Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Google Trends'in ekran koyurucusu cikmis, acinca ulke o anda en cok aranan seyler guzel bir sekilde sunuluyor. Gercek guncem budur abi insanimizin Facebook'a gile girmek icin Google'a Facebook yazdigini dusunursek. Su 5 dakika da mesela gozume en cok 3 Mayis Turkculuk Gunu, Stephen Hawking, TEOG sonuclari ve Alvin ve Sincaplar batti. Stephen Hawking ne is ama bilmiyorum? Buradan kuruluyor: http://www.google.com/trends/?geo=TR
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 en çok aranan şeylerde onlar çıkıyorsa herhalde en çok aranan ilk 20 şeyi göstermiyorlardır. (:P)
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ehehe tuğba yurt u bende aramıştım klipte taş gibiydi
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 http://www.google.com/trends/hottrends/visualize?nrow=5&ncol=5&pn=p24
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 hawking, i robot movie izlemiş. etkisinde kalmış robotlar öcü diyodu en son.
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Türkiye'de internet kullanan insanların ne kadarının google'ı bildiğini bilmiyorum ancak Türkiye'deki internet kullanımı 2012'de %50 civarı. Bu en iyimser rakam olarak Türkiye'nin yarısının gündemi bunlar olabilir. Kaldı ki insanlar gündemleri olan her şeyi aratmayabilirler. Bu nedenle google aramasına göre gündem belirlemek mantıklı değil.
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bu listeye bakınca insanımızı daha bi seviyorum. ama uzaktan.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 abi çok garip bir psikoloji o google'a facebook yazma mevzusu çoğunlukla yaşlılar yapıyor. annemin amcası (adam 89 yaşında). amca niye onu öyle yapıyorsun yukarı direk yazsana diyorum. e ordan tıklıyorum ben onun yerine diyor. (home olarak google açılıyor) .com vs click gbii birşey oluyor. saçmasapan ama yapıyorlar anlamıyorum yani.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Google'da google arayanlar var. Onlar daha bir fena. :(
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Benim abi yenisi cikmadi mi onun? Digerleri cok guzeldi cunku Sincaplar konusuyor. Hem de T-Pain efektiyle.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 89 yaşında adam internet mi kullanıyor? Hatta facebookun karmaşıklığını?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Yasamis en guzel varligin dogum gunu dundu, bizim trendlere bugun girmis. Geriden geliyoruz =( Ama bunun gundemi yansittigini dusunuyorum ben. Biz bile ornegin A kisisi ile ilgili bir olay duydugumuzda ilk Google'dan bakmiyor muyuz son haberlere yonlendirsin diye? http://1.bp.blogspot.com/-Bu2BOm4DXI0/TcLTCTP2bqI/AAAAAAAAAg8/XKp0MD8-Ztk/s1600/1152631630_1024x768_audrey-hepburn.jpg
uk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 onun sebebi Doodle, burada Google gündemi belirlemiş oluyor aslında
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 DuckDuckGo kullandigimdan ana sayfayi gormeyeli cok oldu. Google'a !g bangiyla gidiyorum genelde.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben google tr kullanmıyorum mesela, türkçe içerikli sayfaları öne çıkarıyor diye. Ben muhtemelen bu gündem oluşturanlara girmiyorumdur. VPN kullananlar da girmiyordur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 VPN kullananlar azinlik denmeyecek kadar azdir.
Öne çıkan mesajlar