Law Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bence iyi oldu, expansion gelince tekrardan farmalr başlar (herhalde gelir) en azından bir an önce herşey düşsünde coşa coşa t6 yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 2.1'e hazırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 2.1 de ne olacak ki yeni bişiler mi eklenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 greater rift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Greater rift nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 normal riftlerden key elde edip açıyorsun sanırım öyle bir şeyler planlıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 büyük rift. yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yav bazen iyi leg düşüyor, 3 yeşil 5 6 leg vs ama, işe yarayan yok ya.. wizarda tal rasha için 2. parçayı reaper geldiğinden beri ilk kez düşürdüm.. o da source.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oh be kalıcı olmasaydı oynamayacaktım kesin. Gerçi yine bir süre sonra muhtemelen azaltırımda bir yığın insan buff bitimi son diye bakıyordu =D Güzel karar tebrik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 2.1 patchle yine bir yığın yeni item sistem özellik hede gelcek. Daha ladder gelcek falan. Yine aylarca gameplay garanti aslında. Ne biliyim o kadar sövüyoz ediyoz da blizzarda, öteki tarafta aynı fiyatlara satılan ne AAAlar patlıyor ediyor veya çıktıktan iki gün sonra hype durunca kimse yüzlerine bakmıyor. biri watchdogs mu dedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ben rosla başladım D3e, verdiğim paranın karşlığını aldım helal olsun adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 barbarımla level 46 oldum. 5k damage ile oynuyordum iki tane legendary silahla. 46 oldum kasada şu vardı onu taktım şuan 25k dmg var asdfgh master dificulty de tek ata ata gidiyorum. http://i.imgur.com/1w8BBjz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi 1-60 arası bosslar ilk öldürüşünde 1 tane legendary otomatik düşürüyor zaten bitirip quest reset yapınca yine düşürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar