Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Google Trends'in ekran koyurucusu cikmis, acinca ulke o anda en cok aranan seyler guzel bir sekilde sunuluyor. Gercek guncem budur abi insanimizin Facebook'a gile girmek icin Google'a Facebook yazdigini dusunursek. Su 5 dakika da mesela gozume en cok 3 Mayis Turkculuk Gunu, Stephen Hawking, TEOG sonuclari ve Alvin ve Sincaplar batti. Stephen Hawking ne is ama bilmiyorum? Buradan kuruluyor: http://www.google.com/trends/?geo=TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 en çok aranan şeylerde onlar çıkıyorsa herhalde en çok aranan ilk 20 şeyi göstermiyorlardır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ehehe tuğba yurt u bende aramıştım klipte taş gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 http://www.google.com/trends/hottrends/visualize?nrow=5&ncol=5&pn=p24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 hawking, i robot movie izlemiş. etkisinde kalmış robotlar öcü diyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Türkiye'de internet kullanan insanların ne kadarının google'ı bildiğini bilmiyorum ancak Türkiye'deki internet kullanımı 2012'de %50 civarı. Bu en iyimser rakam olarak Türkiye'nin yarısının gündemi bunlar olabilir. Kaldı ki insanlar gündemleri olan her şeyi aratmayabilirler. Bu nedenle google aramasına göre gündem belirlemek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bu listeye bakınca insanımızı daha bi seviyorum. ama uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 abi çok garip bir psikoloji o google'a facebook yazma mevzusu çoğunlukla yaşlılar yapıyor. annemin amcası (adam 89 yaşında). amca niye onu öyle yapıyorsun yukarı direk yazsana diyorum. e ordan tıklıyorum ben onun yerine diyor. (home olarak google açılıyor) .com vs click gbii birşey oluyor. saçmasapan ama yapıyorlar anlamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Google'da google arayanlar var. Onlar daha bir fena. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 alvin ve sincapları arıyan hanginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Benim abi yenisi cikmadi mi onun? Digerleri cok guzeldi cunku Sincaplar konusuyor. Hem de T-Pain efektiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 89 yaşında adam internet mi kullanıyor? Hatta facebookun karmaşıklığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Yasamis en guzel varligin dogum gunu dundu, bizim trendlere bugun girmis. Geriden geliyoruz =( Ama bunun gundemi yansittigini dusunuyorum ben. Biz bile ornegin A kisisi ile ilgili bir olay duydugumuzda ilk Google'dan bakmiyor muyuz son haberlere yonlendirsin diye? http://1.bp.blogspot.com/-Bu2BOm4DXI0/TcLTCTP2bqI/AAAAAAAAAg8/XKp0MD8-Ztk/s1600/1152631630_1024x768_audrey-hepburn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 onun sebebi Doodle, burada Google gündemi belirlemiş oluyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 DuckDuckGo kullandigimdan ana sayfayi gormeyeli cok oldu. Google'a !g bangiyla gidiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 lig TV izle :) Ne beleşçi milletmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben google tr kullanmıyorum mesela, türkçe içerikli sayfaları öne çıkarıyor diye. Ben muhtemelen bu gündem oluşturanlara girmiyorumdur. VPN kullananlar da girmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 VPN kullananlar azinlik denmeyecek kadar azdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar