BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 arkadaşlar selam, son yarım saatte iPhone S4 kullanan bir arkadaşımın ekranına durduk yere şöyle 3 mesaj geldi; -ne yaptığını biliyorum -cezanı çekeceksin -köpeğin nerde biliyor musun sevgili Xxxx? diye, bunlar sms mesajı değil onu anladık ama tam olarak ne olduğunu çözemedik. mesaj ekranda görünüyor ve altında sadece "Dismiss" yazıyor, e oraya basınca da mesaj ekrandan gidiyor. arkadaşın köpeği olduğundan son mesaj bi de adına gelince doğal olarak konuyu daha çok ciddiye almaya başladı bi bilginiz var mıdır ortalıkta dönen bir virüs müdür, şaka mıdır, arkadaş hacklenmiş mi? şimdi de; -666 diye mesaj gelmiş.. biri sağlam taşşak geçiyor ama çözemedik nasıl oluyor bu diye. benim aklıma ilk hücresel mesajlar geldi ama bilemedim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 jailbroken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 arkadasin kiz/erkek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 icloud bilgilerini biliyorlarsa o şekilde mesaj yollayabilirler, doşak geçiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ahahasdha. supermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 arkadaş erkek jailbreak yok icloudla işi yok backup bile kullamıyor hayırlısı diyelim bari.. arada bir mesaj daha geldi -6 mayıs 2006 diye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 eğlenceli abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 oha süper lan keşke bana da olsa wifi ağından yapılan bir trick olabilir. androidde de aynı wifidekilerin facebook twitter sessionlarına falan girebiliyorsun mesela. lök diye çıkıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ua121 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bende atardım önceden. Hızlı sms o. Atılan sms sadece ekranda gösteriliyor, tel ne konumda olursa olsun tak diye ekranda çıkıyor sms, kimden geldiğide görünmüyor. symbian cihazlar için programı var. Yeni nesil için bilmiyorum. Biri dalga geçiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kiz olsa nördün biri kizi tavlamak icin yapiyor falan derdim. dikkate almayin. cikar kokusu yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 "flash sms" diye arayın, çıkar bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 telefonun sarjı azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çok garip değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 fistan için bunlar gündelik şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ua121 said: Bende atardım önceden. Hızlı sms o. Atılan sms sadece ekranda gösteriliyor, tel ne konumda olursa olsun tak diye ekranda çıkıyor sms, kimden geldiğide görünmüyor. symbian cihazlar için programı var. Yeni nesil için bilmiyorum. Biri dalga geçiyor işte. aynen şuymuş.. yapan ev/iş arkadaşım çıktı AHAHAHAHAH symbianlı bir telefon bulmuş, androidli çihazlara gönderince görüntü bozuluyor ama ios lu telefona gönderince kimden geldiği belli olmayan mesaj gibi görünüyormyuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bariz bi şekilde cin girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Cinin fotoğrafını koyardım şimdi de komşu, privacy hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 symbianlı telefon dediğin nokianın 1340lardaki modeli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 push mesajı geliyor bilgisayardan atıyorlar benim de başıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çok iyiymiş lan nası yapıyoruz bunu tuto pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 findmyiphone dan mesaj gönderiyor. www.icloud.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ne hayatlar var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çok güzel bug bulmuş attığı mesajlara bak, insan az yaratıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar