Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Bugüne kadar yaklaşık 16 yıllık birikimimin tamamı 2002 senesinden itibaren ve daha önceside dahil olmak üzere 160GB'lık tüm Uo arşivimi diskiyle beraber satıyorum. içerik olarak bulabileceğiniz var olan tüm sunucuların kodları benim tasarladığım bütün MAP,MUL,TOOL,SCRIPT,EDITOR,SPHERE,RUN UO,BASE MATERIAL olarak sayısız dosya. WEB tasarımları çizimleri vektörel halleri animasyonlar ve dahası. Server olarak tüm mulleri ve arşivleri ile birlikte. 1998-2013 arası bütün sunucu arşivleri DB SOURCE'da dahil. örnek vermek gerekirse. - Theselia - MAP,MUL,SCRIPT - The Miracle - "","","" - Arqas, Arqas World, Arqas World -The clan wars- edisyonlarının hepsine ait herşey. gibi gibi bildiğiniz yada hiç bilmediğiniz bütün sunuculara ait dosyalar. - her türlü uo materyali diyorum ancak kasettiğim Origin Grafik Editörü ve Grafik arabirimlerini tasarlayan asıl kişiden alışmış 3D harita yapım programları ve Alternatif Assist programları dahildir. Kısacası bulabileceğinizi düşünmeyeceğiniz herşeyin olduğu bir arşiv. hali hazırda sadece balans ayarları yapılacak şekilde bırakılmış kendi düzenlemem Full Sphere ve Client dosyaları dahil. ilgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 3 zloty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 3,5 yen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 vazgeçtim sen bana 5 lira ver alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 5 bottle caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 unicorn ile takas yapar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 takas zebula scriptleri + 2 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 üff yıllardır aradığım şey! ama param yetmez ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Arttiriyorum 100 gp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Lord British de bizi görecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Arqas ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Arqasi gelmez serverlerimin biktim illallah olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 buna para verip alicaklar var, gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 komikli paticik ahalisi.. patlıcana sürülecek zeka kırıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 zekayla kayganlaştırdık senin için, fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 16 yıl 160gb şunu biriktirmişin bırak şimdi milletin zekasını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 5 papel + 2 malbuş edit : 2 dal malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 asdasfasd bayburt razor yapmışsınız.. abilerime saygılarımı sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 taso verim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 mesaj kutun dolu dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 anca sat, zamanında yapaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Esh said: Arqasi gelmez serverlerimin biktim illallah olmus asuhasuhas +rep pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 200 tl veririm. Halen duruyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar