Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babamı sevmiyorum

cimbom

Öne çıkan mesajlar

bck said:

"Tatar Ramazan" said:

İlerde geçer, çok kafana takma şimdi.
http://4.bp.blogspot.com/-WEPt7iJJBd4/UvpqW_m5WzI/AAAAAAAAADY/wymC7cdotys/s1600/babam+her%C5%9Feyi+bilir.jpg

inanılmaz dogru

Çok romantikçe olmuş vede nasıl desem tamamen babasının izinde giden bir adam için geçerli olur bu. Yani onun değer yargılarına sahip onun düşünce yapısına sahip biri için.

Babama danışabileceğim konular onun fikri olduğu konulardır. Buda nedir aile hayatı evlilik vs yada ne bileyim, toprakdan anlar, araziden anlar gayrinemkulden anlar, tarımcılıkdan anlar vs.

Bu konularda işim düüşerse elbette danışırımda yoksa herşeyi biliyormuş gibi bir yanılgı 5 yaşında mantıklıda, 50 veya 60 ına gelen adam bunu diyorsa o adam zaten o haeln 5 yaşındadır.

Babamda işte herkes gibi biri, kendince doğruları olan ve o yönde ilerleyen ve bir fikri olan biri, sorun benim doğru ve düşüncelerim onunkiyle tamamen aynı değil ki seçimlerimde ona danışayım veya herşey bilsin.

Baba sevgisi ile önplana çıkarılmış ve yazılmış ve diğer bütün genellemeler gibi yanlış olan bir genelleme vs vs. Aynen bu yaptığım genelleme gibi heh.
Sosyal ağlarda paylaş

hass sayfa başı. afişe olduk.

off ağlama duvarı gibi olmuş lan. esra ceyhan mı ne vardı o programa benzemiş topik. ben de anlatayım bişiler o zaman.

babama geçmişten gelen bir öfkem var bir türlü yenemedim bunu. türk filmlerindeki alkolik baba figürü benim babayı anlatır az biraz.

çocuk yaşlarımda iken babam alkollü gelirdi eve kavga gürültü bitmezdi evde. nedensiz yere anneme bağırırdı falan. o günleri yaptıklarını hiç unutmam. akşamları iş çıkış saatinde eve gelmeyince korkmaya başlardım acaba kaçta gelecek ve gelince ne olacak o yaşımda dua ederdim, gelip hemen uyusun diye ama hiç öyle olmazdı.

alkolü bıraktı ama çocukluğumda yaşadıklarım aklımdan hiç çıkmaz.

üniden bu yana babamla konuştuğum kelime sayısı sınırlıdır. hala da öyle. pek konuşmayız, konuşursak da kavgaya gider sonu o yüzden muhabbete girmem pek.

ama babadır işte paraya vs ihtiyacı oldumu elimden geldiğince yardımcı olurum vs. saygısızlık yapmamaya çalışırım. sonuçta inançlı bir insanım ve beni yaratan, anne-baba hakkını çok önemli görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla baba candır kandır! benim peder,ben 18-19 yaşlarındayken vefaat etti. haliyle tam serserilik ve uçkuru düşük yaşlar da olunca ,elimizden tutan olmadı :) bugün 31 yaşında halen daha bir işte tutunamayan, adam akıllı bir meslek sahibi olamamış bir adam haline dönüştüm.

Babalarınızın kıymetini bilin! ha adam elinizden tutmuyor destek olmuyorsa baba demenize gerek yok zaten.

Akıllı adamsan babaya da gerek yok zaten. Ben salaktım mesela böyle oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babamda ben 9 yaşındayken vefat etmişti (şu an 30 yaşındayım) alkol kadın falanda vardı hatırladığım kavga vurdu kırdı vardı hep, çocuklarını çok severdi ama. Oda mesela rahmetli annesinin vefatı ve babasının yaptıkları çok etkilemişti. İster istemez onun hareketleri de bizi etkiledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...