Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ahahahahhahahhahahha adam hırs yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ne kalitesiz adamlara kaldı forum hey gidi. adam başkasının alıntısını alıp, benim nickimi yazıyo falan sonra hırs yapan ben oluyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 senin de farketmiyceğini düşünmüştüm öyle mi ne biçim kafalar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 olay farketmek değil, yaptığın rezillik. rezilliğinin üstünden bana laf sokmaya çalışman daha büyük rezillik. bu daha büyük rezilliğin üstüne hala konuşman ise ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 milf puan biriktiren var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Ne saçmalıyosunuz ya yine ahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 senin cahilliğin yüzüden elin liseli geldi atar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ne saçma mesaj yapmış bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 lan mil ayağına alışverişin kölesi yaptılar beni kampyadan yararlancam diye ev ambara dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 adres verde kıyamet zamanı sığınalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 traş bıçağı hurma ve kuru bamya alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 garanti bankasından maaş hesabı açtırdım. otomatik kredi kartı başvurusu yapmışlar adıma. önce iptal ediyim dedim. sonra düşündüm ilerde ekmek alacak para bulamayacağım durumlarda iyi olur, bimden ekmek alırım. bari arıyım yıllık aidatı varsa iptal ediyim başka biyerdrn aidatsız açtırırım. bu arada zaten kabul edilmiş otomatik yapmadığım başvuru. garanti müşteri hizmetlerini aradım. müşteri temsilcisine bağlanamıyosun hiçbir şekilde. tel bankacılığı şifresi lazım onu belirlemen içinde kart olması lazım. kart yok şifrede alamıyosun. tek çare kayıp çalıntı bildirimi ve uygunsuz kart kullanımından direk müşteri temsilcisine bağlanmak. dedim sonuçta uygunsuz kart kullanımı garantinin yaptığı. başvurmadan kart veriyor. telefonu açınca müşteri temsilcisi unuttum o ifadey uygunsuz kart kullanımı demeyi. anlattım böyle böyle oldu. ya ayarlayın aidatsız olsun yada iptal edin. bu hat kayıp çalıntı hattı başka işlem yapamıyoruz diyor. elinizde kart olmadanda garantiye telefonla bağlanma imkanınız yok şubeye gidin. mesai saatleri içinde şubeye gitme imkanım yok diyorum. yapabileceğim bişey yok diyor. bi yere bağla diyorum bu hattan olmaz diyor. şikayet kaydı oluştur diyorum bu kayıp çalıntı hattı yapamam diyor. e benim sorunum var çözün diyorum. çözemiyorum diyor ve en sonunda ekliyor başka bir arzunuz varmıydı. şimdi ben böyle bi bug olduğunu biliyorum. başka bir arzunuz varmıydı dediğinde yok sağol demeden telefonu kapatamıyor yasak. 10 -15 dakika boyunca her başka bir arzunuz varmıydı dediğinde sorunumun çözülmesini istiyorum dedim. loopa aldık kızla baştan aynı şeyleri konuluyoruz en son başka arzunuz varmı diyince sorunumun çözülmesini istiyorum diyorum hop başa dönüyoruz. imkanı yok kapatamaz istesem sabaha kadar aynı şeyi loopa alırdık kızla. 10-15 dakka sonra dedim kıza yazık hadi iyi akşamlar dedim kapadım. ha niye anlattım bunu. bazı insanlar vardır kapitalizm büyük şirketler devlet felan diyince karşılarında mücadele etmeleri gereken çok zorlu bişey var sanır. halbuki böyle aptal, beyni iradesi olmayan bişey işte. daha öncede denetimli serbestliği oyaladım böyle. müsait olduğumda normalden 2 sene sonra gittim kendim başlattım işlemleri. bu telefon görüşmesinde de iyice idrak ettim 15 dakika boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 şubeyi arasana hesabı açtığın keko musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 yok sordum. genel merkez yada şube numarasını bulsam halledemezmiyim diyorum. genel merkez numaramız yok şubelerinde bu işi halledebilecek telefon birimi yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 olm ara şubeyi bireysele bağlan maaş hesabının oldugu şube. ücret alınmaz maaş hesabı varsa bonus kartlarda, miles smiles falan ücret alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 bonus flexi aldım işletim ücreti yok diye iyi etmiş miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Garanti gayette maaş hesabı olup Bonus gönderdiği müşterisinden senelik kart aidatı alıyor en azından benden almışlardı. Garanti'deki maaş hesabı değişince toptan kurtuldum Garanti'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hesap işletim ücreti değil onu sordum zaten. ben kredi kartı başvurusu yapmadığım halde kredi kartı başvurunuz onaylanmıştır dedi direk. o başvurmadan aldığım kredi kartının yıllık aidatı varmı onu öğrencem. şubeyi arıyım dedim kendin gitmen lazım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hesabi actirirken ne imzaladin kimbilir ne kadar safsin ya, bi de mesgul etmissin insanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ki yüzde yüz var yıllık kullanım aidatı ve iptal edemiyorum hiç bi şekilde. bddk ya mı başvursam ben kredi kartına başvurmadım desem. normalde öttürmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 heh işte biyerde kücücük yazıyodur kesin. bilgi vermesi lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 öttürürler öttürürler dikkat et garanti bankasını batırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 fistan sende alemsin ya. normalde mi yaşıyoruzds normalde olan durum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 maaş hesabın varsa aidat almazlar, benim 3 senedir garantide 1 tl vermiyorum havale eft de ücretsiz, alınıyor diyorsa maaş diyip aldırtmayacaksın, kullanmam diyorsan da iptal ettir şubeye gidip veya kart gelince telefonla veya kartı teslim alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hesap işletim ücreti dediğin. bu kredi kartı yıllık aidatı. farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar