Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden samsung almıyorduk?

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

di said:

cyanogenmod kurarken ve kaldirirken backup/restore gerekiyor mu mevcut data ve app'ler icin?

kurarken zaten data wipe/ factory reset atiyorsun hersey gidiyor. O yuzden oncesinde backup almak gerekiyor. app ler rehber falan hepsi gidiyo. bir galeridekiler gitmedi bence fotolar muzikler falan
Sosyal ağlarda paylaş

yoo cyanogenmod beles ki. Birde stable versiyonu cikiyor. Eski surumu oluyor o ayri. En guncelini takip edicem diyorsan tabi nightly updateleri falan takip etmek gerek.

ben 9 mu 10 mu ne kurmustum 6 ay once falan bir daha hic ellemedim mis gibi kullaniyorum. Bir kere sorun yasamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok hit or miss ürünleri
2 monitör aldım. biri yıllarca tık demedi hala da çalışıyor, diğeri garantisi bittiği gibi bozuldu ve adamlar tamirine yeni monitörden fazla para istiyor
aynı telefondan iki tane aldım biri kendime biri hatuna. onunki cillop gibi, benimkine 2 kere format atmak zorunda kaldım

bir daha samsung ürünü almam
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

yoo cyanogenmod beles ki. Birde stable versiyonu cikiyor. Eski surumu oluyor o ayri. En guncelini takip edicem diyorsan tabi nightly updateleri falan takip etmek gerek.

ben 9 mu 10 mu ne kurmustum 6 ay once falan bir daha hic ellemedim mis gibi kullaniyorum. Bir kere sorun yasamadim.

Yazılıma da para veriyoruz derken, Telefon alıp CM mi kurayım diyorum :)

Telefon out of date olur. Vendor update vermez, ya da çok sıkılmışsındır o zaman CM kur. Fakat alırım CM kurarım demek saçma geliyor bana.

Nightly'i de kullanmam açıkçası. Bug doludur. Stable da hep olmuyor. Bak m7 için herhangi bir stable yok.

https://download.cyanogenmod.org/?device=m7&type=stable
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

Nekro said:

Telefon out of date olur. Vendor update vermez, ya da çok sıkılmışsındır o zaman CM kur. Fakat alırım CM kurarım demek saçma geliyor bana.

Nightly'i de kullanmam açıkçası. Bug doludur. Stable da hep olmuyor. Bak m7 için herhangi bir stable yok.

Ha bide, her yeni release'de wipe atıp öyle flashliyorsun. Dirty flashing'de hatalar veriyor. Telefona kurulamadan, hop yeni release çıkmış tekrar wipe at vs vs

edit. güncelleyeceğim diye kendimi alıntılamışım asdad
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

al samsung'u cyanogenmod kurarsın diyenler olmuş.

Yazılımı da para veriyorsunuz. O CM release'leri de nightly, experimental vs vs. Sıkça stable release bulamıyorsun.

Şu işte direkt, niye kasıyorsunuz?

Bu işi ne kadar boktan yaptıklarını Note 2'yi aldıktan 3 gün sonra anladım ben, bu cihaza ısınamadım dedim yani, bitti kafamda. Param olsa atar başka bir şey alırdım. Görüyorum ki anlamayanlar, kabul edemeyenler var hâlâ. Birkaç yılda farkına varan arkadaşım var (yazık), bir şey demiyorum o yüzden kimseye.

CyanogenMod'un Note 2 için son kararlı sürümünde kamerayı kullanamıyordunuz bildiğiniz. Adamlar bunu bildikleri halde aylarca dokunmadılar duruma. Geçenlerde Nightly'lere 11 sürümleri geldi işte anca.

Rom atabiliyorsunuz diye o cihaz iyi olmuyor. Özelleştirmeden ziyade eksiklikleri gidermek, hataları kaldırmak için yapılıyor onlar. Ancak hatalar temizlenirken başkaları da beraberinde geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

valla CM notification geliyor update var diye basıyosun update ediyor. hiç bi sorun da olmadı 4 aydır

Telefonunda problemler yaşıyorsundur. Ekranı açmak için power'a basınca 700-800ms delay oluyordur. Kamera açılırken zorlanıyordur. Sıkça ram şişip lag oluyordur. Klavye açılırken yavaşlıyordur. wifi'ın unstabledır. Random rebootlar yaşıyorsundur.

Böyle bir sürü olası problem sayılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

Nekro said:

tabi baya manuel oluyor custom rom kullanmaya baslayinca. Takip etmek gerekiyor guncellemeleri falan sikinti olursa.

Nightly de bende hic ugrasmadim hergun onla ugrasilmaz. Surekli bir bug fix cikiyor paso report geliyor zaten forumlarda.

Alip direk kullanabilsek super olur tabi de o sekilde de kullanilmiyor ama stock baya kotu cunku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...