Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 ahah cono kavgasina donmus ortalik abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 cringeeeeee show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 anan manan falan asdfk çok çirkinleşmiş gerçekten. haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Daha cok haksizlen daha haksiz duruma dusmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 abi yok yani yiğidi öldür hakkını yeme lan şimdi. çocuk diyo öpem mi, jahrein hayır normal fotoğraf diyor. sonrasında tam çekerken öpmeye çalışıyor. kim olsa aynı tepkiyi verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 abi o an refleks olarak tepki vermek başka, sonra twitterdan "anan gelsin şey yapalım hep beraber" vs yazmak başka biri insanlık hali diğeri öküzlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Filter ve ikinci çocuğun bakışları beni öldürdü ya HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Bu tosuncuktan hazzetmem ama , tam foto cekinirken dudaga dogru yapisan tanimadik birisi olsa , daha pis bir tepki verirdim herhalde sdfd Bu hareketin uzerine , o kadar beklemis cocuk ne olacak opseydi dersen adam da kendine yakisan uslupla cevap verir. İlginc bitsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Saeros said: abi o an refleks olarak tepki vermek başka, sonra twitterdan "anan gelsin şey yapalım hep beraber" vs yazmak başka biri insanlık hali diğeri öküzlük tamam onu diyom işte haklıyken haksız duruma düşmek diye. ÖF YA NE AÇIKLATTIRDINIZ :( çocuğu itelemesi gayet normal - HAKLI twitterdan tepki gösterene ANAN GELSİN ÖPEM demesi - HAKSIZ Haklı x Haksız = HAKSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 şimdi xeno azılı bir jahrein savunucusu ve fanı mıymış bu mu anlaşıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 göbeğini yalamak istiyomuş galiba evet ben de öyle anladım off kimlerle forumluyoruz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 O hissiyata ben de kapıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 türkiye twitch diye ayrı başlık açılsın, bunlarla normal twitch ayrı konularda konuşulsun gözlerimiz kanamasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Öyle bi şey açılırsa çok fena şeyler çıkar ya afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 açıkla abi ne biliyosan. şurda biz bizeyiz asfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 abi ne olabilir ki 12 yaş kitlesine hitap eden insanların circlejerkünde dönen muhabbetlerdir en fazla. twitch - youtube dram zaten çok cringe bir şey, bunu bunlar yapınca top cringe worthy oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 bence jahrein adamın anasına sövdüğü içn de haklı çünkü videoyu/fotoyu paylaşan herif tam bir gerizekalı ve anca küfür/dayaktan anlar ha jahreini tanımıom etmiyon ne yayını da izlerim de kendimi jahrein yerine koyunca biri de beni öyle öpmeye çalışsa terslerim yani, bi de bu olayı internete taşıyıp prim yapmaya çalışan oçlar olursa da hem söverim hem gider ağzını yüzün kırarım yani lafı da çok güzel yemiş amele ahaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Üstüne de 'üstüme geliyolar abi, çok üzülüyorum' diye yayın açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 mokoko said: açıkla abi ne biliyosan. şurda biz bizeyiz asfadf Yok bi şey bildiğim yok ya, iki tane Hz. Yasuo videosu atıp iq düşürücem sadece gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 yok açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DZPLPM1WkAAWtfD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 zipzip said: Yok bi şey bildiğim yok ya, iki tane Hz. Yasuo videosu atıp iq düşürücem sadece gasdf Video atmana gerek yok ya. 1 kere 5-10dk kadar izledim ve beynime nasıl kazınmışsa artık, adamın nickini görmem yetti midemin kalkması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 bide bi tane melihbilmemne var o da çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Köy ağası vucütçuyu mu diyosun? Dolandırıcı herif o ya. Her aboneye gta5 veriyorum dedi, vermedi, bitti Twitch hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 vücutcu mu bilmiyorum ama tam barzo sakallı herif tipi vardı. kilolu gözüküyodu bi de aslında değil mi yoksa benim dediğim https://twitter.com/meliihucar?lang=en bu işte yalnız adamın twitter'ına göz gezdirmiş bulundum, herifin amksız onu bunu sikeyimsiz bi tane yazdığı bişi yok sadfsafdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar