Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok garip bir iPhone durumu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar selam,
son yarım saatte iPhone S4 kullanan bir arkadaşımın ekranına durduk yere şöyle 3 mesaj geldi;

-ne yaptığını biliyorum
-cezanı çekeceksin
-köpeğin nerde biliyor musun sevgili Xxxx?

diye, bunlar sms mesajı değil onu anladık ama tam olarak ne olduğunu çözemedik. mesaj ekranda görünüyor ve altında sadece "Dismiss" yazıyor, e oraya basınca da mesaj ekrandan gidiyor. arkadaşın köpeği olduğundan son mesaj bi de adına gelince doğal olarak konuyu daha çok ciddiye almaya başladı

bi bilginiz var mıdır ortalıkta dönen bir virüs müdür, şaka mıdır, arkadaş hacklenmiş mi?

şimdi de;

-666

diye mesaj gelmiş.. biri sağlam taşşak geçiyor ama çözemedik nasıl oluyor bu diye. benim aklıma ilk hücresel mesajlar geldi ama bilemedim yine de
Sosyal ağlarda paylaş

Bende atardım önceden. Hızlı sms o. Atılan sms sadece ekranda gösteriliyor, tel ne konumda olursa olsun tak diye ekranda çıkıyor sms, kimden geldiğide görünmüyor. symbian cihazlar için programı var. Yeni nesil için bilmiyorum. Biri dalga geçiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ua121 said:

Bende atardım önceden. Hızlı sms o. Atılan sms sadece ekranda gösteriliyor, tel ne konumda olursa olsun tak diye ekranda çıkıyor sms, kimden geldiğide görünmüyor. symbian cihazlar için programı var. Yeni nesil için bilmiyorum. Biri dalga geçiyor işte.

aynen şuymuş.. yapan ev/iş arkadaşım çıktı AHAHAHAHAH symbianlı bir telefon bulmuş, androidli çihazlara gönderince görüntü bozuluyor ama ios lu telefona gönderince kimden geldiği belli olmayan mesaj gibi görünüyormyuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...