bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 adama ırkçılık yapıyor diye demediğini bırakmayıp sonra terrör propagandası yapmak, priceless. gereğini yapmazlarsa ben gereğini yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://www.videoseyret.org/vidresim/osman-pamukoglu-kurtce-egitim-olmayacak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bitirmişiliği var, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 silah zoruyla kürt hareketinin bitmeyeceğinin kanıtıdır bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Glatheros said: Biyik said: maruz kaldıklarını bilmem ama maruz bıraktıkları ortada. tsk ve tc'ye diz çöktürdüler. Biyik said: pkk silah bırakmadı zaten. enayi değiller tsk'ye tc'ye güvenecek kadar. Biyik said: ne militarizmi. bizimkiler gerilla asker değil. askerlik zorunluluk üzerinden işler. gerillalar kendi özgürlükleri için mücadele ediyorlar. Adamın şu üç yazdığı da TCK kapsamında suç. Artık banlayın lütfen. Daha fazla tahammülü olmaz bunun. SSG'nin böyle şuursuzlar yüzünden hala başı ağrıyor uyandırıyım. şu anda devlet olarak bu şuçlarla ilgilenmiyoruz, ama o günleri de görmek dileği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kürt hareketi dediğin kaçak elektrik falan mı? öyleyse evet silah zoruyla bitmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 temsili idam töreni düzenleyin bence. ancak öyle içiniz rahat edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Feamer said: şu anda devlet olarak bu şuçlarla ilgilenmiyoruz, ama o günleri de görmek dileği ile... yok ya çatır çatır dava açıyorlar araya bide tayyip mayyip ekle gör lol bana bile açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 forumdan siktir etsinler yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 maketini yapıp yakalım. neye benziyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Flassh said: Feamer said: şu anda devlet olarak bu şuçlarla ilgilenmiyoruz, ama o günleri de görmek dileği ile... yok ya çatır çatır dava açıyorlar araya bide tayyip mayyip ekle gör lol bana bile açtılar ne diye dava açtılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Admin kalmadı ki forumda bunu şutlasın, Şükrü falan admin olsa en güzeli 7/24 görev başında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 banlayın abi bölücü unsurları forumdan başınız çok ağrır söliyim. aşağıdaki kargacık burgacık yazılarda kurtaramaz g.tünüzü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben admin olsam forumda 5 kisi kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bir sen bir ben bir de saeros. Diğer ikisi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hepsi kadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 xaenin'e verin abi adminliği kökünü kurutsun şöyle tiplerin. herif gelmiş terrör örgütünü övüyor. şaka mıdır nedir. okumuşu da bu kadar oluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ya ama o terör örgütünü övüyor :((((( hahaha hemen devlet ağzı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 rte ye duat hala konuşa biliyorsun, yoksa bitmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Certhas said: Flassh said: Feamer said: şu anda devlet olarak bu şuçlarla ilgilenmiyoruz, ama o günleri de görmek dileği ile... yok ya çatır çatır dava açıyorlar araya bide tayyip mayyip ekle gör lol bana bile açtılar ne diye dava açtılar? tayyipe küfür etmişim incide diye gerçi dava acılmadı da, emniyete cagırdılar ipden bulduk dediler, lol dedim ben değildim cart curt bi daha ses cıkmadı gerçi tece bu belli olmaz 5-10 yıl sonra coluk cocuga falan karısınca atarlar artık hapse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bingildak said: xaenin'e verin abi adminliği kökünü kurutsun şöyle tiplerin. keşke ama vermezler. yönetim çok ketum. önceki nesil çoluğa çocuğa karışınca bıraktı devretti ama şuankiler pek foruma uğramasa bile aktif birine yetki vermeye hala istekli değil. istekli olsalardı, forumu düşünselerdi beni knight online bölümüne başgan yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kasap et derdinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dikkat edin yaşadığımız zaman normal zamanlar değil. keyword sistemiyle çalışıyorlar sanırım tüm ağları tarıyorlar küfür varsa fişliyorlar. ahtapot devreye girdi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Lan biz k*rt yazdık diye ırççı olduk, herif ıslak rüyalarını yazıyo ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Feamer said: Glatheros said: Biyik said: maruz kaldıklarını bilmem ama maruz bıraktıkları ortada. tsk ve tc'ye diz çöktürdüler. Biyik said: pkk silah bırakmadı zaten. enayi değiller tsk'ye tc'ye güvenecek kadar. Biyik said: ne militarizmi. bizimkiler gerilla asker değil. askerlik zorunluluk üzerinden işler. gerillalar kendi özgürlükleri için mücadele ediyorlar. Adamın şu üç yazdığı da TCK kapsamında suç. Artık banlayın lütfen. Daha fazla tahammülü olmaz bunun. SSG'nin böyle şuursuzlar yüzünden hala başı ağrıyor uyandırıyım. şu anda devlet olarak bu şuçlarla ilgilenmiyoruz, ama o günleri de görmek dileği ile... Yanılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar