haydari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bence son çıkan iphone veya galaxy ile vasat bir pc standart donanım. laptoplardan nefret ediyorum. tabletten daha çok. dijital kalem kullanan çizimci isen belki başka şeyler düşünülebilir. iş yerinde i7 laptopum var ondan nefret ediyorum evde amd 250 pc 5-6 yaşında her derde deva. akıllı telefonsuzluk saçma bu devirde. ----- uyduruk bir telefon alıp kafa bulmaya giderken sim kartı takabilirsin. o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bende de yok. Pahalı, amacına uygun kullanılması için genellikle çok büyük, aktif kullanabilmek için şarj aletinin de yanında taşınması gereksinimi.. Uzuyor gidiyor. Ne biliyim. İzmir'de İstanbul'daki gibi abzürt bir trafik problemi de yok. Yolda sıkılıp bir şeylerle uğraşma ihtiyacı hissetmiyorum. Hala 5800 kullanıyorum ancak internete girilmiyor.(Yaklaşık 1 yıldır bozuk) İğrenç ötesi, sararmış kararmış bir kılıfı var. Arada diyorum "Lan zaten konuşmaktan başka bişe yaptığım yok. Gidiyim ucuz yollu pandawille çinden singapurdan getirteyim." Sonra gümrükten geçecek geçemeyecek zırvasıyla uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 heartstone un basindan kalkmayinca ihtiyac duymazsin tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 denmemiş ama Lumia alin ajgdfkagjsdakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Lumia 625 yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Esh said: Lumia 625 yeterli mi? yetmez, ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Xperia go vardı 1 ay önce sinirlenip dolaba fırlattım geberdi. 1 aya yakın telefonsuz takılıyorum. Tuhaf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Aramak ve gerekirse mesaj çekmek yetiyor bana bir de pili uzun gitsin yeter. Ekranı pörtleyen 8 senelik Philips'i bir sene önce Nokia 112 ile değiştirdim. Radyosu da var yetiyor bana şehirde. Şarjı da konuşmayınca 1 ay gidiyor. Ortalamam 20 gün benim. Akıllı telefonlar pahalı, o kadar paraya daha yararlı şeyler alınır, ufak ekranlara sürekli bakmayı da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 sonra 50-60 yaşındaki insanlara niye bu kadar eski kafalılar diyip anlam veremiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Akıllı telefon pahalı diyen arkadaşlar, kazandığınız paraları nereye harcıyorsunuz? Alınabilecek daha mantıklı şey ne mesela akıllı telefon yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ekmek süt makarna domates peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Holy said: Akıllı telefon pahalı diyen arkadaşlar, kazandığınız paraları nereye harcıyorsunuz? Alınabilecek daha mantıklı şey ne mesela akıllı telefon yerine? tatil, müze, sinema festivali, eğlence, kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 EĞLENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 karıya kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Holy said: EĞLENCE. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 "televizyonu neden izliyorsunuz ki, radyo diye birşey var" gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Akilli telefon neden gerekli ya da akilli telefon olmazsa bunlari nasil yaparim bilgisayarimin basinda degilken: Mail (cok onemli bu, surekli gelip giden postalar var. Arkadaslar, hocalar, is...) WhatsApp (Kimse ile bireysel konusma icin kullanmiyorum ama grup ozelligi gerekli cok, projeler, 3-4 kisi ile yapilan isler...) Skype (Yurtdisi ve yurtdisi sabit hatlari Microsoft Office'in ucretsiz 60 dakikasiyla aramak icin) Takvim (Olumcul bu da. Neredeyse yapilacak her seyim orada yazili. To-do gibi seyleri de buna dahil ediyorum ben) OneNote (Not defteri iste) Two-Factor Authenticator (Bu olmadan internet haram zaten) Cloud Sync (Ne zaman OneDrive ya da ownCloud'da duran dosyalar gerekecek belli olmuyor hic) IsCep (Epey ise yariyor bu da) Wikipedia (Ne zaman gerekecegi hic belli olmuyor ama en cok kullanilan programlarindan biri telefonun) Muzik (Deezer ve satin aldigim albumlerin hepsini yanimda tasiyor ve dinliyorum) Hot Spot (Bunu da cok kullaniyorum, public wifi kullanmayi sevmiyorum, gerektiginde acip baglaniyorum kendim dizustunden) EGO (EGO'nun programi Ankara'nin en yararli seylerinden biri) Facebook (Sadece mesajlasma icin ve eventler icin kullaniyorum ama mesaj olayinin cebe gelmesi faydali oluyor) Office (Cok fazla word dosyasi geliyor bana, Windowd Phone epey faydali oluyor bu konuda. LastPass (Kendi bilgisayarimin basinda degilken bu olmadan hic bir yere giris yapamam, hic kullanmasam da guvenligin icine sicilir zaten) Camera (arkadasla otururken filan resim cekmek istiyor insan) Magic The Gathering Tools (Her zaman kullaniliyor bunlar da) Haritalar (Bilmedigim bir yere giderken olmazsa olmaz. Otobuse binip, girecegim yeri isaretleyip, yaklastigimda inmek filan iste, uzun yolda da kullanisli oluyor cok) Audible (Kosarken, otobusdeyken, yorgunken filan kitap dinlemek icin) Epey ise yariyormus yahu bunlar. Bunlarin disinda aptal telefonlarin da yaptigi alarm, telefon, telefon rehberi, radyo, sms ve hesap makinesi islemlerini de goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Holy said: Akıllı telefon pahalı diyen arkadaşlar, kazandığınız paraları nereye harcıyorsunuz? Alınabilecek daha mantıklı şey ne mesela akıllı telefon yerine? O kadar çok şey var ki ? Ama tabi para senin paran, istersen 5000 tl bayılırsın bir telefona kim ne diye bilir ki ? Senin paran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Holy said: Akıllı telefon pahalı diyen arkadaşlar, kazandığınız paraları nereye harcıyorsunuz? Alınabilecek daha mantıklı şey ne mesela akıllı telefon yerine? Şahsen akıllı telefon parasına müzik aleti almayı tercih ettim. Mesela 2500 liraydı o zamanlar Iphone 4S, ben gittim 2200 e Nord Lead 2X synthesizer aldım. Benim için daha kullanışlı ve faydalı oldu. Vokal olsam Voicelive II alırdım, yine de daha faydalı olurdu. Bence pahalı. Benim iş akışımda yeri yok. Sizin varsa ve faydasını görüyorsanız kimse bir şey diyemez. Bana gereksiz geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Yukarda yazdiklarimi yaptigim akilli telefona 600TL verdim ben, Lumia 620. Oyle 2000TL vermek bence de sacma ama yaptigin ise kiyasla 600-700TL iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar