Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durduk Yere Diablo Almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
~ bugün gittim, hiçbir mantıklı sebep yokken diablo 3 aldım. hani kampanya var mı yok mu, internette daha mı ucuz nedir diye hiçbirşey araştırmadan. kutulu oyunum olsun diye resmen.

sorum şu ki, avel miyim ben? bu saatten sonra diablo oynanır mı?
Mesaj tarihi:
~ bonec ne bilmiyorum da, archage i de takip ediyorum, işveli işveli anlatıyor herkes.

girer girmez reaper of souls un collectors edition nı gördüm. 260 liraya satıyorlar. sadece expansion pack i. kafayı kırıp evde de dijital normal versiyonunu alırım diye ona niyetleniyordum, onun kutusundan sonra normal diablo 3, zaman gastesinin verdiği fetullah kasetleri gibi kaldı
Mesaj tarihi:
diabloyu verdiğin parayı yere düşürmüşün diye düşün. oyunda beleş gelmiş diye düşün. daha bir mutlu oluyor insan. kendini mutlu etmesini bilmek lazım. "fap"
Mesaj tarihi:
Biraz pahalıya almışsın, internette 20 avro. Git reaper of soulsu dijital al, ya da illa kutu diyorsan CE al bari oyuncak moyuncak çıksın. Sonra H&S in vur dibine. RMAH kapandıktan sonra keyifli hale geldi oyun.
Mesaj tarihi:
Grego said:

~ 25 gb ta lanet, hala inemedi. 119a 5 akşam doyulur, gerine gerine. nasıl yemekler yiyorsunuz siz

Dönüşüm'ü çok severim onun harici neden ~ ile başlıyorsun mesajlara? Özgünlük mü derdin? 119a 2 haftalık 3 öğün beslenebilirim fakirnessla büyüdük biz.
edat : mesajlara
Mesaj tarihi:
Grego said:

~ bugün gittim, hiçbir mantıklı sebep yokken diablo 3 aldım. hani kampanya var mı yok mu, internette daha mı ucuz nedir diye hiçbirşey araştırmadan. kutulu oyunum olsun diye resmen.

sorum şu ki, avel miyim ben? bu saatten sonra diablo oynanır mı?

yeni para kazanmaya başlamışsın bence
  • Yeni Oluştur...