Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 sky 60 kere shaman 50 kere razor 60 kere picklendi ne 20si? lycanın arkasından da banda tinker geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Lectre said: abi sanki yavaşladı bi oyun, alan çok genişledi, objeleri görmek zorlaştı gibi. bana öyle geliyor olabilir tabi. hani bok atmaktansa sizin görüşlerinizi sorayım dedim. başlık seçimime ben sokarım bu arada np. objeleri dota1 e göre daha iyi göruyorsun belli durumlarda dezavantaj bu misal dota2 techiesı kamyon kadar yapmıslar dota1 de heroyu göremezdin neredeyse, o yüzden hiç beğenmedim dota2 techies modelini yavaşlamadı dota1 ile aynı hatta ilk cıktıgında cok tartısmasını yapmıstık o sıralar honla karsılastırıp honun hızı malum hızlı olaydı daha iyidi bence de ha source motoru ve steam öküzgibi kasıyor performans yerlerde o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Lectre said: arkadaşlar selam, dotayla başladık herkes gibi oynadık 4 yıl kadar falan ama sonra lol baya bi facepaced user-friendly ne bileyim mekanikler falan daha hızlı derken lole döndüm, bu kararımı sorguluyorum bu aralar bilemedim, biri içimi rahatlatacak bir şey söyleyebilir mi dotayla ilgili, cidden source engine'in oyunu bitiridiğini düşünenlerdenim. Zorlamayin abi iste lol>dota. Ha oyuncu kitlesi dersen is degisir mi degisir ama sole bisey olur : lol=dota. Hangisinden keyif aliyosaniz onu oynayin sallayin baskalarinin Dediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 underageler için lol > dota )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 nasıl berbat bir turnuvadır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 pool sadece yeni herolar oldugu icin genislemis hissi veriyo ama alakası yok. sonucta 2 sene once antimage pickleniyordu. bırak ti i ben all pickte anti mage i gormeyeli 6 ay oldu. bazı herolar iyi bazı herolar kotu oluyor ayrı mesele. ama kimini kral kimini iti gotu yaptıkları icin pool dar. bayagı dar. 10 hero secmemis olabilirler ama rakibi ters kose yapar mıyız diye denenen 20 tane hero nun 1 er kez picklenmis olmasının pool u genis kıldıgını soylemek komik olur. fnatic dısında meepo pickleyen yokken(belki vardı gecen sene yoktu en azından) cıkıp da "meepo competitive oyunlarda pickleniyor be" demek komik olmuyor mu sadece 1 takım ve 1 oyuncu onu oynayabiliyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 kami said: hiçbir saygım yok ya şu takımlara hero pool 20den ibaret resmen. her maç aynı pickler banlarda hep aynı banlar. yeni bir şey denemeye çalışan yok hiç yeni bir şey olmamasını, sıkıcı olmasını geç, oyunlarda bariz meh oynanıyor. noob noob hatalar yüzünden milyon tane throw dönüyor. izleyicileri eğlendirmenin 1. planda olduğunu unutmuş bunlar yok kaç milyon dolar ödülmüş filan bir izleyici olarak bu benim umrumda değil inanılmaz overrated bir turnuva şu. turnuvanın hero poolu kısır kaldı biraz o konuda haklı sayılrısın ama pro turnuvaların hiç birinde esport olsun olmasın seyirciyi eğlendirmek olduğunu sanmıyorum amacın 10m var işin ucunda hehe, singsingin eski wodlarını izleyebilirsin çok eğlenmek istiyosan, ödül tabiki senin umrunda değil senin cebine girmicek çünkü o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 oyuncular dusunmek zorunda degil tabiki ama yarısmayı yaratanların dusunmesi gereken bisey o. 2 kuralı degistirirsin rat dota yapmak zorlasır mesela. rat dota izlemekten tiksinmeyen oldugunu sanmıyorum. navi alliance macını izleyen herkes bitsin yeter diye bagırıyodur evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 madcow said: pool sadece yeni herolar oldugu icin genislemis hissi veriyo ama alakası yok. sonucta 2 sene once antimage pickleniyordu. bırak ti i ben all pickte anti mage i gormeyeli 6 ay oldu. bazı herolar iyi bazı herolar kotu oluyor ayrı mesele. ama kimini kral kimini iti gotu yaptıkları icin pool dar. bayagı dar. 10 hero secmemis olabilirler ama rakibi ters kose yapar mıyız diye denenen 20 tane hero nun 1 er kez picklenmis olmasının pool u genis kıldıgını soylemek komik olur. fnatic dısında meepo pickleyen yokken(belki vardı gecen sene yoktu en azından) cıkıp da "meepo competitive oyunlarda pickleniyor be" demek komik olmuyor mu sadece 1 takım ve 1 oyuncu onu oynayabiliyorken. dün burning antimage aldı, bugün arrow meepo aldı. Tabi ki bazı herolar çok bazılar az seçiliyor da, bu akım yani her spor dalında olur. Ama net olarak ti2'den bu yana alınan hero'lar ve dizilimler çeşitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Jaegerjaquez said: kami said: hiçbir saygım yok ya şu takımlara hero pool 20den ibaret resmen. her maç aynı pickler banlarda hep aynı banlar. yeni bir şey denemeye çalışan yok hiç yeni bir şey olmamasını, sıkıcı olmasını geç, oyunlarda bariz meh oynanıyor. noob noob hatalar yüzünden milyon tane throw dönüyor. izleyicileri eğlendirmenin 1. planda olduğunu unutmuş bunlar yok kaç milyon dolar ödülmüş filan bir izleyici olarak bu benim umrumda değil inanılmaz overrated bir turnuva şu. turnuvanın hero poolu kısır kaldı biraz o konuda haklı sayılrısın ama pro turnuvaların hiç birinde esport olsun olmasın seyirciyi eğlendirmek olduğunu sanmıyorum amacın 10m var işin ucunda hehe, singsingin eski wodlarını izleyebilirsin çok eğlenmek istiyosan, ödül tabiki senin umrunda değil senin cebine girmicek çünkü o para Abi bu oyuncularında suçu değil zaten oyunun suçu, competitive oyun izleyeni eğlendirmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 icefrog her zaman oyunu daha iyi hale getirebilir tabi ama oyuncularda suc aramak mantıksız bence adamların işi bu sonucta sabah akşam team composition düşünüyolardır deniyolardır oyuncularında aynı heroları sürekli oynamak istediklerini sanmıyorum arka arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 tum turnuva boyunca 1 kez secilen hero pool depth sayılmaz diyorum sen 1 kere secilen antimage ve 2 kere secilen meepo ile ornek veriyorsun ki ornegimi gecen seneden verdigimi soylememe ragmen cıkıp ordan ornek veriyorsun. hakkaten eldar mantıgı ne kadar yanlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bu arada rat dota izlemeyi 2 saat farm yapılan oyunlara izlemeyi tercih ederim sürekli bi aksiyon sürekli bi mindgame dönüyor daha ne istiyonuz la??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Flassh said: underageler için lol > dota )))) Espri yetenegini gelistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ya mesela her defensive songda song un cd si artsın 1 dakikada bir spamlenip kacılamasın. direk alliancein cirkinligini durdurursun. daha once de naga cirkinligi mambo combo vardı onu bozmak icin darkseeri itin gotune soktular ti4 te daha gormedim mesela. 3 te de yoktu sanırım. gecen sene mesela phantom + keeper kombosu cirkinligi vardı bu sene o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 lol seviyesindeyaptımiştelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Jaegerjaquez said: bu arada rat dota izlemeyi 2 saat farm yapılan oyunlara izlemeyi tercih ederim sürekli bi aksiyon sürekli bi mindgame dönüyor daha ne istiyonuz la??? twistleri eksik bence, sc2 daha iyi o konuda, yoksa güzel izlemesi oha dediren kombatlar olmuyor değil, sadece son zamanlarda avantaj kazanan pek kaybetmiyor oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bence şuan navi alliance macı çok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 naga vs. pl+kotl gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 abi nesi eglenceli naga illusion spamledi son 25 dakikadır. bunun dısında zaten 1 dakikada bir song basıp kacıp song basıp kacıp durdular her 5 dakikada bir "risk" alıp ittiler bb oldugu zaman? bu mu eglencli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 belki dediğini yanlış anlamış olabilirim, ben sadece çok hero'nun alındığını vurgulamak istemiştim. Daha çeşit olsun dersen ok, ancak TI2'ye göre aynı kaldı diyorsanız o hatalı, bildiğin oldukça çeşitlendi pick'ler, TI2'ye göre. Bir de skywrath yoktu son anda peydahlandı, 1 yıldır sürekli skywrath izliyor da değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Flassh said: bence şuan navi alliance macı çok eglenceli aynen gayet sağlam maçtı güzel bi finish oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 na'vi alliance maçı türü maçları ben de beğeniyorum 100 dakika olmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 navinin acı cekmesi hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 nesi saglam bi finish oldu ya? dakika 40 tan sonra alliance sadece itti iluzyonla. 5 dakikada bir buyuk kombata girdiler onun dısında en kucuk riskte song basıp kactılar. naga yı oyundan silseler uzulmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar