Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emlakçılar Allah cezanızı verecek!

fenn

Öne çıkan mesajlar

Ev sahibinin nete koyduğu ev ilanına salça olup aynı evi %10-20 daha zamlı nete koyup ekmek çıkar mı diye beklemenizden nefret ediyorum.

Ev sahiplerinin aklına girip evlerin fiyatlarına zam koymalarını sağlayıp alışverişi tıkamanızdan nefret ediyorum.

Yüksek fiyat yüzünden alıcı bulamayan ev sahiplerinin evlerini satmaktan vazgeçmelerine sebep olduğunuzdan dolayı sizden nefret ediyorum

Metroya yakın diye harabelere dünyanın parasını çekmenizi ve bu eve bakıp ta piyasaların yükseltmenizden nefret ediyorum.

Yüksek fiyat koyup satamadığınız evi sürekli güncelleyerek yeni ilanmış gibi nette gözümüze sokmanızdan nefret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sahibinden bu konuda hic bisi yapmıyo ben ona ayarım
aynı emlakcının 100 tane ilanı var 20 tane evin hepsi 5 er tane
hepsi kadıkoye konmus
evler fındıklıda
ilçe olarak bile maltepeye baglı yane
maltepeninde mantıklı bi yeri değil allahın siktir ettiği iç erenkoyun ustu dagın basında yerler
3 4 defa sikayet etim
sallamıyo sahibinden.com
daha cok ilan daha cok para diyo sadece
Sosyal ağlarda paylaş

emlakçı var, Emlakçı var.

babam uzun bir dönem bu işi yaptı ve dikkatimi çeken hep bu durumun tam tersini uygulardı.

fiyatı makul bir miktar aşağı çekip gayet hızlı bir şekilde satışı yapıyordu.

zaten bu işler için eksperler var.

sikindirik, bakkal tipli emlakçılarla iş yapmamaya çalışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Şartları aşağı yukarı yazdım . O listeye eklemeler yapabiliriz.

P.z.v.ng emlakçı alacağı komisyon artsın diye evi pahalı satmaya çalışıyor sonra satış matış her şey yavaşlıyor veya o nete koydukları ilanların kaç lira aşağısına satılıyor. Ev sahibi kendim satıp koyacağım dediğinde o fiyatlara benzer fiyat koyuyor ve satamıyor haliyle. Emlakçılar yokluyor bunu sürekli sıkışık mı değil mi? Sıkışıksa emlakçı alıyor daireyi fiyatın çok aşağısına ve pahalıya koyuyor ilanı. Böylece piyasayı yükseltmiş oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle bi pislik yapanlari da var,

sahibinden satilik yazisi asilmis eve gidiyolar, kapicidan biz emlakciyiz diyip anahtari alip giriyolar kendi numaralarini asiyolar.

bir de evi gorelim dediginde bu evi baskasindan tutarsan x kadar komisyonu bana odiyceksin diye anlasma yapmaya kalkiyo.

ev sahibi bunlari tutmus zaten falan diye dusunup imzaladin diyelim. ev sahibiyle falan konustugunda is ortaya cikti diyelim. ev sahibiyle anlasip tuttun. mahkemeyle aliyo serefsizler komisyonu.

keywords: maxera gayrimenkul danismanlik incirli caddesi bakirkoy. dolandiricilik hirsizlik serefsizlik dolandirildim maxera emlak
Sosyal ağlarda paylaş

Benim üniversitedeki emlakçı süperdi. Ev sahibini hiç görmedim ben. Belli bi komisyonla tüm işleri emlakçı hallediyordu. Her sıkıntıyı da hallediyordu adam. Zam bile yaptırmadı 2. yıl ödemelerinizi düzenli yapıyorsunuz sıkıntımız yok sizden fln diye.

Tabi 100 emlakçı varsa 2 tanesi böyle maksimum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...