hunty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Zengin kizlarla fotograflarin donuyor forumda. Sen burda bize yolda bir kizla tanistim, gezdik, ictik, s.tik hikayeleri anlatiyorsun. Bunlar bizim de yapabildigimiz lginc olmayan olaylar. Biz forum fakirlerine zengin kizlarla girdigin ortamlari, zengin hayatini anlatsan, cok daha ilgiyle okuruz yazilanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Kyra said: aktiftablet said: BabacumMostors said: konu başlığında beni heyecanlandıran tek kısım "tablet almak" ve her seferinde tavsiye topiği diye giriyorum gerçekten sevişme potansiyeli olan insan zaten tablet alamaya değil ipad almaya çıkar. o halde sende sevişken biri olsaydın nickin aktiftablet değil aktifipad olurdu. ahaha itligi varsa yigitligide var adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ya pasifipad olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 hunty said: Zengin kizlarla fotograflarin donuyor forumda. Sen burda bize yolda bir kizla tanistim, gezdik, ictik, s.tik hikayeleri anlatiyorsun. Bunlar bizim de yapabildigimiz lginc olmayan olaylar. Biz forum fakirlerine zengin kizlarla girdigin ortamlari, zengin hayatini anlatsan, cok daha ilgiyle okuruz yazilanlari. Aslında buraya geçen Dolunay sürecinde Adnan'nın programına konuk olan ama hipnozu altına alamadığı dünyalar tatlısı bir very big cat ile episode girecektim ama madem forum gündemi şuan böyle o halde talebin üzerinden episode gireyim. Çünkü merak ettiğin kişi ile tanışmamızda oldukça ilgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Fakirler Ölsün Special Episode 2013 sonbaharının sonlarında, Gece eve uzuyordum Beyoğlu yollarında Sonra dedim bi 100lük zar atayım Eve girmeden önce kaderimi şaşırtayım Neyse akordu kaçmış şiirli deneysel bir girişten sonra bu forumda tarzı henüz oturmamış şairlere çok kötü davranıldığı aklıma geldi. Sonra bende Ninja sapıkça intikam ararken kişiliğimi kaybetmek istemem. Neyse eve geçmeden eski dostlarımın işlettiği .... isimli mekana uğrayım dedim. En son gittiğimde işletmeci dostum "neden bu kadar az geliyorsun, ayıp ediyorsun" gibi şeyler söyleyince bende "o halde ismimi vip listene ekle fırsat buldukça gelirim" dedikten 1 hafta sonra madem evim yakın geçerken ufak bir uğrayım 20 dk dans eder eğlenirim hatta belki hiç tanımadım güzel kızlarla bile tanışabilirim demiştim ve kendimi mekanın kapısında buldum. Fakat genelde olduğu klasik türk bodyguardlarının %83'ünün tipime gıcık olarak bazen arza çıkarttığı gibi beni öylece içeriye almamaya meyilli bakışlarını ona doğru yaklaşırken sergilemeye başlamıştı. Kapıya yaklaştığımda "üzgünüm damsız almıyoruz" kartını deckinden önüme koyuverdi. Bende hemen kendi deck'imden "vip listeden ismim olması gerekiyor" kartımı masaya koydum. "Ignore previous attack" kartıyla kartımı dispel etti. Sert oynuyordu , uzlaşmıyordu, onu en mutlu edicek şey benim gibi tüm hayat koşullanmışların aykırı bir varlık sergileyen birine sahip olduğu dandik otorite güçleri ile beni madur etmek için elinden gelen herşeyi çekinmeden yapacak gibiydi tıpkı bazı forumların ağlak mod ve yöneticileri gibi. Ama şuan en rahat aktığım ortamda , yani insanların ses tonumu net bir şekilde duyabildiği, gözlerime bakabildiği, vucud dilimin enerjileri sağlu sollu yollanan cero tadında anlamlar etkileri yapabildiği gerçek hayattaydık.. Hayatımda nice agro mob tadında mahalle delikanlılarıyla , polislerle ve psikologları ve hatta prof ve doçent yardırmış askeri psikiyatırları gerektiği durumlar için parmağımda oynattığım için kendini birşey sanan bodyguardlar asla sorun olmaz. Ama sabrımda kalmamıştı açıkçası mekan önlerinde bodyguardlarla uğraşmayı hiç sevmem. Bu yüzden bunu hızlı bitirmek istiyorum bu yüzden kusura bakma hemen bankai açıyorum dermişçesine bir hamde yaptım ve dedim ki : - " Bak şimdi buradan hemen evime yürümek benim için hiç sorun olmaz. Ama burasının işletmecilerinden Mehmet eski dostum. Geçen hafta pek sık uğramıyorum diye alıdı fakat sonrasında ismimi vip listesine yazacağını söyledi öyle kafama estimi hiç bu muhabbetle uğraşmamam için. Ama çok açık ki bunu yapmayı unutmuş ve bu yüzden benim onun ısrar ettiği halde kapıdan dönmem çok üzer, bu açıklamalarımdan sonra da senin ısrarla beni almamana da ayrıca üzülülür." Daha cümlemi bitirmeden önümden çekilip kapıyı açmaya başladı. Teşekkür ettim içeri geçtim. Müzik fena yardırırken ortamın kalabalığı içerisinde bir sürü insan kafalarda pek güzel yardırıyordu. Pek enerjik değildim ama o kadar kalabalıkta herkesten azcık staminia ve mana drain yapsam kimseye koymazdı, benide oldukça rahatlatırdı bu yüzden kalabalığın içine minik adımlarla dans dansede dansede süzülürken her adımımla birlikte dans manevralarım daha güçlenmeye başlamıştı.. dj kabininede 3-4 adım kalmıştı durdum.. Karşımda şaşkın bakışlı ama oldukça güzel ve seksi bir kız, ona göre daha kısa boylu uzun sarı saçlı bir kızla dans ediyordu.. Müziğe mükkemmel bir uyumla akıp gitsemde gözlerimi o ikisinden ayıramıyordum. Sonra ikisi öpüşmeye başlayınca 4x zoom yaptım fakat bakışlarımın enerjisi baktığım yönüde çarpmış olmalı. Öpüşmesine sona erdirmek üzereyken gözlerimi onların üzerinde olduğunu yakaladı ve yüzümden net bir şekilde okunan canımın çekme durumunu anlarmışçasına biraz daha uzattı öpüşmesini. Bende utanmaksızın belkide istemsizce onları izlemeye öpüşme sona erene kadar devam ettim.. Öpüşme sona erince dans ederek bana doğru ilerlemeye başladı sarı uzun saçlı kızı bırakıp ama araya başka tahminimce gay bir çocuk girdi ve azcık onunla dans ettikten sonra kıvrak bir hamle ile dans ettiği arkadaşını geride bırakıp usulca bana yaklaşınca birlikte dans etmeye başladık. Hayatta en iyi yaptığım üç şey arasında dans etmek vardır. karşılııklı hünerlerimizi bir birimizi gösterirken kendi kendisini trap'e atan bir hamle yaparak kollarımızı etrafına sararak içeri dolandı be sırtı tam göğüs kafesime yasladığında yüzü , yüzüme ters duran başını omuzumun yanından aşağı doğru eğerek tam dansın merkezine koyduğu bir öpücük pasını bana attı. Şok olmuştum böylesine elite, böylesine süprizli , böylesine cazibeli kız kimdi ve bu macera beni nereye götüyor diye merak etmiştim ... Neyse merakımla uğraşmak yerine öpücük için haa başını tersten bana eğik tutan bir güzellik vardı. Har hur bir öpücükle girmedim zaten içeri yeni girmiştim bu yüzden dilsiz, ama dansımızın ahengine yakışır samimiyette bir öpücükle karşılık verip etrafına doladığı kolllarımızdan çekerek onu bir topa. gibi döndürerek dans pistinin geldiği yönüne doğru gönderdim.. ONun arkadaşlarıla çıktığını gördüm. An bu an biraz ilgilensem iyi olucak dedim ve yanına gittim. Evime dönmek üzere olduğumu ve dans için teşekkür ettiğimi söyledim. "Ay çok tatlısın sen de ben teşekkür ederim" gibi birşeyler söyledi. O halde gitmeden önce ismini öğrenebilir miyim diye soruverdim. Sadece ilk ismin söyledi. Tüh facebookunu bulamıcam diye üzüldüm. Eve gittim, bi sigara sarım, laptopumu açtım "tanıyor olabileceğiniz kişilerde onun ismini görüne " ne kadar güzzl zarlar attığım gerçeğine tekrar şükrettim. Bu ilk tanışmamıştı. Sonrasında güzel başka buluşmalarımız oldu. Tabi bunlar başka bir episode da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kyra ile lord argos beraber kitap yazsınlar. fifty shades of grey'den on kat fazla satmazsa şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 abi senin şu psikologları kandırma olayını ben şöyle anladım doğru mu? rorschach testinde "ne görüyorsun?" diye sorduklarında geçenlerde seni öldürmek için gelen ve şahdamarını ıskalayan suikastçi cini görmene rağmen "çayırda koşan mutlu koyunlar görüyorum" demen gibi bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Maddeye bağlı psikoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 İşletmecinin adını bilen herkesi içeri alan bi bodyguard sa işe yaramaz adammış zaten. İnsan telsizle bi sorar bilmem kim bey geldi alim mi die dimi askldjsakldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Gizli said: abi senin şu psikologları kandırma olayını ben şöyle anladım doğru mu? rorschach testinde "ne görüyorsun?" diye sorduklarında geçenlerde seni öldürmek için gelen ve şahdamarını ıskalayan suikastçi cini görmene rağmen "çayırda koşan mutlu koyunlar görüyorum" demen gibi bir şey mi? hayır canım doğru anlaşılmamışım ama doğru anlaşılmak adına buraya fazla detay veremeyeceğim kendimi hoş olmayan durumlara sokmamak adına. Zaten psikolojik/psikiyatrik bir vaka olarak doktorlara gitmem gerekmedi ama özgürlüğümü etkiliyen ve bağımsızlığıma türkiye kuralları doğrultusunda sahip çıkmam gereken durumlardan bahsediyorum. rorscash testine de bir defa girdim. onda da denizcilik sınavının check up'larında gemi adamı olmak için psikolojim sağlam mı diye kontrol edilmesi içindi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 masa said: Maddeye bağlı psikoz ulen gezide kafana fişek yedin ama hala beynin aynı çalışıyor böyle kağıtlarda yazan şeyleri kendince okuyup,sanki maddeleri anlıyormuşçasına kısa, öz ve boş konuşuyorsun =)) psikiyatri/psikoloji'ye ilgi duyuyorsan öncelikle lisede ilk defa psikoloji dersi almış ergenler gibi haddini aşan tanıları tanımadığın insanlar hakkında koymaktan vazgeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Dworgian said: İşletmecinin adını bilen herkesi içeri alan bi bodyguard sa işe yaramaz adammış zaten. İnsan telsizle bi sorar bilmem kim bey geldi alim mi die dimi askldjsakldjas Haklısın zaten ama arkadaşım içeride yoktu o esnada falan, benim de sarjım bitmişti vs =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 noyanmıymış bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 neyse tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ne olmuş, ne olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26824099.asp Benzer kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Kyra said: Fakirler Ölsün Special Episode 2013 sonbaharının sonlarında, Gece eve uzuyordum Beyoğlu yollarında Sonra dedim bi 100lük zar atayım Eve girmeden önce kaderimi şaşırtayım Neyse akordu kaçmış şiirli deneysel bir girişten sonra bu forumda tarzı henüz oturmamış şairlere çok kötü davranıldığı aklıma geldi. Sonra bende Ninja sapıkça intikam ararken kişiliğimi kaybetmek istemem. Neyse eve geçmeden eski dostlarımın işlettiği .... isimli mekana uğrayım dedim. En son gittiğimde işletmeci dostum "neden bu kadar az geliyorsun, ayıp ediyorsun" gibi şeyler söyleyince bende "o halde ismimi vip listene ekle fırsat buldukça gelirim" dedikten 1 hafta sonra madem evim yakın geçerken ufak bir uğrayım 20 dk dans eder eğlenirim hatta belki hiç tanımadım güzel kızlarla bile tanışabilirim demiştim ve kendimi mekanın kapısında buldum. Fakat genelde olduğu klasik türk bodyguardlarının %83'ünün tipime gıcık olarak bazen arza çıkarttığı gibi beni öylece içeriye almamaya meyilli bakışlarını ona doğru yaklaşırken sergilemeye başlamıştı. Kapıya yaklaştığımda "üzgünüm damsız almıyoruz" kartını deckinden önüme koyuverdi. Bende hemen kendi deck'imden "vip listeden ismim olması gerekiyor" kartımı masaya koydum. "Ignore previous attack" kartıyla kartımı dispel etti. Sert oynuyordu , uzlaşmıyordu, onu en mutlu edicek şey benim gibi tüm hayat koşullanmışların aykırı bir varlık sergileyen birine sahip olduğu dandik otorite güçleri ile beni madur etmek için elinden gelen herşeyi çekinmeden yapacak gibiydi tıpkı bazı forumların ağlak mod ve yöneticileri gibi. Ama şuan en rahat aktığım ortamda , yani insanların ses tonumu net bir şekilde duyabildiği, gözlerime bakabildiği, vucud dilimin enerjileri sağlu sollu yollanan cero tadında anlamlar etkileri yapabildiği gerçek hayattaydık.. Hayatımda nice agro mob tadında mahalle delikanlılarıyla , polislerle ve psikologları ve hatta prof ve doçent yardırmış askeri psikiyatırları gerektiği durumlar için parmağımda oynattığım için kendini birşey sanan bodyguardlar asla sorun olmaz. Ama sabrımda kalmamıştı açıkçası mekan önlerinde bodyguardlarla uğraşmayı hiç sevmem. Bu yüzden bunu hızlı bitirmek istiyorum bu yüzden kusura bakma hemen bankai açıyorum dermişçesine bir hamde yaptım ve dedim ki : - " Bak şimdi buradan hemen evime yürümek benim için hiç sorun olmaz. Ama burasının işletmecilerinden Mehmet eski dostum. Geçen hafta pek sık uğramıyorum diye alıdı fakat sonrasında ismimi vip listesine yazacağını söyledi öyle kafama estimi hiç bu muhabbetle uğraşmamam için. Ama çok açık ki bunu yapmayı unutmuş ve bu yüzden benim onun ısrar ettiği halde kapıdan dönmem çok üzer, bu açıklamalarımdan sonra da senin ısrarla beni almamana da ayrıca üzülülür." Daha cümlemi bitirmeden önümden çekilip kapıyı açmaya başladı. Teşekkür ettim içeri geçtim. Müzik fena yardırırken ortamın kalabalığı içerisinde bir sürü insan kafalarda pek güzel yardırıyordu. Pek enerjik değildim ama o kadar kalabalıkta herkesten azcık staminia ve mana drain yapsam kimseye koymazdı, benide oldukça rahatlatırdı bu yüzden kalabalığın içine minik adımlarla dans dansede dansede süzülürken her adımımla birlikte dans manevralarım daha güçlenmeye başlamıştı.. dj kabininede 3-4 adım kalmıştı durdum.. Karşımda şaşkın bakışlı ama oldukça güzel ve seksi bir kız, ona göre daha kısa boylu uzun sarı saçlı bir kızla dans ediyordu.. Müziğe mükkemmel bir uyumla akıp gitsemde gözlerimi o ikisinden ayıramıyordum. Sonra ikisi öpüşmeye başlayınca 4x zoom yaptım fakat bakışlarımın enerjisi baktığım yönüde çarpmış olmalı. Öpüşmesine sona erdirmek üzereyken gözlerimi onların üzerinde olduğunu yakaladı ve yüzümden net bir şekilde okunan canımın çekme durumunu anlarmışçasına biraz daha uzattı öpüşmesini. Bende utanmaksızın belkide istemsizce onları izlemeye öpüşme sona erene kadar devam ettim.. Öpüşme sona erince dans ederek bana doğru ilerlemeye başladı sarı uzun saçlı kızı bırakıp ama araya başka tahminimce gay bir çocuk girdi ve azcık onunla dans ettikten sonra kıvrak bir hamle ile dans ettiği arkadaşını geride bırakıp usulca bana yaklaşınca birlikte dans etmeye başladık. Hayatta en iyi yaptığım üç şey arasında dans etmek vardır. karşılııklı hünerlerimizi bir birimizi gösterirken kendi kendisini trap'e atan bir hamle yaparak kollarımızı etrafına sararak içeri dolandı be sırtı tam göğüs kafesime yasladığında yüzü , yüzüme ters duran başını omuzumun yanından aşağı doğru eğerek tam dansın merkezine koyduğu bir öpücük pasını bana attı. Şok olmuştum böylesine elite, böylesine süprizli , böylesine cazibeli kız kimdi ve bu macera beni nereye götüyor diye merak etmiştim ... Neyse merakımla uğraşmak yerine öpücük için haa başını tersten bana eğik tutan bir güzellik vardı. Har hur bir öpücükle girmedim zaten içeri yeni girmiştim bu yüzden dilsiz, ama dansımızın ahengine yakışır samimiyette bir öpücükle karşılık verip etrafına doladığı kolllarımızdan çekerek onu bir topa. gibi döndürerek dans pistinin geldiği yönüne doğru gönderdim.. ONun arkadaşlarıla çıktığını gördüm. An bu an biraz ilgilensem iyi olucak dedim ve yanına gittim. Evime dönmek üzere olduğumu ve dans için teşekkür ettiğimi söyledim. "Ay çok tatlısın sen de ben teşekkür ederim" gibi birşeyler söyledi. O halde gitmeden önce ismini öğrenebilir miyim diye soruverdim. Sadece ilk ismin söyledi. Tüh facebookunu bulamıcam diye üzüldüm. Eve gittim, bi sigara sarım, laptopumu açtım "tanıyor olabileceğiniz kişilerde onun ismini görüne " ne kadar güzzl zarlar attığım gerçeğine tekrar şükrettim. Bu ilk tanışmamıştı. Sonrasında güzel başka buluşmalarımız oldu. Tabi bunlar başka bir episode da belki. Başlıktan alakassız ama kalem guzel , keske sonunu biraz değiştirip güzelleştirseydin birden yere çakıldı okur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 quixef said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26824099.asp Benzer kafalar Kadın, ifadesinde şunları anlattı: “Bir özel Yoga tekniği dediği, odasında yapılan görüşmelerimizin ilkinde benden boynunu ovmamı istedi. Bunu söylediğinde çırılçıplak bir şekilde yatağa uzanmıştı. Ben tam teslimiyetle ‘Üstadın bir bildiği vardır’ diyerek kabul ettim. Sonrasında bana daha aşağıları ovmamı söyledi. Bunu yaparken devamlı çakramı açacağını ve tekamül seviyesine ulaşacağımı söylüyordu. Bunun ardından bana psikolojik baskı etkisiyle oral seks yaptırdı ve spermlerini ağzıma boşaltarak, ‘Spermlerimi yutacaksın, be şekilde ben sana enerji aktarıyorum’ dedi.” ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bu kyra noyzuramı şimdi arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bu arada http://thumbs.newschoolers.com/index.php?src=http://menversus.com/images/1znn70p.jpg&size=400x1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 kermit said: noyanmıymış bu ? bütün psikolog, psikiyatrları falan parmağında oynattığına göre o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Son episode olmamış bence. Zaten yarısı badigarda nasıl içeri girmek için dil döktüğüyle geçiyor, kalan yarısında da sınırlı aksiyon dönmüş. İkinci kısımda belki olaylar gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 giriş-teknoloji gelişme-elizabet sonuç-mükemmel adamım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Rewendor said: Son episode olmamış bence. Zaten yarısı badigarda nasıl içeri girmek için dil döktüğüyle geçiyor, kalan yarısında da sınırlı aksiyon dönmüş. İkinci kısımda belki olaylar gelişir. Son episode gündemden dolayı yazdım sadece ama pek bir numarası yoktu. Aslında bu yan hikayeler yerine ana hikayeye geri dönsem güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar