Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürtçe Kapital Manga

Biyik

Öne çıkan mesajlar

https://pbs.twimg.com/media/BoEl5aDCEAAMJ4C.jpg

yordam kitap, kürtçe kapital manga basmış

Kapital Manga'yı Kürtçe yayınladık. Kürtçeye yeni başlayanlar, zorlanmadan bir Marksizm kitabı okuyabilsin diye.

https://twitter.com/YordamKitap/status/468697506520793088 @YordamKitap
Sosyal ağlarda paylaş

-komünizme ilgi duyacak
-mangaya ilgi duyacak
-kürtçe
-okuma bilecek
-orijinal ürün satın alacak

Kesişim kümesi bundan daha dar bi hedef kitleyi yıllarca arasalar bulamazlardı herhalde ^^

Gerçi kürtçeye yeni başlayanlar için demiş, batılı olup ta sonradan kürtçe öğrenenlere yönelikse olabilir derdim de o bile saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

İşte sıkıntı biraz da orda, evinde annesinden babasından öğrendiği dilde temel eğitim vermediğin zaman yabancı dil öğreniyormuş gibi zorlanıyorlar.

onu demiyorum, türk türkçe öğreniyor da ne olur diyorum.

diğer taraftan tamam ana dilinde öğrenince belki rahat edecek ama ondan sonra ne olacak, englishman in new york.

insanları o veya bu sebepler ile toplum içinde soyutlamak ve bunu yaparken de toplumun geri kalanı nazarında imtiyazlı gibi algılatmak, ilerde sorunlara yol açar, ve geçen 5 yılda ne noktaya geldiğimizi görüyor olmanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

bingildak said:

batılı neden kürtçe öğrensin?

bilgi'de kürtçe dersleri var seçmeli derslerde.

çok var kürtçe öğrenen "batılı".

alıntıdır:

haber ilk ciktigindan yarim sene sonra bile hic bir istanbul bilgi universitesi ogrenci isleri calisaninin bilgisi dahilinde olmadigi faaliyet. katilmak isteyip kayit olamadim, dersi veren ronayi onen'in ne oda numarasina ne de iletisim bilgilerine ulasabildim. sonradan ogrendim ki talep azligindan benim oldugum donem ders acilmamis. su an durum nedir bilmiyorum.

baya çokmuş. avrupada türkçe dersini alıp, beleş kredi düşürmekle paralel bir yapı asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...