Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BoEl5aDCEAAMJ4C.jpg yordam kitap, kürtçe kapital manga basmış Kapital Manga'yı Kürtçe yayınladık. Kürtçeye yeni başlayanlar, zorlanmadan bir Marksizm kitabı okuyabilsin diye. https://twitter.com/YordamKitap/status/468697506520793088 @YordamKitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Heroin Hewal mı? Bir de anime uyarlaması çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Ahahaha adam azimli trol ya, sırf önce tepki yaratıp sonra cevap verebilmek için başlık açıyor. Panpa bu kadar kör göze parmak yapmaacaksın, biraz akışına bırak forumda ortam oluşsun sen gelişine trolle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Biri Karl Marx'ı Kurd Yourself yapabilir mi? İş bilgisayarındayım, olmuyor buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://i.imgur.com/SUzYrCE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 orçun AHAHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi gidip şunun için uğraşmış ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://yordamkitap.com/book.php?bookId=95 kapital manga 1 http://yordamkitap.com/book.php?bookId=102 kapital manga 2 türkçe okumak isteyenler için de linkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 iyi fikir lan cidden baktılar tüketici kitlesi okuma bilmiyor resimlere bakarlar en azından demişler hahaha resimli kominizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 *plot twist* Peki bu tüketici kitlesine resmi kurumlar anadillerinde okuma yazma öğretmezse nasıl öğrenecekler? dı-dın dın dın dı-dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 resmi dilde okuma yazma öğretiyorlar da ne oluyor, çoğunluk abc leri okuyabiliyor ama okuduğunu anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 İşte sıkıntı biraz da orda, evinde annesinden babasından öğrendiği dilde temel eğitim vermediğin zaman yabancı dil öğreniyormuş gibi zorlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Evinde öğrendiği dilde eğitim alsa ne olacak abi, İstanbul'a gelip minibüs sürerken ücretleri yine Türkçe isteyecek nasıl olsa. *harla ateşi harla harla* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ama tarlaya ameleliğe gittiğinde çavuşuyla kürtçe konuşsa yeter http://arastiralim.net/com/wp-content/uploads/2013/04/Mandalina-Apo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 -komünizme ilgi duyacak -mangaya ilgi duyacak -kürtçe -okuma bilecek -orijinal ürün satın alacak Kesişim kümesi bundan daha dar bi hedef kitleyi yıllarca arasalar bulamazlardı herhalde ^^ Gerçi kürtçeye yeni başlayanlar için demiş, batılı olup ta sonradan kürtçe öğrenenlere yönelikse olabilir derdim de o bile saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 batılı neden kürtçe öğrensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 o yüzden saçma dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 denedim ve http://galeri8.uludagsozluk.com/437/dusunemedi_524737.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 axedice said: İşte sıkıntı biraz da orda, evinde annesinden babasından öğrendiği dilde temel eğitim vermediğin zaman yabancı dil öğreniyormuş gibi zorlanıyorlar. onu demiyorum, türk türkçe öğreniyor da ne olur diyorum. diğer taraftan tamam ana dilinde öğrenince belki rahat edecek ama ondan sonra ne olacak, englishman in new york. insanları o veya bu sebepler ile toplum içinde soyutlamak ve bunu yaparken de toplumun geri kalanı nazarında imtiyazlı gibi algılatmak, ilerde sorunlara yol açar, ve geçen 5 yılda ne noktaya geldiğimizi görüyor olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bingildak said: batılı neden kürtçe öğrensin? bilgi'de kürtçe dersleri var seçmeli derslerde. çok var kürtçe öğrenen "batılı". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Feamer said: geçen 5 yılda ne noktaya geldiğimizi görüyor olmanız lazım. özellikle ateşkes süreciyle beraber asker - gerilla ölmüyor. rahatsızsın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ne demek istediğimi anladın sen, "batılı" derken, türkçe öğrenen alman gibi mi mesela, hani türkolog oluyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yoo sizin kastettiğiniz türkiyeli "batılılar". batıda yaşayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: bingildak said: batılı neden kürtçe öğrensin? bilgi'de kürtçe dersleri var seçmeli derslerde. çok var kürtçe öğrenen "batılı". alıntıdır: haber ilk ciktigindan yarim sene sonra bile hic bir istanbul bilgi universitesi ogrenci isleri calisaninin bilgisi dahilinde olmadigi faaliyet. katilmak isteyip kayit olamadim, dersi veren ronayi onen'in ne oda numarasina ne de iletisim bilgilerine ulasabildim. sonradan ogrendim ki talep azligindan benim oldugum donem ders acilmamis. su an durum nedir bilmiyorum. baya çokmuş. avrupada türkçe dersini alıp, beleş kredi düşürmekle paralel bir yapı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar