DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ota moka 1000 tl den az ceza yazmayan memleket yönetimi bu iş için 300 tl yi uygun görmüş. Vay anasını. Bu rakama duj dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ata eşeğe köpeğe tavuğa ördeğe cansız mankene damacanaya ve bilimum her türlü delikli ev aletlerine yürüyen bir milletin mensubu olmaktan kıvanç duyuyorum. aferin lan böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 fiyat makul cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 isin kotu tarafi o paranin gittigi yer. Barinaklara, dernege yardim olsa eyvallah. Akp'ye harclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Adam sapık druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 E said: bir televizyon kanalını araman yeterli bence. gerisini onlar halleder. haha gel bizim programa çıkaralım seni, fıldır fıldır konu arıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 kavurma said: ata eşeğe köpeğe tavuğa ördeğe cansız mankene damacanaya ve bilimum her türlü delikli ev aletlerine yürüyen bir milletin mensubu olmaktan kıvanç duyuyorum. aferin lan böyle devam. +ağaç+piknik masası+sandalet terlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 pontipati said: fiyat makul cidden Adamın aklına yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Adam 77 yasında hala cinsel olarak aktif mi yani? Keske biraz sabırlı olup sucustu yapsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 olm köpeğe hallenmek nedir ya. 77 yaşına kadar köpeğe mi hallendi bu adam. of düşünmek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aquila said: kopeklerin arkalarina aids sur. ahahahahasjdfgfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Herif sapık işte. Çoluk çocuk o koşu yolunun orada oynuyor. Hadi bu pislik sadece hayvanlara takılıyo. Ama insan tedirgin oluyo, çocukların görmesi bile işin iğrençlik boyutunu anlatır. Suçüstü yapamazdım. Zaten midem kaldırmaz. Ama 77 yaşında aktif mi? Yoksa erkek köpek mi tercih ediyor? Orası muamma tabi. Polislerde ona şaşırdı zaten 77 yaşında nasıl oluyo diye. Dedim ne biliyim adamın cinsel yaşantısı hakkında sunabilecek detaylı bir pawırpoyirt im yok. Ulan yine bana oldu anasını satiim. Git mahkeme vs. uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Kopeklere veriyosa cezayi kopeklerin öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Köpekler tahsilat yapıyorsa şerefsizden, ben öderim. Üff espri bile yapılmıyo konu ile ilgili. İğrenç geliyor işte lam. Böğğğğyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Abi bu kadar az detayla cinsel istismardan nasi eminsin peki ? Belki adam kopek manyagi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 adam 77 yaşında ve düzenli olarak köpekleri toplayıp onlara tecavüz ediyor. peki bir şey soracağım tam olarak penetre ediyor mu? yoksa softcore mu? çünkü sadece okşuyorsa, penisini falan tüylerine sürtüyorsa köpekler bi bok anlamıyordur. köpeklerin canını acıtmadığı sürece tek sorun çevrede adamı görüp travmatik şeyler yaşayacak çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 2.5 aydır izliyoruz. Az detayımı var. Adam trafo arkası, boş bina değerlendiriyor işte. Hayvansever ile sapık arasındaki farkı anlayabilecek yaştayız yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Biyik söyledim o kadar detay bilemem. Ama kesinlikle cinsel taciz ettiği açık. Bunun soft-hard olması meselenin özünü değiştirmiyor ki? Zaten bu sokak köpeklerini besleyen sokak halkı, adamı gayet iyi tanıyor ve nefret ediyor. Onlarında uyarmışlığı var yani. Ama kimse polis vs ile uğraşmak istememiş bugüne kadar. Bende dün dayanamadım artık. Çoluk çocukların oarada oynuyor olması, benim 2 tane çocuğum olması gayet doğal olarak refleks yaratıyor. Suç üstünde yakalasan ne olacak. Fotoğraf-hd kayıt. Bizim mahkemeler ABD mahkemeleri değil ki anasını satiim, şekil A beeele beeele yapmış diye anlatsın savcı vs. 300 tl imiş hakkı, o da suçlu bulunursa. Ben bu herifin sapıklığının poliste bir kaydının olması adına elimi taşın altına koydum. Yarın bir gün bir çocuğu taciz etmeyeceğini kimse garanti edemez bu kadar hasta ruhlu birinin. Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Adam fıstık ezmesi taşıyor muydu yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 değiştiriyor yalnız ama her türlü boş bina arazi vs insanların girebildiği public yer, kafana göre öyle başkasının arazisinde, başka insanların olabileceği yerlerde vukuata girmek suç diye biliyorum, kendi evine çıkamamış arkadaş arabasında sevişirken yakalanırsan büyük cezası var, halka açık yer diye kan alıyorlar demişti. Aynı şeyi gidin söyliyin, çocuklar oraya giriyor ediyor, sokakta vs diyin, halka açık yer diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 davidmills haklısın da, böyle adamların kafası bizimkinden farklı çalışıyor olabilir. yaptığı şeyin köpeklerin de hoşuna gittiğini düşünüyordur ve köpekleri adamın elinden aldığında birileri gidip onları veya çocuklarını cezalandırmak isteyebilir. ondan dedim, köpeklere zarar vermiyorsa kendi halinde takılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 İfadeyi o şekilde verdik zaten Chemical. Adamın kafar bayağı güzeldi, hatta alkolün etkisinde bunu işlediğini düşünülür diye Polis amcalar bile alkol meselesini sokmadı ifadeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ama 77 yaş falan boş bina sokak köpeği falan olay çok çirkinmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Köpeklerin hoşuna gittiğini düşünmek? Bi ne yazdığına bak istersen. Hayvan istismarı sözkonusu. Hayvan ne bilecek rıza mıza. Sokak hayvanı zaten, ayrıca mesele ondan da öte. Gayet toplumu rahatsız edici bir davranış var. En çirkin ahli ile. Bence yani. Ha mahkeme bunu böyle görmez bilemem. Ama bana göre olan yanlış. Ayrıca adamın o kadar uyarıya kulak asmaması, bende daha ona ne yaptığını söylemeden "ifitra atıyosun" demesi zaten olayı anlatıyordur. Sadece çocuklar görmesin meselesi de değil. Çirkin, pis bir olay yav. Gayet adli bir konu olabilecek kıvamda. Yoksa ne işim olur pesşine sokak köpeklerini takan "normal" bir deli ile. Ki öyle insanlarıda çok gördüm. Ama işin içerisinde cinsel taciz olunca iş çirkinleşiyor. Ve kamusal alan sonuçta. Herşeyi salla böyle bir adamın kimse sokağına her gün düzenli olarak sabah-akşam böyle bir iş için gelmesini kim kabullenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bunu kesinlikle yasal yollarla çözemeyeceğini anlamak için çok düşünmene gerek yok açıkcası. ya sen döveceksin ya da mahallenin gençlerine 20şer lira :) hani artık bu hali aldı çünkü durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar