Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Selam. Öncellikle biliyorum bunun saç ektırmek dışında bir çaresi olmadığını. 17,5 filan yaşındayım ama sağ ve sol taraftan dökülmeye ve açılmaya başladı saçlarım. Ortada az çok kaldı sadece onlarda 1-2 yıl sonra veda eder herhalde. Sizce ne yapayım uzun tutmaya filan mı çalışayım yoksa kısaltma ya da kazıtma filan mı yapsam? Resim atabilirim ama tipim çok op olduğundan dolayı çekinmiyor değilim az. Eheheheh saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 burda herkes olgun fotoğrafla dalga geçen olmaz, fotoğrafsız da şöyle böyle yap denmesi zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ryzer said: 17,5 filan yaşındayım gerisini okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 minoxil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 WaNTeD said: burda herkes olgun fotoğrafla dalga geçen olmaz, fotoğrafsız da şöyle böyle yap denmesi zor zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 kardeş bi resim at ona göre yorum yapalım yoksa pek inandırıcı gelmiyor daha 18inde saç dökülmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Anelor said: Ryzer said: 17,5 filan yaşındayım gerisini okumadım tam buçuk olduguna eminmisin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 17 de saçlar gittiyse gg kasma hiç jilet vurdur kafaya kelliğe alış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Anelor said: Ryzer said: 17,5 filan yaşındayım gerisini okumadım kıyamams ya liseli dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 WaNTeD said: burda herkes olgun fotoğrafla dalga geçen olmaz, fotoğrafsız da şöyle böyle yap denmesi zor zaten AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 kısa tut saçları yapabileceğin tek şey o bide saç döktürmeyen şampuanlar var onnarı kullan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 17 17,5 yaşında saçım dökülseydi komple kazıtırdım heralde ama bunu niye bize sorduğunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 vivavale said: Anelor said: Ryzer said: 17,5 filan yaşındayım gerisini okumadım kıyamams ya liseli dimi liselilik değil ki "17.5 filan" nasıl bir yaş tarifidir filanlı yaş mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Devamlı kısa saç, 3 numara 5 numara hep. Saçınızın döküleceği varsa da o dökülene kadar geçicek vakti epeyce uzatır. Bizim bölümde bir arkadaşla sen okul bitene kadar kel olursun diye dalga geçerdik, kaç sene geçti herifin sadece o yanlarındaki açıklıklar döküldüğüyle kaldı, hala kel olmadı hepimizi g*t etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 benim kuzenin de belli bir yaştan sonra kellik başladı kendi kendine kazıyor hep bruce willis gibi dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 walla benimde çok kötü değil şu an yane saçlar tepe açıldı sayılır ama 30u buldum ki genetik olarak imkansız diyoduk baba amca dedeler dayılar hep kel cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 kellik çok kötü bir şey değil ya en fazla kazıtırsınız ne olcak? (saçı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ehe benimde saçlar uzun hep tomar tomar saç geliyo ama kırık onlar diye kendimi avutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Koç burssuz kafa tasınız ve kürt sakalınız varsa braun cruzer'la türk kızının hayalindeki erkek olabilirsiniz 10dk içerisinde. Hatta yanlardan açılıyorsa artı puanı var. Ha benim gibi seksi kıvırcık saçlarınız varsa uzatın. Analı kızlı geliyorlar saçlarımı uzatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Biyik said: kellik çok kötü bir şey değil ya en fazla kazıtırsınız ne olcak? (saçı var) sendeki saç bende olsa götüme kadar uzatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 :utandım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Liseye ilk başladığım zamanki hali son hali telefon ya da fotoğraf makinem yok maalesef üsten filan göstermek isterdim de şartlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 alnını çekmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Biyik said: alnını çekmişsin. pek fotoğrafım yok. makine filanda yok :/. sol ve sağ taraf gitti işte ortada azcık bi şey kaldı. Ketoral kullanıyorum şampuan olarak birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Kardeş senin kafa derin dökülmüş saçın değil. Kafatasın dökülmüş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar