Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 zeytinyağında kızartma yapılmaz o kadar asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 benim bildigim zeytinyağı pahalı oldugu için 150-200 lira fln kızartmada kullanılmaz genelde çiçek yağı 20-30 lira oldugundan kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sızma zeytinyağğıyla bisiklet zinciri yağlardım patates kızartan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 WaNTeD said: benim bildigim zeytinyağı pahalı oldugu için 150-200 lira fln kızartmada kullanılmaz genelde çiçek yağı 20-30 lira oldugundan kullanılır z. yağının fiyatını anana sorsana delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 fırında patates patatesleri dilimle üzerine ay çiçek ve zeytinyağı dök birer yemek kaşığı karabiber tuz 1 saat 210C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 cips alcağına firingles alsana 1 ay yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 star gastesi pringles dağıttığı zaman alamammıştım ama pepsiyi kapmıştım ama artık kola imiyorum çünkü soda daha sağlıklı ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 forgiver said: WaNTeD said: benim bildigim zeytinyağı pahalı oldugu için 150-200 lira fln kızartmada kullanılmaz genelde çiçek yağı 20-30 lira oldugundan kullanılır z. yağının fiyatını anana sorsana delikanlı sordum yağlamak için kullanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Maraşta kurutulmuş tarhana cipsi yapıyorlar ben ondan veriyorum çocuklara,değişik soslulari falan var. Enazindan sağlıklı, biraz yumuşayınca doğrudan çorba yapıyorsun bayatlamadan. Kıtır Kıtır olduğundan yemesi zevkli http://www.marasmarket.com/maras-tarhanasi-nasil-yapilir.shtm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Erkek adamın yemeği motor yağıyla yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 şahin sucuk trolololo reklamı yapmıştı. linkini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 miyaw33 said: Maraşta kurutulmuş tarhana cipsi yapıyorlar ben ondan veriyorum çocuklara,değişik soslulari falan var. Enazindan sağlıklı, biraz yumuşayınca doğrudan çorba yapıyorsun bayatlamadan. Kıtır Kıtır olduğundan yemesi zevkli http://www.marasmarket.com/maras-tarhanasi-nasil-yapilir.shtm this. Antepten her dönüşte maraşa uğrayıp alıyoruz bundan. Kıtır kıtır yeniyor evde. Zararı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yanına bira da verin çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Macrocenter'da kampanya oluyor her hafta sonu. 1 alana 1 bedava şeklinde. 12,99TL (paket başı 500gram) http://www.gurmenet.com.tr/images/products/00/31/75/3175_buyuk.jpg Sonra 200 gram cheddar peyniri kestiriyorum birde salsa sos alıyorum. Cheddar'ı mikrodalgada eritip sos haline getiriyorum. Yemek yerine bile yenir hale geliyor. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Flickr_jennerosity_3399911471--Nachos.jpg http://octobermoondotnet.files.wordpress.com/2013/03/nachos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 sen ne kadar güzel bir insansın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 çok ağır girdi adam ya. dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Off adam ağzının tadini biliyor. Aksama denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 eve sipariş alıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 adam cipsde son noktayı koymuş. herkesi pleb ilan etmiş bile. dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Deneyin kesinlikle. Cipsin kendisinde garip baharatlar ve sos yok. Tuz oranı çok düşük ve çok az yağlı. Diğer cipsler gibi sivilce spamı çekmiyor. 12,99 pahalı geliyor ama dediğim gibi macrocenter dan alın 1+1 şeklinde. 1kg cips 12,99tl ye gelmiş oluyor. not: abi bizim burda bir gurme restorant zımbırtı spastik bir şey var. neyse adam tavuklu nachos yapıyor ve tabağı 25tl. İnanılmaz güzel ve hafif ayrıca doyurucu. Ama çok pahalı. Bende gittim kendim buldum. 30 tl ye 1 aylık nachosunuz çıkıyor. Akşam yemeği olarak kullanıyorum bazen. Mikrodalga varsa 40-50 saniye sürüyor hazır olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 şu an tencerede patates közlüyorum. cips yerine közlenmiş dilimlenmiş patateste koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Stormeagle şu postu cvin yap nachos firmalarına başvur. Hatta başvurma onlar gelip ayaklarına kapansın. Akşam eve dönerken mersinde naço arıyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Kafamı gömerim o tabağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar