Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gözünü silkeletsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hea biyikmiş biyik denen şeyi takmayın ya, sizin attığınız mesajdan bir tane kelime seçip onun üzerine saçma sapan mesajlar atar kendisi, ki bu konuda da bu geleneğini bozmamış sanıyorum kendisi aslen ermeni, pkk ilk eylemlerini yaparken ermeni tehciri sırasında ermeni konvoylarına saldıranların köylerini seçip oralarda kaltiam yapmıştı (evet, unutmazlar kendilerini kimlerin kestiğini), kendisine biyik diyen bu kişi de pkk sempatizanı, sanıyorum aslen ermeni, kürtçe de bilmiyormuş, artık nasıl kürt oluyorsa öyle hedef seçtiği insanları küfür ettirmeye çalışıyor böyle davranarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mc_Lovin said: hea biyikmiş biyik denen şeyi takmayın ya, sizin attığınız mesajdan bir tane kelime seçip onun üzerine saçma sapan mesajlar atar kendisi, ki bu konuda da bu geleneğini bozmamış ben ayni bu taktikle, hatta arada abartip gotumden element uydurarak henuz gelmeyen cevaba alakasiz cevap yazarak 3 sayfa savastim bununla. cok eglenceliydi. herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bıyık said: Ne biçim yetiştirmişsiniz beni, kimse sevmiyor!!! Kimse aşık olmuyor bana!!!!! Abi bu adam niye bütün postlarında aynı şeyi yazıyor ki? Bana mı öyle görünüyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Fistik atiyorsunuz geliyor o da atmayin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 quixef said: Bıyık said: Ne biçim yetiştirmişsiniz beni, kimse sevmiyor!!! Kimse aşık olmuyor bana!!!!! Abi bu adam niye bütün postlarında aynı şeyi yazıyor ki? Bana mı öyle görünüyor acaba? galiba sen öyle birisin, benim üstümden viral yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Nekro said: Fistik atiyorsunuz geliyor o da atmayin abi olur mu ya devletimize laf atıyor, biz türk devletini korumakla yükümlüyüz dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: quixef said: Bıyık said: Ne biçim yetiştirmişsiniz beni, kimse sevmiyor!!! Kimse aşık olmuyor bana!!!!! Abi bu adam niye bütün postlarında aynı şeyi yazıyor ki? Bana mı öyle görünüyor acaba? galiba sen öyle birisin, benim üstümden viral yapıyorsun. İlgili sözün kaynağı~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 benimle uğraşcağınıza karı kız seksleyin ya derdiniz mi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tam kürt ya seksleyin nedir kibar ol biraz ayı hani kadın erkek eşitliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kadin erkek esit degil kadin ustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 normal ban kesmez bunu. attığı mesajlar kendinden başkasına görünmesin ban var mı ban ? perma olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hellban senin dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Jaegerjaquez said: hewal of terrör http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120401180344/wowwiki/images/c/c0/Ability_warlock_howlofterror.png olm bu çok iyi espriydi niye kimse gülmedi lan çok umutluydum bundan :( ipucu: howl of terror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Açıklayınca da bütün havası kaçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 şu adama ne derseniz deyin self justification için bir laf edecek niye kasıyorsunuz hala anlamadım. Bu adamın kalkıp "lan aslında siz haklısınız galiba" demeyeceği bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Napolyonn said: rahatsız oluyorsanız Biyik'ı görmezden gelirsiniz ve şikayet tuşuna basarsınız. ufak veletler gibi 'işte bu yaptı' diye parmakla gösterip mahallenin abisine dövdürmeye çalıştıkça adam daha sempatik gözüküyor insanların gözünde. belli konularda adminlerin "burası o kadar da demokratik bir forum değil" mesajı verdiği yerde bu adamın da gitmesini istememiz saçma değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yasakçı zihniyet her şey süt limanken değil böyle anlarda belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Adamın alt hesabına cevap veriyorsunuz ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Gün gelecek gücünüz varken banlamadığınıza pişman olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Asteroth, söylemek istediğimizi söyledikten sonra fark eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ne alt charı ne üst charı ya. böyle dedikodular yayıyorsunuz sonra millet forum dışından basın açıklamaları falan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 öff resmen zorla adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz. herif cevap veremediği şeyleri direkt olarak es geçiyor sonra konuyu başka yere çekip, sıçtığı yeri es geçtiriyor. siz de bunu hep yutuyorsunuz, bırakın tek başına oynasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 millete es gecin diyip kendisinin yardirmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Zamanında sir vardı burada. Herifin yazacak yüzü kalmadığından biyik ismiyle yazıyor olabilir. Tarzları aynı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar