sezon herşeyi solladı bende. Ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 vaperon said: Sabagebu! şuna baktım da eğlenceliymiş ya sdf anlatıcı falan da çok iyi lel ao haru ride pek sarmadı ama, nagi no asukara gibi geldi ama orada beni asıl çeken dünyanın içinde bulunduğu durumdu, karakterlerin ilişkileri onun tuzu biberi olmuştu yalnızca. burda sadece karakterlerin ilişkileri ön planda gibime geldi onun için ilk bölümü bile bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sabagebu'yu atlamıştım ben konuyu son sezonlarda çok çektiler diye. Bakarım ama öyle diyorsanız. Ao Ride cidden kötü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Sabagebu yu daha önceden yazmıştım, C3-bu nun aynısı olmuş direkt, ama yine de çok iyi, çok eğlenceli. Sezonluk favorilerim arasında. Hanayamata sezonun cute girls doing cute things animesi olucak sanırım. Güzel. Ao Haru Ride çok shoujo cidden, ama fena değil gibi de, droplayamadım. 3 bölüm kuralı işler bunun için. Jinsei yi de random comedy hanesine yazdım, ama o slot için daha büyük beklentilerim oluyor benim ya... Gerçi çok ta random comedy sayılmaz aslında, yokluktan ekledim resmen. Fena değil, izlenir, ama komedi olarak beni kesmedi ^^ Birkaç tane daha güzel random comedy çıkar umarım, bu sezon o açıdan eksik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sabagebu begenmedim ben dropped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sabagebu! eğlencelik işte. beğendim. başında söylüyor zaten ciddi birşey bekleyerek izlememek lazım. hanayamata, seinen mangasıymış da bunun nesi seinen lan? shoujo ai bu ao haru ride, ağır shoujo bu da sonunu bile getiremedim bende. meme kyun sword, çok kötü öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hanayamata seinen diye girdim bende ama aynen oyle. Locodol bu sezon cute girls doing cite things serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bakumatsu Rock bu sezon so bad its good kategorime an itibariyle girmiş bulunuyor. İğrensem de izletti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Aldnoah Zero olmus. Su ana kadar cikanlar arasindan baktiklarim: Aldnoah Zero Sword Art Online Locodol - Bu sezonun cute girls are cute animesi olmus bence. Idol yonu de cok agirlikli degil, izleyin derim. Rail Wars - Sezonun fanservice animesi. Akame ga Kill - Setting iyi, kararkterler de ilginc gibiler. Montly Girls' Nozaki-kun - Sezonun komedisi. Persona 4 - ilk seriyi oyununu oynayacagim diye izlememistim, bunu izlerim simdi. Sabagebu - Kac sezondur ayni konu devam ediyor ama bu seferki hepsinden iyi olmus. Argevollen'den bir sezon daha izleyecegim, ne oldugu hakkinda hic birsey anlamadim ilk bolumde. Tokyo Ghoul'u Funimation lisanslamis, seri bittiginde Hulu'ya gelir, o zaman denerim ben de bir. Ilk bolumine bakip da listeden sildiklerim: Hanayamata - Karakterler itici, palet kotu. Blue Spring Ride - Asiri shoujo. My Little Monster gibi guzel bir shoujo olur umuduyla actim ama olmadi. Samurai Jam - Bakumatsu Rock - Yaoi. Yaoi. Yaoi. Yao... Glasslip - Su erkek karakter o kadar itici ki, bakamam ben buna. Kizlar da ilginc degil hic. Romcom olsa neyse ama com kismi yok gibi. Sailor Moon Crystal - Eski tadi alamadim. CG cok kotu ayrica. Barakamon - Cok guzel seri ama mangayi okudum ve mangadan baydim bile. Mangasini okumayanlar baksin ama. Baska bakmadim bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 yaaaaaaa tokyo ghoul'un 2. bölümde sansür başlamış offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 OPden hemen önceki sahneler neydi öyle ya, ekranın 4te 3ünü kapatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Zankyou no Terror bayağı başarılı, çok güzel olucak gibi gözüküyor. ya da çok kötü olucak, emin değilim ^^ bu tip animeler ortada kalmaz kesinlikle, konuyu taşımayı becerebilirlerse mükemmel olur, yetemezlerse rezalet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ShadowFury said: OPden hemen önceki sahneler neydi öyle ya, ekranın 4te 3ünü kapatmışlar abi infrared'e razıyım ben valla ekranın %90'ını keseceklerine. ne oldu anlamadım bile. cesedin kafasını fırlattı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 vaperon said: Bakumatsu Rock bu sezon so bad its good kategorime an itibariyle girmiş bulunuyor. İğrensem de izletti kendini. aynen, eğlenceli bence. 3 bölüm kuralını aşacak gibi. PASHUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 GERGE said: Persona 4 - ilk seriyi oyununu oynayacagim diye izlememistim, bunu izlerim simdi. oyunu oynamasanız bile en azından ilk seriyi izleyin demişler. ne oldu ne bitti anlaşılmıyormuş yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ben izledim her şeyi anladım PFFFT EZ diyip kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Baby Steps bu sezon bitiyormus. Yama no Susume bekledigimden daha kisa cikti ama icerigi tam bekledigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar