Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurovizyonu drag queen kazandı

Biyik

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

ayrıca o kadar yazıda tek bir cümleden saldırman benim gözümde özel bir amaç için eğitilmiş biri olduğunu gösteriyor.

nickini doge olarak değiştirir misin, sonra siyah--beyaz hayatına devam edebilirsin belki :)

tabii canım, özel kliniklerde "paticiğin birlik ve beraberliğini" bozmak için yaratıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

bi ust iyi de kazanan olmamis pek.

hani adam/kadin/sakal istedigi gibi davraninca ozgurluk onu elestirince homofobiklikmi oluyor onu anlayamiyorum. tek taraflimi bu ozgurluk? o nasil istedigi gibi davranabiliyorsa bazilarininda onu elestirme yakininda gormek istememe ya da uzak durma gibi eylemler icersinde olmasi cok dogal.

unide 1 sene boyunca ev arkadasim gay idi, daha ozgur ve rahat olamam bu konuda, birileri kizmadan diyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

klasik homofobik esprilerine de başladın, tam oldu.
vermedim de senin gibi tiplere inat vermiştir birçok kişi, eminim.

"eşcinsellik hastalıktır" diyen birinden ancak böyle yorum beklenir zaten.

eşcinsellik neden hastalık olarak görülmüyor biri açıklayabilir mi lütfen? seks yapmanın amacı şu dünyaki nihai görevimiz olan dna'yı sonraki nesle aktarabilmektir ve eşcinsellerin bunu başarabildiğini pek zannetmiyorum.bu da eşcinselliğe gayet hastalık yakıştırmasını yapabileceğimizi gösterir.

homofobik falan değilim ama eşcinseller üzülmesin diye de hastalığa hastalık diyemeyecek miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

eşcinsellik neden hastalık olarak görülmüyor biri açıklayabilir mi lütfen?

Freud'a sözü bırakıyorum:

"Homosexuality is assuredly no advantage, but it is nothing to be ashamed of, no vice, no degradation, it cannot be classified as an illness; we consider it to be a variation of the sexual function produced by a certain arrest of sexual development. Many highly respectable individuals of ancient and modern times have been homosexuals, several of the greatest men among them (Plato, Michelangelo, Leonardo da Vinci, etc.). It is a great injustice to persecute homosexuality as a crime, and cruelty too..."

http://psychology.ucdavis.edu/faculty_sites/rainbow/html/facts_mental_health.html

bu linkte de istediğin açıklamalar var.
Sosyal ağlarda paylaş

da bu sonuca ben kendim, başkalarının yardımı olmadan varmış bulunuyorum.

ki ben hastalıktır demedim önceki postlarımda mecvut açıklaması.

herşeyi geçtim, biz vikiye flm girmesini biliyoruz sana gerek kalmıyor o zaman?

hani katkıda bulunduğun herhangi bir şey var mı şurada?

lol.
Sosyal ağlarda paylaş

eşcinselliğin hastalık olmadığını açıklayan akademik bir çalışmayı paylaşıyorum.
sen de eşcinselliğin hastalık olduğunu açıklayan bir şeyler paylaş o zaman?
kendin vardın ama nereden vardın? eski akp bakanından mı vardın bu görüşlere?
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

eşcinselliğin hastalık olmadığını açıklayan akademik bir çalışmayı paylaşıyorum.
sen de eşcinselliğin hastalık olduğunu açıklayan bir şeyler paylaş o zaman?
kendin vardın ama nereden vardın? eski akp bakanından mı vardın bu görüşlere?

ben diyorum ki, eşcinsellik bir hastalıktır demedim.

neresini anlayamadın söyle anlatayım?

yemin ederim kezbanlar gibisin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...