stimpak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sex yok boşuna okumayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ilk cevaptaki didnt readımı silenleri kınıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bu goldbaren lan. 2. gifteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 pontipati said: sex yok boşuna okumayın O zaman part III çok hoşuna gidebilir ama öncesinde bi sigara sarayım ;) Özgürlüğünüze karışmak gibi olmasın ama didnt read spam flood yapmazsanız sevinirim. bazılarınızın ki komik oluyor ama yolda görsem suratına tüküreceğim tipler gelip buraya didnt read lol yapınca çok umrumdaydı demek bile saçma geliyor =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 karşılaşalım mümkünse, ben suratına bile tükürmem. o kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kızı eve atamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 stimpak said: karşılaşalım mümkünse, ben suratına bile tükürmem. o kadar net. sen istediğin kadar didnt read lol yapabilirsin sana demedim zaten o kendini biliyor. Ama dediğin gibi mümkünse karşılaşalım. Come to Kadıköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kyra said: pontipati said: sex yok boşuna okumayın O zaman part III çok hoşuna gidebilir ama öncesinde bi sigara sarayım ;) Özgürlüğünüze karışmak gibi olmasın ama didnt read spam flood yapmazsanız sevinirim. bazılarınızın ki komik oluyor ama yolda görsem suratına tüküreceğim tipler gelip buraya didnt read lol yapınca çok umrumdaydı demek bile saçma geliyor =)) part 3 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 offf ne hayal gücü var ya ek:bu arada bence bu arkadaş banko noyzura iyi ki yeni hesap açıp gelmişsin noyzura 2. ek:hikaye kitap falan yazarak hayatını kazanabilirsin çok ciddiyim 3. ek:bu arada bu kadar aksiyonlu hayatında bulduğun az bir boş vakitte bunları yazdığın için teşekkürler Kyra bütün paticik adına 4. ek: bi de ciddi psikolojik sorunların olabilir bir psikiyatra ve bir de psikoloğa görünmeni dilerim, bu yazdıklarını gerçek sanıyor olabilirsin, hem benim böyle bir hayatım olsa gerçek mi lan bunlar der giderdim ayıp değil sen de git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tutarsız noktalar en başından beri vardı. Arada kendi ile çelişmeler. "Bunu yapan adam bunu yazarmı" soruları vs... arkadaş buraya yazarak rahatlatıyorsa kendini bırakalım takılsın. Bir zararı yok bize, arada güler geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 adam cliffhanger vermiş sonunda bir de. Bakalım kahramanımız bu durumdan kurtulabilecek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 seksli part ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 6"lik mi aldin tableti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 stimpak said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Kyra part III birazcık +18 olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 özledik noyzura reis <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Coh yavas yaziyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bence tedavi görmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 noyan senle tanışacağım gün seni fena trolleyecem. şuan sık sık görüştüğüm bir kızın arkadaşı olmandan dolayı illaki denk gelecez sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu boş gene mi geldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Ya bu adama niye bu kadar takiliyosunuz ki, kendi halinde takiliyo, size bi zarari olmadiktan sonra. hoslanmayan okumaz yazdiklarini, ki cogu kisi "didn't read lol" zaten. Ha ben gelir buraya bu tarz seyler yazarmiyim, yazmam. Ama yazanda hikaye ya da degil yaziyosa en fazla guler gecersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Zevkin Talihsizliği (filler episode) Akşam eve tuvaleti kullanmak için geldikten sonra evde biraz chillout yapıp tekrar çıktım acaba sokakta durum nedir diye. My Pizza'nın sokak partisi vardı ortam yine güzellik bakımından oldukça zengindi fakat özel keyifler için pek müsayit olmadığından oradan daha rahat olabileceğimiz bir yerlere gidelim dedik ekürim ile. Barlar sokağının moda çıkışından çıkarken bir arabaya yaslanmış elindeki bira bardağına kutudan bira dolduran mini şortlu ve bacakları yara bere içinde çok seksi bir kız gördüm. ---------------------------------- [Flashback - 2 weeks ago ] evde oturmuş bir parti ertesi sabahı telefonumdan facebooka bakarken kim olduğuna dair hiç bir fikrim olmayan ama kendi çevremden arkadaşlarımla arkadaş olan bir kız gördün ve öylece ortaya kim bu kız diye ismini söyledim. Evdeki bir kız arkadaşım "ooo o seksilerdendir sen nasıl bilmezsin" dedi. " Ne bileyim gözümden kaçmış ama iyi olmuş böyle hiç bilmediğim insanları merak etmek heyecanlı oluyor " dedim. bir süre hep beraber fotoğraflarına baktık ve çok hoş biri olduğu hakkında hem fikir olduk evdeki insanlar olarak. Sonra ona bir mesaj attım ve dedim ki " i dont know who you are but i am fine thanks and you ? " tabiki de demedim. sadece olanı biteni kibarca anlattım. biraz sohbet ettik kafa dengi bir kız çıktı. görüşelim falan dedik ama zaman netleştirmedik. ------------------------------------ Kızın yüzüne baktım acaba o facebookta kim olmadığını bilmediğim seksi kız mı ki diye ama yürümeye devam ettim ama omzumun üstünden son bir defa bakayım derken ismimi haykırdı ve gel buraya dedi. Yanına gittim ve sanki güzel bir samimiyetimiz kendiliğinden varmışçasına kucakladık. sarhoş sarhoş çok komik konuşuyordu biraz dinleyim diyip onun yaslandığı araca yaslandım. O esnada manitası ile ilerlerken durup bana bakan ekürime siz gidin ben sonra gelirim dedim. Onlarda gülümleyip yürüdüler. Sonra kızla tatlı tatlı sohbet ediyoruz uzayalım bu sokaktan sankin bir yerlerde biraz chillout yapalım dedik. tam o esnada metal müzik dönemlerinden çok eski saygın bir arkadaşımı gördüm. yanımdaki kızında arkadaşımış. Bu esnada eski arkadaşımla sohbete daldık hep beraber yürürken. Üzerine çalışmakta olduğum projeden bahsettim. o da bir gamer ve frp seven biri olduğu için çok iyi kavramak adına projeye dair net sorular sordu ve dünyada yaratacağı değişimi çok net anladığı için tüm imkanları ile birlikte seve seve hiç bir karşılık beklemeden bir parçası olmak istedi. Bende çok mutlu oldum. Sonra diğer arkadaşlarımı bulduk ve hep beraber sohbete daldık. Bu esnada iki defa bu kızla tuvalete gittik. Uslu çocuktum. Galiba değişiyordum. Ne tutku enerjisi ne de baştan çıkarıcı şımarık tavırlar. Sadece harika berraklıkta bir iletişim ile sürdürdüğüm etkileşim ve hiç beklenmedik anlarda yaptığım komiklikler. Dışarıda hava aydınlanmaya başlarken benim acil eve gitmem lazım kafam güzelken sabahları dışarıda insanların dışarıda kalabalıklaşmalarını görmek hoşuma gitmiyor yolda dedi. "Yani istersen bende kalabilirsin hem daha çok sohbet eder daha çok birlikte güzel vakit geçiririz" dedim. O eğer gidemiyeceğine karar verirse gelebileceğini söyledi. Sonra gidenler kalkıp bizde evimize yönelirken ne yazık ki iki arkadaşımız daha normalde evlerine gidecekken bizimle yürümeye başladıklarında çok yorgun gözüklüklerinden birşey demek istemedim. Eve geldik öyle sohbet vs derken kız karşımdaki L koltuktan otururken kolunu uzattı gel yanıma diye elindeki kitap hakkında konuşurken. sonra kalkıp yanına sıkıştım ve kitabı elinden alıp onunla ilgili olabilecek kısmı açarken tenselliğini hissetmek hoşuma gitmeye başlamıştı... Uykusu geldiğini hissettim ve bi tuvalete gidip sonra onu odama yatırayım dedim fakat tuvaletten döndüğümde kitabın üstüne sızmış üstelik üstü bile ekürim tarafından örtülmüştü... Keşke çişimi tutsaydım ama neyse bu sorun değil herkes bayılırken süpriz misafir olan arkadaşlarımın rahat rahat uyuması için onu odama yatırırım dedim. Herkes bayıldı.. ama o kadar derin bir uykuya dalmıştı ki uyandıramıyordum. Üstelik kızın ismini bile hatırlamıyordum. Hey sen tatlım falan darken isim vurgusunu yapamamın samimiyet duygusunun yoksunluğundan dolayı kendimden utanmaya başladım. Kollarından zarifçe tutup kaldırsam ve tam o esnada uyanır gibi olduğunda onu içeride rahatça uyuyabileceği bir yere yatırdığımı söylemeyi denedim ama olmadı. Acaba ismi neydi diye tekrar düşündüm ve sonra tekrar kaldırmayı ama tamamen blackoudu. yani kendimi baygın bir kızı zorla odama götürüyormuş gibi hissetmek saçma geldi. Neyse koltukta sızmaktan mutluysa öyle kalsın dedim ve odama çekildim. Yatakda beni uyku modunda bekleyen laptopumu okşadım ve ekran açıldığında karşımdaki 26 sekmenin arasında 21. sırada duran sekmede paticiği görmek beni biraz olsun teselli etti. Ama oysa tuvalette işerken "ne kadar şanşlı biriyim ya da yine kalbim her zamanki gibi çok temiz.. içtenlikle merak ettiğim bir güzelliği random barlar sokağında gördüm ve eve geldik. her ne kadar sızmak üzere olsa da en azından bu gece yanımda uyuyacak ne harika" gibi şeyler içimde dolanıyordu.. Yine kendi zevk dünyamın tuzaklarına düşmüştüm. Yine eve getirdiğim random kızlar bayılmıştı ve keşke kütüphanede ya da bir müzede gayet ayık kızlarla bayılma riski olmaksızın boş kafanın sadeliği ve güzelliğinde rahat rahat etkileşime giriyor olsaydım gibi hayallere dalarken buluyorum kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Red said: noyan senle tanışacağım gün seni fena trolleyecem. şuan sık sık görüştüğüm bir kızın arkadaşı olmandan dolayı illaki denk gelecez sdfs kim o kız acaba. ipucu versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 oooooo yeni episode gelmiş zevkle okuyayım eline sağlık noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar