Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akame ga Kill!

Xenus

Öne çıkan mesajlar

knox said:

ilk bolum icin ne ilgi cekmesi abi ne sacmaliyorsunuz, mangayla ayni gidiyor anime...

bak ne demişim "adam" demişim, tabi kadın da olabilir,
burada mangakaya sesleniorum zaten animeye değil

gayet de mantıklı bir şey söylemişim. ilgi çeksin die yapacak adam tabi ki ne için yapacak başka.

bu arada ben bundan daha çok keyif aldım ya KLK'ye göre. Yani aslında ikisi neden karşılaştırılıo bilmiom da ikisinin isminde Kill olduğu için herhalde :)

bana da nedense KLK overhyped geliyordu çok.
Sosyal ağlarda paylaş

adlarında kill olması dışında ortak oldukları veya rakip olacakları bir durum yok zaten.

yalnız birine "bakın ne gaddar güçlü" demek için "vuf çok güçlü, en güçlü, yenilmez" filan deyip sonra off-screen gg olma olayları. 8-) yani hiçbir değeri olmadı tek bölümde ölmeyeceğini anlamak harici.

izleniyor tabii de yani maalesef hype'ın bayağı altında kaldı şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

6

of çok güzel öldürdü, darısı mine'nin başına. seryu onu da haklar umarım adam jensen kolları taktırıp. she never asked for this.

yalnız psikopatlaşmayan, kılıç dişli kaplana dönmeyen bir düşman çıkacak mı hiç diye düşünmeden edemedim. kızcağız geçen bölümde neydi, ne oldu.

bizim lead de 10 yıllık arkadaşları ölünce bu kadar dellenmedi, ne diyim artık. keşke onları biraz işleseymiş en başlarda öyle girişte haracamak yerine.

Sosyal ağlarda paylaş

6

Yazık oldu ya, bayağı ilginç bi karakter diyordum mahvetmişler güzelim karakteri. Hani psikopat moduna gerek yoktu normal haliyle de gayet güzel villain çıkarabilirlermiş Seryuu dan. İlle de corrupt edicekler ille de ruh hastası çıkacak.

Sheele de fena öldü ama. Açıkçası bu şekilde, hele daha bu noktada iyi karakter öldürmelerini beklemiyordum, şaşırdım bayağı. Ama yine de iyi ya, öyle tek taraflı adam biçme olsa bayardı fena halde. Her saniye ana karakterlerin de biçilebileceğini bilerek izlemek daha güzel.

Sosyal ağlarda paylaş

Akame, Tatsumi ve Leone haricinde çok aşırı gerekli karakter yok zaten, Leone bile opsiyonel (ama ölmesin, seviyorum ben onu)
İbne herif ve Mine en kısa zamanda ölürse sevinirim hatta. Şu kablocu elemanın da pek olayını göremedik ama o daha ölmez herhalde, ona özel bölüm gelmedi daha. Ama Sheele gibi bi karakteri ilk sırada biçtilerse diğerlerinin de gidici olduğu kesin, Sheele daha iyiydi bunlardan.

Akame de opsiyonel gerçi. Ama animenin adında geçiyo, öldürmezler herhalde ^^

Sosyal ağlarda paylaş

valla beni de aynı konuda çok olmasa da biraz rahatsız etti, ama iyi yine, izlenir.

plot uğruna mantıksız ve kötü ele alınmış bi aksiyon aracılığıyla karakter öldürerek mala bağladı. bana da zorlama geldi ölüm.

next: aniki bence de. sanki vs esdeath olur o da. yazık olucak. sırf bizim ergenimiz ilerleyen zamanda revenge alsın diye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...