SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sebebi o fiyata gore kalitesiz olmasi. Androidi gercekten kotu. Onun yerine htc var lg var bide One diye bir firmanin vardi ona bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ben kendi adıma kötü tasarımı, malzeme kalitesi ve dandik arayüzü için almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Gecen otobüste fark ettim her 10 kisinin 8'inde Samsung vardı. Bir zamanların Nokia'sı gibi oldu alet. Ama Nokia kaliteydi bunun her seyi bariz dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 LG G2 derim başka da bir şey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 di said: cyanogenmod kurarken ve kaldirirken backup/restore gerekiyor mu mevcut data ve app'ler icin? kurarken zaten data wipe/ factory reset atiyorsun hersey gidiyor. O yuzden oncesinde backup almak gerekiyor. app ler rehber falan hepsi gidiyo. bir galeridekiler gitmedi bence fotolar muzikler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 al samsung'u cyanogenmod kurarsın diyenler olmuş. Yazılımı da para veriyorsunuz. O CM release'leri de nightly, experimental vs vs. Sıkça stable release bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 comic sans'tan bile daha kötü comic sans çakması fontu yüzünden almıyoruz misal. o nasıl bir çirkinlik, insanlar nasıl kullanıyor hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 yoo cyanogenmod beles ki. Birde stable versiyonu cikiyor. Eski surumu oluyor o ayri. En guncelini takip edicem diyorsan tabi nightly updateleri falan takip etmek gerek. ben 9 mu 10 mu ne kurmustum 6 ay once falan bir daha hic ellemedim mis gibi kullaniyorum. Bir kere sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 çok hit or miss ürünleri 2 monitör aldım. biri yıllarca tık demedi hala da çalışıyor, diğeri garantisi bittiği gibi bozuldu ve adamlar tamirine yeni monitörden fazla para istiyor aynı telefondan iki tane aldım biri kendime biri hatuna. onunki cillop gibi, benimkine 2 kere format atmak zorunda kaldım bir daha samsung ürünü almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 LG de kötü. G2'nin yazılımı çok mu güzel? Xperia'nin da kötü. Şu işi en iyi HTC yapıyor. Sense'in her versiyonu ayri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ahmedinejad said: Gecen otobüste fark ettim her 10 kisinin 8'inde Samsung vardı. Bir zamanların Nokia'sı gibi oldu alet. Ama Nokia kaliteydi bunun her seyi bariz dandik. evet yahu, irili ufaklı tüm modellerinden var çoğu kişinin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Nekro said: yoo cyanogenmod beles ki. Birde stable versiyonu cikiyor. Eski surumu oluyor o ayri. En guncelini takip edicem diyorsan tabi nightly updateleri falan takip etmek gerek. ben 9 mu 10 mu ne kurmustum 6 ay once falan bir daha hic ellemedim mis gibi kullaniyorum. Bir kere sorun yasamadim. Yazılıma da para veriyoruz derken, Telefon alıp CM mi kurayım diyorum :) Telefon out of date olur. Vendor update vermez, ya da çok sıkılmışsındır o zaman CM kur. Fakat alırım CM kurarım demek saçma geliyor bana. Nightly'i de kullanmam açıkçası. Bug doludur. Stable da hep olmuyor. Bak m7 için herhangi bir stable yok. https://download.cyanogenmod.org/?device=m7&type=stable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ShadowFax said: Nekro said: yoo cyanogenmod beles ki. Birde stable versiyonu cikiyor. Eski surumu oluyor o ayri. En guncelini takip edicem diyorsan tabi nightly updateleri falan takip etmek gerek. ben 9 mu 10 mu ne kurmustum 6 ay once falan bir daha hic ellemedim mis gibi kullaniyorum. Bir kere sorun yasamadim. Yazılıma da para veriyoruz derken, Telefon alıp CM mi kurayım diyorum :) Telefon out of date olur. Vendor update vermez, ya da çok sıkılmışsındır o zaman CM kur. Fakat alırım CM kurarım demek saçma geliyor bana. Nightly'i de kullanmam açıkçası. Bug doludur. Stable da hep olmuyor. Bak m7 için herhangi bir stable yok. https://download.cyanogenmod.org/?device=m7&type=stable Ha bide, her yeni release'de wipe atıp öyle flashliyorsun. Dirty flashing'de hatalar veriyor. Telefona kurulamadan, hop yeni release çıkmış tekrar wipe at vs vs edit. güncelleyeceğim diye kendimi alıntılamışım asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 her release de wipe mi ? ben neden wipesız update ediyorum direk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 incremental update paketi çıkarmıyorlar CM için diye biliyorum. Hatta hiçbir custom ROM'un incremental update'i yok. wipe atmadan flashlamaya da dirty flash diyorlar. Sonrasında wifi çalışmıyor, Mobile data çalışmıyor. İlginç ilginç hatalar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 valla CM notification geliyor update var diye basıyosun update ediyor. hiç bi sorun da olmadı 4 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ShadowFax said: al samsung'u cyanogenmod kurarsın diyenler olmuş. Yazılımı da para veriyorsunuz. O CM release'leri de nightly, experimental vs vs. Sıkça stable release bulamıyorsun. Şu işte direkt, niye kasıyorsunuz? Bu işi ne kadar boktan yaptıklarını Note 2'yi aldıktan 3 gün sonra anladım ben, bu cihaza ısınamadım dedim yani, bitti kafamda. Param olsa atar başka bir şey alırdım. Görüyorum ki anlamayanlar, kabul edemeyenler var hâlâ. Birkaç yılda farkına varan arkadaşım var (yazık), bir şey demiyorum o yüzden kimseye. CyanogenMod'un Note 2 için son kararlı sürümünde kamerayı kullanamıyordunuz bildiğiniz. Adamlar bunu bildikleri halde aylarca dokunmadılar duruma. Geçenlerde Nightly'lere 11 sürümleri geldi işte anca. Rom atabiliyorsunuz diye o cihaz iyi olmuyor. Özelleştirmeden ziyade eksiklikleri gidermek, hataları kaldırmak için yapılıyor onlar. Ancak hatalar temizlenirken başkaları da beraberinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hatasız kul olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 WaNTeD said: valla CM notification geliyor update var diye basıyosun update ediyor. hiç bi sorun da olmadı 4 aydır Telefonunda problemler yaşıyorsundur. Ekranı açmak için power'a basınca 700-800ms delay oluyordur. Kamera açılırken zorlanıyordur. Sıkça ram şişip lag oluyordur. Klavye açılırken yavaşlıyordur. wifi'ın unstabledır. Random rebootlar yaşıyorsundur. Böyle bir sürü olası problem sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hiç lag vs olmadı , şişme reboot olmadı 1 kere. bi nightly sürümünde kamera sıkıntısı çıkmıştı ama ertesi gün fixlendi direk. baya baya memnunum ben cm li note2 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hatta cm kurana kadar note 2 yi kenara atmıştım cm le tekrar kullanmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ShadowFax said: Nekro said: yoo cyanogenmod beles ki. Birde stable versiyonu cikiyor. Eski surumu oluyor o ayri. En guncelini takip edicem diyorsan tabi nightly updateleri falan takip etmek gerek. ben 9 mu 10 mu ne kurmustum 6 ay once falan bir daha hic ellemedim mis gibi kullaniyorum. Bir kere sorun yasamadim. Yazılıma da para veriyoruz derken, Telefon alıp CM mi kurayım diyorum :) Telefon out of date olur. Vendor update vermez, ya da çok sıkılmışsındır o zaman CM kur. Fakat alırım CM kurarım demek saçma geliyor bana. Nightly'i de kullanmam açıkçası. Bug doludur. Stable da hep olmuyor. Bak m7 için herhangi bir stable yok. https://download.cyanogenmod.org/?device=m7&type=stable tabi baya manuel oluyor custom rom kullanmaya baslayinca. Takip etmek gerekiyor guncellemeleri falan sikinti olursa. Nightly de bende hic ugrasmadim hergun onla ugrasilmaz. Surekli bir bug fix cikiyor paso report geliyor zaten forumlarda. Alip direk kullanabilsek super olur tabi de o sekilde de kullanilmiyor ama stock baya kotu cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 nighlyle rcyle işi olmaması lazım developer olmayan birinin... stable releaselerde de çok nadirdir problem çıkması. yani rom bazlı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 valla dedigim gibi abi cm9 var bende 6 8 aydir falan kullaniyorum birkac kere kamera crash yedi tilt edip lockscreenden girince acilmiyor falan bazen. onun disinda hic sorun olmadi s3 te. Stock rom emekliyor ama resmen cok kotu harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 slimrom falan deneseydin, gördüğüm en iyi romları bu herifler yapıyordu. bir de rom açısından flashlama süreci acayip önemli. yani wipe atman falan oldukça olumlu etkiliyor flash öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar