LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Büyük bekleyişten sonra, çoğu otorite tarafından "best singleplayer game ever" olarak adlandırılan, hatta şuana kadar çıkmış en iyi oyun bile denilen, dünyanın en çok beklenen oyunu Half-Life 2 saat 10 civarı ile çıkmış bulunuyor. Muhtemelen bugün bana kimse ulaşamayacak. Oyunu 30 dakka oynadıktan sonra çıkıp burda first impressions yapıcam. Son olarak şunu diyorum: OH BEEE, SONUNDA!!!! YEEEEAAAH[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ağlamak üzereyim.. inanamıyorum, sonunda gerçek oldu!
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 *! mendil uzatir * lol heyecanla bekliyorum ilk izlenimlerini benim derslerden dolayi en az 3 gunum var oyuna baslamam icin benim icin de oynayin artik[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 spoiler içeren mesajları buradan halledelim, oyun zevkimiz kaçmasın.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ohhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3.5 gb 5 cd oyun ohaaaaa ![signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ulan ben HL2'ye başlayacam, 30 dk sonra çıkıp foruma bir şeyler yazacam. Ayıp ayıp :yapma:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 HİAAAAAAAAAAAAA, TÜRKİYEDE SATIŞDAMI LAYN DİREK ALCAM İSTERSE 1500 CD OLSUN[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 FPS bölümünede açtık biz ama neese.. Bizim elektrik kesildi saat 10da. 10:30 gibi geldi. Hayatımızın en ***tan 30 dakkasıydı herhalde. Böyle şansı ben naparım biliyorsunuz ama forumlara yazmayı uygun göremedim. Elektrik firmasınıda kutluyorum zamanlama mükemmel (Patates) Allam tabi patates diyecekleri dedi ama şu 30 dakka içinde evdeki atmosferi görseniz yani mezarlık, işkence odası filen zannedersiniz. çığlıklar ardından sessizlik, iç çekişler... ohh neyse abi oynayalım oyunumuzu güzelce, hadi arkadaşlar hayırlısı... (Chorap)[signature][hline]War, war never changes!!!
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 burda kimlik istiolar satarken 18 yasindan altindakilere satilmiyor oyun hehe tr'de olmadigimi hatirlatan bir olay olarak tarihe gecti, oyun aldigim icin kimlik isteyen kasiyer modeli[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 abi sonuç olarak türkiyede var mııı yok mu :) ?[signature][hline]ICQ E-mail MSN
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çıktığı gün nerden aldınız anlmaadım.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Türkiye'de yok, gelmesi de en az 1 ay sürer. Anca dışarıdan sipariş edeceksiniz ya da Steam'den alıp dl edersiniz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
matematik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: ermynorac, 16 Kasım 2004 10:52 tarihinde demiş ki: çıktığı gün nerden aldınız anlmaadım. steam + ati HL2 kuponu www.steampowered.com
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oke saolun hemen zipariş edem[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ulan tam da makinayı kaldırırken olacak işmi !! öss'ye kafam girsin[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure!
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 şimdi böle H A L F diye boşluk bırakıp konu açmıssınız ya (bi tane daha var hatta), işte yarın biri gelip yeni bi tane açarsa kızmayın sonra :) çünkü arama olayı bu tip şeylerde seçici oluyo, yeni konu açana höeeyt zaten açılmışı var diye çemkirmeye hakkınız olmaz yani ;) *!oldu olası kıldır*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Beyler 45 dakka falan oynadım ve şunu diyorum: BEST GAME EVER!!!! Muhteşem ötesi, harika, mükemmel... İnanılmaz keyif alıyorum oynarken. Fizik modellemeleri muhteşem olmuş, aşmış. Hikaye süper. Karakterler inanılmaz gerçekçi davranıyor. Çoğu animasyon filmden çok daha başarılı hatta. Muhteşem ya muhteşem. 10/10 alıyor benden.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yakindan bakinca kac veriyosun :P steamden indirmeye calisan bi suru kisi problem yasiyo ve yabanci forumlarda kufrediyolar hehehe[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 nerden getirtecez bu oyunu? steam üzerinden box gelmior falan diyolar?yada çokmu geç geliyo? dl kasılmaz yani ukgames.com dan falan getirtsek?güvenlimidir? yada nerden nasıl yapacaZ? :) avaturk dekilerle konuşssak getirseler yada?yani türkiyede baya alacak adam var yanılmıyorsam..
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bir £ kaç TL çıldırcam bekleyemem sipariş etmeliyim :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Reumer, 16 Kasım 2004 12:20 tarihinde demiş ki: nerden getirtecez bu oyunu? steam üzerinden box gelmior falan diyolar?yada çokmu geç geliyo? dl kasılmaz yani ukgames.com dan falan getirtsek?güvenlimidir? yada nerden nasıl yapacaZ? :) avaturk dekilerle konuşssak getirseler yada?yani türkiyede baya alacak adam var yanılmıyorsam.. ben gameloaded.co.uk sitesinden aldım, ukgames ile aynı zaten fiyatlar ikisi de olabilir yani, güvenilirlik olayına gelince çok siparişim var bu ikisinden de, kredi kartı, ekstre adres vesaire sorunu çıkarmayan iki iyi site bence £: 2.700.000 civarı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ulan şansa bak. arife günü bilgisayarı bozdum. bilgisayarcıya götürdüm. hala alamadım... bayramdan sonra anca alcam. eski makinayla idare ediyom. bu da 2 pencereyi+icq'yu+msn'i aynı anda anca çalıştırıyo.. kıvranıp duruyom pc'nin başında sürekli.. neyse hl2'm kısa zamanda gelir umarım.. oynayanlara iyi oyunlar.
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yaklaşık 75 milyon ediyor demekki o zaman benim bankaya gidip para yatırmam lazım tabi bugün açıksa yoksa bilmem kaç gün sonra kavuşcam hl2 ye[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 h-l 2 çok para bende zaten far-cry orijinal var herşeyime yetiyor half life 2 yi biraz fazla abartmadılarmı[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Nereden sipariş ediyoruz arkadaşlar?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar