Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mil, puan biriktirten, kendini sevdiren kredi kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse ben yine yazayım son kez, garanti bankasında maaş hesabım 3 senedir, 3 senedir bonus kart da var, 3 senedir de ne hesap işletim ücreti, ne kart aidatı ne de hava eft ücreti verdim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benden aldılar valla Turkcell'deyken hatta Galatasaray Şubesi'ndeydi hesap 8-)

Şimdi değiştiyse bilemem ama 2012'deydi benden aldıkları zaman..
Mesaj tarihi:
yeni iş yerine geçtim maaş hesabım yapı krediye geçti. Adiosu övüp övüp duruyorlar. kullanan var mı maaş hesabı olunca aidat alıyorlar mı? zaten kredi kartını aktif kullanıyorum iş bankasının güzel puan birikirse buna geçeyim bari değer mi?
Mesaj tarihi:
bugün msj geldi

BONUS'A HOSGELDINIZ! KARTINIZ KULLANIMA KAPALI OLARAK SIZE ULASTIRILACAKTIR. SIFRELI ISLEMLE VEYA 4440333'TEN SIFRE ALARAK KARTINIZI ACTIRABILIRSINIZ.

önceden garantide kayıtlı ev adresine mi gelir yoksa iş adresine mi. arayıp onu bile soramıyorum.
Mesaj tarihi:
iptal edin dedim 50 tl yüklediler. aidat gelincede arayın kanpanyamız oluyor dedi. 1 yıl içinde kapatırsan geri alıyor 50 tlyi.

e aq gene bana girdi 25 tl
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
neyse ya işten kovuldum zaten. 6000 tl limitli kredi kartı iyidir dursun. 700 tl de para aldım. bide aşık oldum birine. oda benden bi gün önce kovulmuştu zaten. aynı evde kalcaz galiba. yaza hızlı başladım allah sonunu hayıretsin :D
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen aradılar kartınıza birde american express kredi kartı bağlayalım kazanacağınız bonuslar 2 katına çıksın mil biriktirin birbirine bağlı olacak bu iki kart tek extre tek şifre felan dedi. araştırmam lazım dedim bu çarşamba tekrar arayacaklar.

yaptırıyım mı? bi katakulli var mıdır?

bu aralar harcama yapıyorum ya zengin sanıyolar heralde hahehahea. yurt dışından puro alcam sorun çıkmaz demi diye soruyum bi dahaki aradıklarında.
  • Yeni Oluştur...