WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ben nerede hesap işletim ücreti dedim şartlamışsın kendini bi şeylere sljdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 orc_lord onayladı ama maaş hesabı açınca gelen kredi kartından yıllık aidat alınıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 neyse ben yine yazayım son kez, garanti bankasında maaş hesabım 3 senedir, 3 senedir bonus kart da var, 3 senedir de ne hesap işletim ücreti, ne kart aidatı ne de hava eft ücreti verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 garanti almıyor kk dan aidat maaş hesabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Benden aldılar valla Turkcell'deyken hatta Galatasaray Şubesi'ndeydi hesap 8-) Şimdi değiştiyse bilemem ama 2012'deydi benden aldıkları zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 yeni iş yerine geçtim maaş hesabım yapı krediye geçti. Adiosu övüp övüp duruyorlar. kullanan var mı maaş hesabı olunca aidat alıyorlar mı? zaten kredi kartını aktif kullanıyorum iş bankasının güzel puan birikirse buna geçeyim bari değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bugün msj geldi BONUS'A HOSGELDINIZ! KARTINIZ KULLANIMA KAPALI OLARAK SIZE ULASTIRILACAKTIR. SIFRELI ISLEMLE VEYA 4440333'TEN SIFRE ALARAK KARTINIZI ACTIRABILIRSINIZ. önceden garantide kayıtlı ev adresine mi gelir yoksa iş adresine mi. arayıp onu bile soramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dilsiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 doğru istesem sabaha kadar sorarım. cevap duyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 sağır değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 varmış işte aidatı. 75 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 işin komik yanı kartı aktif etmeden de öğrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 iptal edin dedim 50 tl yüklediler. aidat gelincede arayın kanpanyamız oluyor dedi. 1 yıl içinde kapatırsan geri alıyor 50 tlyi. e aq gene bana girdi 25 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 neyse ya işten kovuldum zaten. 6000 tl limitli kredi kartı iyidir dursun. 700 tl de para aldım. bide aşık oldum birine. oda benden bi gün önce kovulmuştu zaten. aynı evde kalcaz galiba. yaza hızlı başladım allah sonunu hayıretsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 adiosta 600küsür lira birikmiş benim demekki kart güzel biriktiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ya da sen güzel harcıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bu senko arada kaşınıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kıstırabilsek bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Dworgian said: kıstırabilsek bi yerde yolla yaz 5520 ye yolla senko kapina gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ama olmadı bu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 taa 2005 yılında wow aidatı için sanal kart açmıştım garantiden. Dün baktım 65 tl bonus birikmiş. Nasıl olmuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 bende mil puan biriktirten, zira seyahata artik cikamaz oldugun, kendini sevdirten kedi var :P istersen vereyim :) basligi gorunce dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ben beraberimde taşıyorum. Büyük keyif alıyor seyahat etmekten, bir de eskiden kabinde uçarken hosteslerin gözdesiydik. Artık 5.5kg olduğu için sokamıyorum kabine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 geçen aradılar kartınıza birde american express kredi kartı bağlayalım kazanacağınız bonuslar 2 katına çıksın mil biriktirin birbirine bağlı olacak bu iki kart tek extre tek şifre felan dedi. araştırmam lazım dedim bu çarşamba tekrar arayacaklar. yaptırıyım mı? bi katakulli var mıdır? bu aralar harcama yapıyorum ya zengin sanıyolar heralde hahehahea. yurt dışından puro alcam sorun çıkmaz demi diye soruyum bi dahaki aradıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar