diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 1 kere taktım. En fazla 2 saat falan kolumda durdu. 500tl diyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 9 dal malbuş veririm,ordaki rakamların toplamının hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 duvara mı takıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 trollemeyin saat güzel. adam havludan fon yapıcam diye uğraşmış o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 500 lira falan zaten o saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 o senin hangi satıcıya güvendiğine göre değişiyor aslında. https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Diesel/DZ4207/PD http://www.akakce.com/kol-saati/en-ucuz-diesel-dz4207-fiyati,761617.html da replika flm bu fiyata satıp yüzsüzlük yapmazlar heralde. arkadaşta 2 saat takmış. bilemedim googlelayasım geldi. aydınlanın fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 abi valla açık konuşayım konya saatten alındı bu. ordaki fiyatı 900 tl şu an. internetten kimi sitelere bakıyorum 600 tl diyor. anlamadım ben bu işi. garantisi falan her b.ku var. saat güzel. ağır falan. bence kaçırmayın bu saati. alın bulunsun evde. sorana yok demezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Doğmgünü hediyesi diye alıyorlardı saati koluma değil de boynuma oldu diye vazgeçtiydik. Öküz gibi saat ama güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 saatlerde de artık telefonlarda ki gibi büyüğü makbul... çok güzel gerçekten :) fiyat da güzel alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hmphh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 razzo said: duvara mı takıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 fiyat baya iyi içindeki dönen zımbırtıları olmayan modeli var bende o ucuzdu, onla karıştırıolar sanırım. yandaki ayar düğmelerine bakarsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 diesel saatler baya dandik ya, 1-2 sene sonra gg oluyolar. yurtdışında baya ucuz o yüzden ha bi de 2014 yılında saate para vermek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Saate her zaman para verilir. Saat fiyatlarının mağaza ve internetteki güvenilir siteler arasında farklılık göstermesinin nedeni, internet sitelerinin dükkan kirası, tezgahtar ücreti vs. vermek zorunda olmaması ve stok bulundurmaması genelde. İnternetle mağaza fiyatını karşılaştırıp şok olmanız normal o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Kişisel tercihtir. Ben de saate para verilir hatta var ise 10bin de verilir 20 bin de diyenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Laorx said: ha bi de 2014 yılında saate para vermek:) bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 saate para verceğime 10numara imitasyonuna para vermeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Saat takmayana, ucuz saat takana bir şey demem de; 1000 lira verip imitasyon Philippe Patek alan adama sözler hazırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 niye? 10000e alcağıma 1000e alıyorum işte sağlam imitasyonu kimse kolay kolay ayırt edemez zaten saatte amaç markasıyla artislik yapmak değil mi sonuçta? kimse zamanı öğrenmek için saat takmıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 400 tl çalışır temizinden.. ver kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 KillJoy said: Laorx said: ha bi de 2014 yılında saate para vermek:) bu ne demek? asıl bu ne demek? açıklama mı bekliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 diaboliq said: abi valla açık konuşayım konya saatten alındı bu. ordaki fiyatı 900 tl şu an. internetten kimi sitelere bakıyorum 600 tl diyor. anlamadım ben bu işi. garantisi falan her b.ku var. saat güzel. ağır falan. bence kaçırmayın bu saati. alın bulunsun evde. sorana yok demezsiniz. iş işten geçmişte 900tl nedir abi. 150$'a satılan saatin 900tl olma ihtimalinin sözlük anlamı "buzlu badem" dir. Mağazaların kar eklemiş hali ile o saatin satış fiyatı 600 civarıdır. Zaten 900'e satan tek yer var sende gidip oradan almışsın. Takdir ettim yani. Hep görürdüm sitelerde "ulan her yer 400tl daha aza satıyor, sen bu fiyata nasıl satacaksın ey be salak xxx.com" derdim. Adamlar benden akıllıymış abi, satıyorlarmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 yok mu alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 350 tl yaptım fiyatı. alın artık şunu http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-diesel-dz-4207-saat-350-tl-163855794/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 265 e alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar