Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
40 dakika önce, applev0dka dedi ki:

Abi… @zipizip

Yok abi alakam. onu atan herif hala abone ve chatte msjları falan var. birazdan yapıcam açıklamasını. beklediğim bi şeydi çünkü herif 2 ayda 500k bit attı. 

Mesaj tarihi:

abi iş bayağı büyük. bunun peşini bırakmazlar umarım. bayağı üst düzey dolandırıcılık. sistemin açığı falan da değil, direkt çalıntı kredi kartları var işin içinde.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Llama dedi ki:

amazonunda derdi degil ki bence, onlarda para kazanmiyor mu?

üzerlerinden kara para aklanıyor. ucu onlara dokunur yani gerçi trde olmuş dokunmaz da amerikada olsa dokunurdu. ayrıca calıntı kredi kartı ise bunun chargeback ı falan var. amazon zarara ugrayabilir

Mesaj tarihi:

çalıntı kart olduğunu ya da düzgün bir bağış olmadığını nasıl anlayabilir amazon. sadece iş birliği yapabilir gibi geliyor bana. merak içindeyim bu durumu gerçekten.

Mesaj tarihi:
59 dakika önce, Llama dedi ki:

çalıntı kart olduğunu ya da düzgün bir bağış olmadığını nasıl anlayabilir amazon. sadece iş birliği yapabilir gibi geliyor bana. merak içindeyim bu durumu gerçekten.

Chargeback olunca.. ?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

lan ayda 3 5 dolar zor kazanan tipe bir anda her ay 5bin 10bin dolar yağmaya başlayınca kontrol etmiyorlar mı, bunlar da kendi parasına bakıyor tabii leş amazonun derdi değilki çalıntı kredi kartıyla ödeme yapılmış yapılmamış. farkeden chargeback basıyordur sardalyanın dediği gibi, ondan sonra hiç zor bir olay değil tespit etmeleri isterlerse. chargebackten sonra da zarar bunlara kalıyor ama ya bezosun para sınırsız oldupğu için sallamıyorlar ya da chargeback olayının oranı düşük bu olaylarda. gerçi düşününce kredi kartını kaptıranın hareketlerden de haberi olmaz, chargeback olayından da asfgh

iyiki databasei patlatmışlar da ortaya çıkmış. bunu sadece trde değil başka 3. dünya ülkesi streamerlerından da yapanlar vardır kesin

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bu calinti kart muhabbetini ilk 3 yil once duydum ben, arada 1-2 kisi seslendiriyordu sonra susuyordu. twitchin haberinin olmamasinin imkani yok. onlar isimize bakariz biz demis muhtemelen. saglam ceza kesilmesi lazim.

Mesaj tarihi:
On 31.10.2021 at 00:19, zipzip dedi ki:

Yok abi alakam. onu atan herif hala abone ve chatte msjları falan var. birazdan yapıcam açıklamasını. beklediğim bi şeydi çünkü herif 2 ayda 500k bit attı. 

• Yeni Oluştur...