aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bu bolumu yonetmis, ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 DC evrenindeki şehirlerin öksüz halleri bana çok acıklı geliyor. Starling, Central, Gotham hiç fark etmiyor; Amerikan Hükümeti şehirleri kötü adamlar ele geçirince müdahale etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 DC bloody olduğundandır, ama beni baydı dizi ççekler böcekler ponyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Arrow'un son sezonunu seyretmeyenlere spoiler veren senaristlere saygılarımı sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Laurel'e ragmen iyi bolumdu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Arrow karakterleri Flash'ta hep daha iyi oluyor. bütün bölüm babası ölsün diye beklediydim sonunda öldü. 2 bölümdür hep yanındayım Barry, artık hiç bi yere gitmiyecem Barry, taşınıyorum Barry diye diye öldürttü kendini sdf Binadan kadını kurtardığı sahne hoştu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 simdi barry ses hizindan hizli kosamiyor oyle mi? vay anasini.. ne speedforce mus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 progamer said: bütün bölüm babası ölsün diye beklediydim sonunda öldü. 2 bölümdür hep yanındayım Barry, artık hiç bi yere gitmiyecem Barry, taşınıyorum Barry diye diye öldürttü kendini sdf aynen. geçen bölümde bekliyodum şaşırmıştım ölmeyince :D ama durup durup bitmişken en sonunda olması şaşırttı. tabii ki saçma bişi olmasını bekliyordum, öle lay lay lom diye bitmeyecekti de yine de bi an hazırlıksız yakalandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 dasaaa said: simdi barry ses hizindan hizli kosamiyor oyle mi? vay anasini.. ne speedforce mus ya. ışıktan hızlı herif neyin sesi. ama işte dizide aksiyon yaratmak lazım sonuçta :D hazırlıksız falan yakalanıp yiyor ses dalgasını. 1 kere yedikten sonra da gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ayni zamanda bina yikilmasini onlemek icin 40saat sac boyadilar falan yaw asdfasdfasdfasdfasdfasdf arrow level neyse babasi oldu, ondan kurtulduk. wally hikayesi falan halen pfff seklinde gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bunu da droplama zamani geliyo arrow gibi, tesekkurler cw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 daha wally ve ona asılan kıza da yeni güçler gelicek muhtemelen. ama önden bi story build up yapmaları lazım, flash o günü kurtaramayınca çotank diye çıkarıp masaya vurucaklar, güçlerini. çerezlik dizi seviyesinin 1-2 üstüyken iyice aşağı çekilmeye başladı dizi, finalde kurtarsalar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 arrow dan kötü yapmayı becerdiler, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 kötü felan değil len negatif hype yapmayın, zıt anlamlısı ne bilmiyorum :D edit: hatta baktım merak edip imdb'de bu sezonun en yüksek puanlı bölümü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Kötü bölüm değildi ya. Zaten çıtır çerez dizi kategorisinde, konu falan iyi gidiyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 abi iyi olabilecek bir malzemeyi cok heba etmisler. slugger slugger diye geziyordu. ona sevindim bak dusman kotuydu, ses hizina yenik dusen flash daha da kotuydu. 2dk'da hazir killer frost cosplayi en kotuydu. zoom'un "bak biz ayniyiz qanqa" geyigi feciydi, ama sonuclari iyi oldugu icin olumsuz saymiyorum bunu. yine de ortalamasi vasatti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 dasaaa said: abi iyi olabilecek bir malzemeyi cok heba etmisler. slugger slugger diye geziyordu. ona sevindim bak dusman kotuydu, ses hizina yenik dusen flash daha da kotuydu. 2dk'da hazir killer frost cosplayi en kotuydu. zoom'un "bak biz ayniyiz qanqa" geyigi feciydi, ama sonuclari iyi oldugu icin olumsuz saymiyorum bunu. yine de ortalamasi vasatti ya. sen çok yanlış gelmişsin ya. süperkahraman dizisi yani. neyin gerçekçiliği flash'in zaten zoom hariç bütün meta'ları çıtır çerez gibi yemesi lazım. ama o zaman dizi diye bişi olmazdı. biraz zorlanması, mal olması lazım ki, dizi çekebilsinler :D killer frost cosplay'i de evet düşününce aşırı saçma ama işte takılmayacan oralara, sürekli oluyor buna benzer şeyler dizide. bilmemne oluyo diyolar, oraya gidiyorlar muhtemelen 1 saatte falan, hala orada o olay yaşanıyor falan, çoktan bitmiş olması lazımken. slugger yavrum aslanım kaplanım diye dolaşmasının sebebi zaten ölecek olmasıydı büyük ihtimalle, daha çok drama yaratmak falan filan işte. zoom de klasik kötü adam modelinde davranıyor, onda hiç sıkıntı yok bence. barry'i dövmekten çok, düşüncesini kabul ettirmek istiyor önce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Zamanında Bizans'tan ya da ortaçağdan kalma metal eritme çiziminden dolayı 1-2 sayfalık "nasıl bir malzeme ile karıştırıyorlardı acaba o erimiş metali" tartışması dönmüştü Paticikte. O yüzden Flash'taki ses hızı işine takınılması aslında burası için garip değil de, boşverin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 bilader siz cok turk dizisi izleyip "beyin bedava" kafasina gecmissiniz. oh misss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 çizgi roman ve fantastik kurgu hikayelerinde "suspension of disbelief" elde tutarak girmek lazım. "ama örümcek adam nereye ağ atıyor da tutuyor ki, çok saçma" diye sözde mantık aramaya girerseniz zaten you missed the point baby... http://www.2ndmanunited.com/wp-content/uploads/2011/10/Missing-the-Point.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 orumcek adam nereye ag attigini biliyor zaten. kendi icinde tutarli. ama orumcek adam bir anda kendi icindeki kurallari bozup ucmaya karar verirse "puahahahhahhahahahassskktrr" dersin elbette. ya da flash ses hizi ile gelen saldiriya yakalanirsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 @dasaaa hala orada mı takılı kaldın sen ya o tesise kapattıkları metalar 2 metrekare hapisde ne yiyo ne içiyo nereye sıçıyolar onlarda sorun yok cisco-caitlin-harrison wells akıllarına gelen her türlü alet edavat ve bilimum silahı saatler içerisinde hiç test etmeden çotank diye yapıyo ve %100 tam performansla çalışıyo, orda sorun yok. ve daha buna benzer onlarca saçmalığın bulunduğu dizide sen taka taka ona mı taktın yani, ha bide şu güne kadar yayınlanan her 2 bölümden bi tanesinde kendi gibi speedster olmayan metalar tarafından defalarca dayak yedi,bunlara takılmadın da, ona mı takıldın yani, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ornekleme nedir biliyor musun? tek ornek ustune gittim su anda. anlamak zor mu geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Bundan sonra hemen arrow izliyorum ya da arrow ile kiyasliyorum hersey yerine oturuyor :) Okla kapi acti adam ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Arrow'un ilk iki sezonu cidden çok iyi, sonra sapıtmaya başlıyo tabi, ama izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar