Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genetik saç dökülmesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam. Öncellikle biliyorum bunun saç ektırmek dışında bir çaresi olmadığını. 17,5 filan yaşındayım ama sağ ve sol taraftan dökülmeye ve açılmaya başladı saçlarım. Ortada az çok kaldı sadece onlarda 1-2 yıl sonra veda eder herhalde. Sizce ne yapayım uzun tutmaya filan mı çalışayım yoksa kısaltma ya da kazıtma filan mı yapsam? Resim atabilirim ama tipim çok op olduğundan dolayı çekinmiyor değilim az. Eheheheh saygılar.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

Anelor said:

Ryzer said:

17,5 filan yaşındayım

gerisini okumadım

kıyamams ya liseli dimi

liselilik değil ki "17.5 filan" nasıl bir yaş tarifidir filanlı yaş mı olur
Mesaj tarihi:
Devamlı kısa saç, 3 numara 5 numara hep.

Saçınızın döküleceği varsa da o dökülene kadar geçicek vakti epeyce uzatır. Bizim bölümde bir arkadaşla sen okul bitene kadar kel olursun diye dalga geçerdik, kaç sene geçti herifin sadece o yanlarındaki açıklıklar döküldüğüyle kaldı, hala kel olmadı hepimizi g*t etti.
Mesaj tarihi:
Koç burssuz kafa tasınız ve kürt sakalınız varsa braun cruzer'la türk kızının hayalindeki erkek olabilirsiniz 10dk içerisinde. Hatta yanlardan açılıyorsa artı puanı var.

Ha benim gibi seksi kıvırcık saçlarınız varsa uzatın. Analı kızlı geliyorlar saçlarımı uzatınca.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

alnını çekmişsin.

pek fotoğrafım yok. makine filanda yok :/. sol ve sağ taraf gitti işte ortada azcık bi şey kaldı. Ketoral kullanıyorum şampuan olarak birde.
  • Yeni Oluştur...