progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://www.joblo.com/newsimages1/kingsman-trailer-banner.jpg http://www.joblo.com/posters/images/full/kingsman-the-secret-service.jpg said: Vaugh’s adaptation – redubbed Kingsman: The Secret Service – stars Oscar-winner Colin Firth (The King’s Speech) as a master secret spy, who mentors an “unrefined but promising street kid” (played by relative newcomer Taron Egerton) in the art of protecting the globe from criminals and terrorist threats, covert-style. KINGSMAN: THE SECRET SERVICE, starring Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine, Jack Davenport, and Sofia Boutella, will service our theaters on October 24, 2014. Mark Millar'ın Secret Service adlı çizgi romanının uyarlaması. Kick Ass gibi bunu da Matthew Vaughan uyarlamış. Hatta Kick-ass gibi bunuda biraz değiştirmişler ama iyi duruyor. Çizgi romanını da beğenmiştim ben, filmde hoş duruyor. http://www.youtube.com/watch?v=yyxDVCb3ky4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 giden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Beklemedığım kadar beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 22 zorluya aldik bilet bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Az önce geldim akasya imaxten, mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Güzel filmdi, tadında olmuş aksiyonu, goygoyu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 MrLevie said: Az önce geldim akasya imaxten, mükemmel. Imax 2D mi 3D mi? Ben 3D sevmiyorum da, 3D ise normal 2D'sine giderim diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 2D ya, tadına vardırıyor fazlasıyla, 3D ye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Güzeldi be, o dünya ne güzel oldu şimdi. çürük politikacılardan temizlendi kaos geliyordur ajanda prenssesin bi tarafına kayma derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 prenseste prensesti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 he yaa iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Cok cok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 haftasonu gittim bende çok çok iyiydi mutlaka gidin. 2D olması daha iyi olmuş hatta 3D'den sıpo Bu yavru köpek seçin dediği sahnede hemen anladım eğitimin sonunda köpeklere sıktırcaklarını. 2004'te Metal Fırtına adlı kitapta da vardı aynı muhabbet. sanırım bu çizgi roman o kitaptan daha önce de vardı.ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Benim için filmde tek süpriz Gallahadin ölmesi oldu. Birde Prensessin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 dreagloth said: Cogiyi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 MÜ-KEM-MEL 9/10 çalışır benden, bayağıdır izlediğim en "eğlenceli" filmdi. Film Samuel ve Colin reyiz konuşurken zaten olayı yeterince özetlediler. Eski casus filmlerinin modern uyarlaması olmuş zaten, her şeyiyle harikaydı. Teknolojinin abartılı kullanımından ikili insan ilişkilerine kadar gayri-ciddi Bond havası falan filan, off... Ben filmle ilgili yönetmen, kadro hariç hiçbir şey bilmeden ve izlemeden gittim. Ciddi bir film beklerken böylesine bir şeyle karşılaşmak. Bilmiyorum belki o yüzden çok çoştum. Özellikle eski nesil casus aksiyonlarına meraklıysanız kesinlikle izlemeniz gerek. Türün şimdiden net en iyilerinden birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu film niye olay olmadı ya. gayet güzelmiş halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Herkes gercek bır bond fılmı beklentısıyle gıdıp eglencelı bır fılm gorunce begenmıyor halıyle.Süper eğlenceli bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dsfsfsf müthiş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Bu filimden sonra Avengersi izledim, Nick Fury'nin bütün karizma gitti.... Edit Bir cümle kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu filmi beğenmeyen ılıktır, gitsin irreversible izleyip sinema tarihinin en iyi filmi diye friendzone'u busecanla sinema tartışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar