Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 guzel bolumdu. yalniz bizimkilere acil restock lazim rank'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 güzeldi bayağı (tu) Akame yi hep duygusuz, tepkisiz filan gösteriyolar patladı sonunda, 1-dimensionlıktan kurtuldu neyseki. Leone gidici gibi gelmişti bi ara tırstım, ölmesin o. Action kısmı bayağı güzeldi, öyle haşırt diye biçmesi filan başarılıydı bayağı. Ama ibneherif te ölüp gider herhalde. Gerçi birini çok kolay indirdi, ama öteki general filan olduğuna göre sağlamdır herhalde öteki kadar kolay gitmez muhtemelen. Esdeath için de ikileme düştüm, sevsem mi nefret mi etsem bilmiyorum şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 esdeath bizim esas oğlana açık olup kaçırcak akame de bir liseli olarak okul çıkışında esdeathi sıkıştırıp dövdürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bence aniki'ye asik ettirip rank'lere sokacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 08 Tatsumi için Anikiyi de harcadılar :X Esdeath ile olacak olan vs için kimin karşılacağını az çok tahmin ediyorum artık.Genel olarak bölüm iyiydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 http://img855.imageshack.us/img855/6053/kafasinimatkapladelmeye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 08 bulat i bok yoluna harcadilar. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 08 en iyi karakteri harcadılar, ağlak velet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 R.I.P Bullat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kotu seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ooo bir dahaki bolum jaegers geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bok gibiydi lan = oni chan geliyor dropladım by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tek sevdiğim karakter gitti ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bok yoluna harcanmadı ya, lead karaktere kol kanat geren ama bu sırada da büyümesini engelleyen karakter modeliydi, katli vacip bu tip karakterlerin :p Bir de Mine ölürse bayağı mutlu olucam ayrıca. Yalnız kaç bölüm olucak bu? Bayağı hızlı harcıyolar karakterleri. Zaten 7-8 tane karakter var, daha şimdiden 2 tanesini yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ya kimin öldüğü falan önemli değilde, ana karakterin giydiği babaanne örmesi 80ler hırkası mahvediyor atmosferi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 9 Sonu mükemmel ya ahahahah Esdeath kopardı. hala ikilemdemiyim sevsem mi nefret mi etsem bilemiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 09 Çok ilginç bir bölümdü ya :D Özellikle Esdeath'in Tatsumi'ye aşık olması haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sonu o kadar barizdi ki, gostere gostere twist falan yapsinlar istedim. su haliyle uber gerizekali. wave denen eleman uzerinde luzumsuz fazla durdular. night raid'e girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 7-9 bülent abi'ye yazık oldu ya, iyiydi saç modeli hariç. yalnız ne kadar normal insan varsa manyaklaşıyor ya empire inner circle için çalışmaya başlayınca heh. wave filan da manyaklaşırsa şaşmam. esudes iyi kötü ya, dümdüz psikopat bırakmadılar en azından. düz psikopat çarlar sıktı. iyi böyle biraz başka yönleri de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ya ondan değil, böyle normal gözüken karakterlerin bile öfkeden ağzı burnu yamuluyo, bir anda sapıtıyolar ya. Esdeath e de şöyle manyak böyle psikopat, sadistin önde gideni filan diyolardı, doğal olarak ben de screentimeının yarısını ağzından köpükler saçıp çığlık atarak geçirecek filan sanıyorum. Cidden düzgün çıktı ya, serideki tek düzgün karakter bile olabilir şu haliyle (tu) Ayrıca o kadar içten bi şekilde adamlarım görevlerini bitirse de onlara dondurma alsam diyen birisi kötü olamaz zaten ya. İnanmam yani. Gözümün önünde milyar kişiyi katletse vardır bi sebebi deyip geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 5 bölüm birikti ben izlemeyeli, şimdi güncele geldim de hala beklediğimi bulamadım. şeelenin bölüm güzeldi bir, ondan sonra gay abinin ölümü çok tekdüze oldu orada ttgl'lik birşey yapmaya çalışmışlar işte ama olmamış. esdesu baya iyi karakter ya. diğer villainlar çok bayat kalıyordu, kötü olmak için kötü olan battle shonen villainları idi işte hep. seryu'da serinin priscillası olmuş ama onda da düzgün bir geçiş yapmamışlar. direk dişleri çıkarıp psikopat oluverdi. esdesu ve tatsumili kısımlar çok güldürür işte, OP'deki luffy-boa kısımları gibi işte. :P http://i197.photobucket.com/albums/aa256/guanyu78/vlcsnap-2009-09-01-17h04m35s245.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 10 adam adeta fairy tail'in mangakaya kızmış, "juvia'nın aptal olmayanını yapıcam" demiş ve yapmış. iyi de yapmış. iyiydi bölüm nispeten, daha bir gerçekçi ilişkiler oldu, "DÜŞMANLARI KESECEM" ötesinde birşeyler yaşandı. yalnız cidden seiryu'nun öyle psikopata dönüşmesi filan saçma duruyor ama relic mi köpeği manyaklaştırdığı gibi onu da manyaklaştırıyor diye düşündürdü bu sefer. dr mengele solo girip dayağı yiyecek herhalde önümüzdeki 2 bölüm. 25-26 gibi kesecekler mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 esudesu, aniki'den sonraki favorim oldu. inşallah bok yoluna harcanmaz hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bu ekipten night raide 1 transfer gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar