Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Gecen sene Esh'ten almistim. Evde 4-5 defa kullandiktan sonra Masaustu pc yi kaldirdigim icin kullanmadim. Her ikisi de temizdir, sorunlari yok. Kullanabilecek oyun oynayan birilerine vereyim istiyorum. http://i.imgur.com/i7yRv.jpg http://i.imgur.com/uNatP.jpg Fiyat: 150 Lira. Kargo benden. Kutulari yok yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ben mouse'a hallendim, ÖM'ne bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ÖM CEVAPLANDI İYİ FORUMLAR...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 mouse daha pahalıdır şimdi optik alet mouse 100se klavye 50dir. tamam o zaman gönder gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 oha çok mantıklı lan! hayır tek tek alırsanız tanesi 90'ar lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Lan ben sana ikisini 90a verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 AHAHAHAHAHAHAHAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Born to create drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 taş mı yiyim abi, hiç mi para kazanmamı istemiyorsun hayır servet düşmanı da değilsin ki ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bilseydim eşhten 90+ malbuşla alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ne güzel mouse lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 esnaf adama güvenilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Saka lan saka 200e mi okuttuydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hayır versene klavyeyi 50ye ya, paramızla rezil oluyoruz arkadaş. klavye lazım ondan istiyoruz hadi uzatma ver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Esh said: Saka lan saka 200e mi okuttuydum yalan söylüyor bedaveye vermişti B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 esh kargo parasını vermediyse kara bile geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 keyboard u ayrı satar mısın, kaça bırakırsın? ACİL LAZIM TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 evet cidden klavye en son kaça olur? buraya yazda ona göre aramızda şeyapalım. banada lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 LECTRE MEKANİK ALAMIYORUM GERGİNİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sonunda vericem 370 tl'i bir keyboard'a o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende alamıyorum. hayır almıyorumda, microsoft wireless desktop 3knın klavyesi vardı artık tuşlar basılı kalıyor gitti vs. 370tl verilmez bir klavyeye zaten. hani ben vermem. hani veremem değilde vermem yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende vermek istemiyorum ama iki aydır kız arkadaşımın kendine aldığı "ay bu güzelmiş" dediği http://www.logitech.com/assets/31778/lg.png kullanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende onu beğendim len demin bakarken sade böyle :P wow var bi tüm keyler bind zaten makro flm lazım değil aslında bana, yollasana onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bingildak said: sonunda vericem 370 tl'i bir keyboard'a o olacak abi amazonda cmler stoka girdi, 98 92 dolara ship dahil gönderiyor. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar