Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Arkadaslar, bazılarını biliyor benim hobi olarak başladıgım, daha sonra dünya şampiyonu olunca biraz daha profesyonelleştirdigim dobermanlarım var. Bunların eşleşmelerini yavrularını duyuruyorum. fakat hic PS bilmediğim için köylü gibi resimleri ayrı title yazıları vs ayrı koymak zorunda kalıyorum. şu alttaki örnekler gibi çalışmalar lazım bana, ücretini ödeyeceğim ama öyle yüksek bir butcem yok. bu tip görsellerde bana yardımcı olabilecek kimse varmı? http://i.imgur.com/Npfvnzo.jpg http://i.imgur.com/5484j4K.jpg http://i.imgur.com/oMQelfy.jpg http://i.imgur.com/duEMXad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Knight online bolumunde yetkili olmam karsiliginda ucretsiz yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 acil işler değilse vakit buldukca yaparım karşılıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yapmayin, kopeklerin kulagini kuyrugunu kesip kole gibi calistiriyolar yarismaya sokucaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 abi hobi olarak başlayıp dobermanı nası dünya birincisi yapıyosun ya? ben ondayım boşver şimdi ps yi falan. hobi ile dünya birincisi arasında herlade bi milyör km2 lik dağ vardır adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 imamizer said: Knight online bolumunde yetkili olmam karsiliginda ucretsiz yaparim. ahahah sinsi herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Selam, Kulak kesme işlemi Kangallarda da yapılır çünkü hayvanın duymasını engeller. Ayrıca çoban köpeği olarak aktif olanlar boğuşma esnasında kulanlarını kaptırmasın diye de istenir. Kuyruk konusunda tam bilgim yok ama hayvanın ifadesinde eksiklik yarattığını duymuştum. Dünya şampiyonluğu ise apayrı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yalnız kulak kesme evet kurtla boğusucaksa tamamda, işitme konusunda aksine hasas ve nemli bölgesi azalttığı ve kulağına daha cok pıslik girmesine sebep oldğu korumadığı ıcın aksine zararlı. hanı aman diyim kıymayın yavrucaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 hobi olarak başladın (gerekli olan belgeler falan hak getire sanırım? ) şimdide hayvanların orasını burasını kestiğin yetmedi çiftleştirip satacak mısın birde ? suç arkadaşım yaptığın. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kedi besleyin kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 zegna'nın dobermanları, hikayeyi felan merak edenler sitenin en altında "Secereli Dobermann" yazılı linke tıklayın alakam yok ama bir ara bu ne yav diye basıp farketmiştim ben de, paylaşıyım dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Kulak kesme açıklamasının yanına kuyruk kesme ile ilgili olarakta özellikle dövüş köpeklerinde kalçanın ve arka bacakların güçlenmesi için yapılıyor.Aynı zamanda kavga veya boğuşmada yine ısırılma veya köpeğin oradan yakalanması riskini azaltmak için. İkisine de gerek yok günümüz şartlarında.Zaten kangallar çoban köpeği olarak artık neredeyse hiç kullanılmıyor zira çobanlık denen şey eskiye nazaran çok azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 supermis ..kutlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar