Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ahahah alemsin canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 direk bodoslama dalıyorum, sora okurum önceki sayfaları.. ne biçim erkek adamsın sen dans edilecek mekan arıyorsun dans ediyorsun vs vs.. valla bilmiyorum da bana ters yaw.. anca yüksek ısrarlar sonucu öyle bişi yaparım ki.. zaten bulmuşsun ruh eşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 SEn noyanı görmedin tabi, adam yılan gibi valla dans yakışır ona. Yağlı göbekli adam dans edince olmuyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 0ne said: bide ben noyzura'dan, "şu an somadayım, ailelere yardım ediyorum, bana para yollarsanız kendilerine iletirim, çadırda kalıyorum vs"" gibi bi yazı beklerdim, adam hikayeci cıktı iyimi. moriarty said: noyan oy bile kullanmadı, siz soma bekliyosunuz. Öncelikle ben Kyra. Evet oy kullanmadım ama Soma'ya gittim. Orada sanatçı kimliğim ile esnafla ve kazazede yakınlarıyla kaynaştım, olayları farklı yönlerinden dinledim, habercilerin olmadığı bir yerine gidip sessizce dua ettim. Bazı habercilere info sağladım. Hatta Soma'da şuan en yoğun koruma altında olan bölge olan Soma Kaymakanlığın önü ve diğer tüm otobüs duraklarına tepkimi koymak adına para ile reklam panoları kiraladım. Çünkü içeride hala canlı birileri vardı. İçerideki kaçak suriyeli işçilerin ortaya çıkmaması için. Çünkü içeride kazaya maruz kalan kişi sayısı 1k+. Otobüs durakları reklam panolarına verdiğim ilan bu. Bu ilanda yazanı elimde kaldıraçın üzerine yazmış olsaydım guardlar tarafından jail'e atılırdım. Ama parasını verip istediğim her yere koydurttum somada. Artık kapitalizimin de sisteminde kendime güzel bir yer edindim ve daha da güçlendim. Düşünmeme bile gerek kalmayan zekam ile dünyanın kaderinde önemli rolleri olan projelerim holdingler tarafından destekleniyor çünkü yeni dünya düzeninde yükselmek isteyen power playerların kendi hedeflerini başarmaları için kesinlikle yanlarında tutmak istedikleri biri oldum. Kimsede patronum değil sadece ortaklık olarak ilerliyor prosüdürler. Alan etkisi olarak etrafa yaydığım enerji hem tutku , hem huzur, hemde yaratıcılık ve xp booster etkisi yaptığından party memberım olanlar kendilerini peygamber gibi hissediyorlar benim yanımda. Yani son aydınlanmamdan sonra eskisinden çok daha fazla op oldum ve o gücümü tamelemem 6 ayımı aldı. Ama işin güzel kısmı bu sadece mevcut potansiyelimin %13'Ü civarı. 6 ay içerisinde hem gücümü kontrol edilebilir şekilde dünyaya uyarladım hemde holding sahipleri , aktif sanatçılar ve hür masonlarla ally oldum. Kim bilir daha neler olucak. Oyun daha da heyecanlı oldu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 some dungeon değil abi nasıl bi yazı o ya asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 KillJoy said: direk bodoslama dalıyorum, sora okurum önceki sayfaları.. ne biçim erkek adamsın sen dans edilecek mekan arıyorsun dans ediyorsun vs vs.. valla bilmiyorum da bana ters yaw.. anca yüksek ısrarlar sonucu öyle bişi yaparım ki.. zaten bulmuşsun ruh eşini. erkekliğimi sorguluyorsan google it. ben buraya koymayım. Dans etmeyen erkek adam mı olur ? Dans erkekliğin şanıdır. İnsanlığın başından beri kabileler dans eder, kültürlere türlü güzelliklerle yayılmıştır. Dans egondan sıyrılıştır. Kendi benliğinin ahenk ile birleşmesinin demonstıreyşınıdır. Dans edemeyen erkek eksik bir erkektir. Git en azından harmandalı ya da kolbastı öğren efeler gibi takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Aydınlanma, düşünmeye gerek bile olmayan zeka falan. Bildigin noyan bu yav. Konuya son sayfadan girdim ama millet çözmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 kaz dağları koruma derneği noyanınmıymış şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 noyan zaten, söyledi noyan olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 lan "melek ruhlu polis dansçı sevgili yaptım" diye okudum yaaa :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 tahta domuz ciktim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 falcılıkda o kadar para var mı reyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 kaz dağları koruma derneği bizzat noyanmış. bütün dernek noyan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ha bir de sen paraya falan karşıydın en son. aşmışsın onları da galiba :D lan bilbordçulara da mı kahve falı bakarak ödeme yaptın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 noyan ya 83 lu yada 95 li 83 lu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 83'lü sekste güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://media.tumblr.com/46c9eb46e0acb8430fc4fef4e89b7cab/tumblr_inline_mi9vytCyjr1qz4rgp.gif 0ne said: bu adam niye banlanıp banlanıp geliyo, ya da herkes kim olduğunu bildiği halde multiple acc'den banlanmıyo. bide ben noyzura'dan, "şu an somadayım, ailelere yardım ediyorum, bana para yollarsanız kendilerine iletirim, çadırda kalıyorum vs"" gibi bi yazı beklerdim, adam hikayeci cıktı iyimi. niye banlandı ki? gayet eğlencelidir bkz.konuda görüldüğü gibi. diyordum ki Kyra said: KillJoy said: direk bodoslama dalıyorum, sora okurum önceki sayfaları.. ne biçim erkek adamsın sen dans edilecek mekan arıyorsun dans ediyorsun vs vs.. valla bilmiyorum da bana ters yaw.. anca yüksek ısrarlar sonucu öyle bişi yaparım ki.. zaten bulmuşsun ruh eşini. erkekliğimi sorguluyorsan google it. ben buraya koymayım. Dans etmeyen erkek adam mı olur ? Dans erkekliğin şanıdır. İnsanlığın başından beri kabileler dans eder, kültürlere türlü güzelliklerle yayılmıştır. Dans egondan sıyrılıştır. Kendi benliğinin ahenk ile birleşmesinin demonstıreyşınıdır. Dans edemeyen erkek eksik bir erkektir. Git en azından harmandalı ya da kolbastı öğren efeler gibi takıl. yazılanları yanlış yerden anlama yeteneğin olduğunu farkettim. demek istediğim bana ters, en fazla ritim tutarım, sende erkeksin bende ve bu istek bende olmuyor aramızdaki farklılık dikkatimi çekti sadece ag. Ayrıca harmandalıyı elbet severim.Yeri gelince düğünlerde ortaya da çıkarım fakat, kızla taximdeki bi mekanda harmandalı mı oynucam wtf?? son olarak tuto bölümünde book of love by Noyzura yı bekliorm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 off böyle dubstep mekanlarda takılan drug addict, yarı şizofren bir eleman vardı üniversitede. Onu hatırlar gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 o olabilir. bir pm at istersen asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 noyan uni okumamis olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 safasasfsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 üniversitede okumayıp fakat öğrenciymiş gibi üniversitede zaman geçiriyor olması son derece olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 okumuyordur zaten üniversite kantinlerinde takılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://i.imgur.com/YjXY2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar