Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Flash (2014) - The CW

progamer

Öne çıkan mesajlar

Arrow karakterleri Flash'ta hep daha iyi oluyor.

bütün bölüm babası ölsün diye beklediydim sonunda öldü. 2 bölümdür hep yanındayım Barry, artık hiç bi yere gitmiyecem Barry, taşınıyorum Barry diye diye öldürttü kendini sdf

Binadan kadını kurtardığı sahne hoştu bide.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

bütün bölüm babası ölsün diye beklediydim sonunda öldü. 2 bölümdür hep yanındayım Barry, artık hiç bi yere gitmiyecem Barry, taşınıyorum Barry diye diye öldürttü kendini sdf

aynen. geçen bölümde bekliyodum şaşırmıştım ölmeyince :D ama durup durup bitmişken en sonunda olması şaşırttı. tabii ki saçma bişi olmasını bekliyordum, öle lay lay lom diye bitmeyecekti de yine de bi an hazırlıksız yakalandım :D

Sosyal ağlarda paylaş

daha wally ve ona asılan kıza da yeni güçler gelicek muhtemelen. ama önden bi story build up yapmaları lazım, flash o günü kurtaramayınca çotank diye çıkarıp masaya vurucaklar, güçlerini.

çerezlik dizi seviyesinin 1-2 üstüyken iyice aşağı çekilmeye başladı dizi, finalde kurtarsalar en azından

Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi olabilecek bir malzemeyi cok heba etmisler.

slugger slugger diye geziyordu. ona sevindim bak

dusman kotuydu, ses hizina yenik dusen flash daha da kotuydu. 2dk'da hazir killer frost cosplayi en kotuydu.

zoom'un "bak biz ayniyiz qanqa" geyigi feciydi, ama sonuclari iyi oldugu icin olumsuz saymiyorum bunu. yine de ortalamasi vasatti ya.

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi iyi olabilecek bir malzemeyi cok heba etmisler.

slugger slugger diye geziyordu. ona sevindim bak

dusman kotuydu, ses hizina yenik dusen flash daha da kotuydu. 2dk'da hazir killer frost cosplayi en kotuydu.

zoom'un "bak biz ayniyiz qanqa" geyigi feciydi, ama sonuclari iyi oldugu icin olumsuz saymiyorum bunu. yine de ortalamasi vasatti ya.

sen çok yanlış gelmişsin ya. süperkahraman dizisi yani. neyin gerçekçiliği

flash'in zaten zoom hariç bütün meta'ları çıtır çerez gibi yemesi lazım. ama o zaman dizi diye bişi olmazdı. biraz zorlanması, mal olması lazım ki, dizi çekebilsinler :D

killer frost cosplay'i de evet düşününce aşırı saçma ama işte takılmayacan oralara, sürekli oluyor buna benzer şeyler dizide. bilmemne oluyo diyolar, oraya gidiyorlar muhtemelen 1 saatte falan, hala orada o olay yaşanıyor falan, çoktan bitmiş olması lazımken.

slugger yavrum aslanım kaplanım diye dolaşmasının sebebi zaten ölecek olmasıydı büyük ihtimalle, daha çok drama yaratmak falan filan işte.

zoom de klasik kötü adam modelinde davranıyor, onda hiç sıkıntı yok bence. barry'i dövmekten çok, düşüncesini kabul ettirmek istiyor önce falan.

Sosyal ağlarda paylaş

çizgi roman ve fantastik kurgu hikayelerinde "suspension of disbelief" elde tutarak girmek lazım. "ama örümcek adam nereye ağ atıyor da tutuyor ki, çok saçma" diye sözde mantık aramaya girerseniz zaten you missed the point baby...

http://www.2ndmanunited.com/wp-content/uploads/2011/10/Missing-the-Point.png
Sosyal ağlarda paylaş

@dasaaa

hala orada mı takılı kaldın sen ya

o tesise kapattıkları metalar 2 metrekare hapisde ne yiyo ne içiyo nereye sıçıyolar onlarda sorun yok

cisco-caitlin-harrison wells akıllarına gelen her türlü alet edavat ve bilimum silahı saatler içerisinde hiç test etmeden çotank diye yapıyo ve %100 tam performansla çalışıyo, orda sorun yok.

ve daha buna benzer onlarca saçmalığın bulunduğu dizide sen taka taka ona mı taktın yani, ha bide şu güne kadar yayınlanan her 2 bölümden bi tanesinde kendi gibi speedster olmayan metalar tarafından defalarca dayak yedi,bunlara takılmadın da, ona mı takıldın yani, helal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...